VisiScanner TM Beltéri látogatóelemző szoftver. www.intellio.euwiki.intellio.eu2014. 06. 26.2 A vállalatról…  2005-ben alapították magyar szakemberek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A statisztika rejtelmei
Advertisements

MAGYAR SZABVÁNYÜGYI TESTÜLET
Hírlevél küldés WEB-SET-tel. Törvényi háttér • évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (reklámtörvény)
Elektronikus Ügyfélkapu – kapcsolat az ügyfél és a közigazgatás között
Az új Pmt. alkalmazásának gyakorlati tapasztalatai és az ebből fakadó felügyeleti feladatok Kriminálexpo április 16. Kérdő Gyula PSZÁF.
Intellio VisiScanner™
IP vagy Analóg Videó Megfigyelő rendszer
A Vállalkozásfejlesztési munkacsoport
„Igazságügyi könyvszakértés és a könyvvizsgálat kapcsolata”
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
Közösségi média és a könyvtár Trendek Közösségi média és a könyvtárak Trendek
1 -40dB 20dB -20dB 0dB f h -2f h -1 fhfh f h +1 eheh v ≤ e h -e z -4.07dB A TETRA BÁZISÁLLOMÁS VEVŐBERENDEZÉSÉNEK AZ ANALÓG KÁBEL- TV SUGÁRZÁSSAL SZEMBENI.
2005. április 15.Kulcsár Zoltán - ppos.hu1 Adatvédelem az önkormányzatoknál Kulcsár Zoltán.
„HUNGARIKUMOK A PARLAMENTBEN” A HERENDI PORCELÁNMANUFAKTÚRA, MINT A „MAGYAR ÖRÖKSÉG” RÉSZE szeptember 26.
Népmozgalmi adatbázisok
Az információs jogok.
A TANÁCSADÓ SZEREPE az EU műszaki jogi szabályozásának vállalati alkalmazásában CE jelölés és társai – a.
MNB Statisztika A külső finanszírozási igény/képesség változása
Saját önkormányzati rendelettár építése SDB szoftver és szolgáltatás.
e-jövedék konferencia
Az ÚMFT SLA rendszere - a független értékelő szemszögéből -
[ Internet marketing Logfile elemzés Készítették: Fejős András
MONITORINGRENDSZEREK
1950-es évek 1960-as évek 1970-es évek 1980-as évek 1990-es évek
7. Országos Gazdaság- informatikai Konferencia 3rd International Symposium on Business information Systems 2010 nov Pécs.
Adatvédelmi fogalmak.
Webbányászat (web mining) Mártonffy A: Kutakodom, tehát vagyok cikke nyomán.
Számítógéppel segített minőségbiztosítás (SPC és SQC)
A személyes adatok védelme és a közérdekű adatok nyilvánossága
Virtuális jelenlét a Facebook-on avagy adalékok az egészségügy számára Egészségtelen emberek egészséges profilja a Facebook-on.
Adatvédelem és nyilvánosság az egészségügyi adatkezeléseknél Adatvédelmi Biztos Irodája 2005 Dr. Sziklay Júlia.
A website teljesítményének vizsgálata, fejlesztése 1. Forrás: WebTrends Analysis Suite, Advanced Edition White Paper (
A FIZETÉSIMÉRLEG-STATISZTIKA ADATGYŰJTÉSI RENDSZERÉNEK ÁTALAKÍTÁSA Sándor György igazgató Piaci műveletek és statisztika június 21.
Az államigazgatási adatvagyon közcélú hasznosításának lehetőségei Kodaj Katalin.
Adatkezelési, Adatvédelmi ismertető az Új szabályok tükrében
Köszöntő avagy néhány mondat a felsőoktatásról. Adatkezelés a felsőoktatási intézményekben Bakonyi László elnök, Oktatási Hivatal.
A globalizáció hatása a nemzeti számlarendszerre KSH, szeptember 22.
MTA Statisztikai és Jövőkutatási Tudományos Bizottsága
Veszélyes üzemek kritikus infrastruktúra védelmi aspektusai
KTE UFK KIEMELKEDŐEN KÖZHASZNÚ EGYESÜLET „ÚJ SZAKMÁRA ÍTÉLVE” Pályázati program bemutatója.
Vasútszabályozási Osztály
ADATVÉDELEM – JOG évi LXIII. tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
A múlt megismerhetősége, mint a közérdekű és személyes adatok kapcsolódási pontjai C SINK L ÓRÁNT főosztályvezető (KIM) egyetemi adjunktus (KRE)
Térfigyelő rendszer Baján
Vállalati kapcsolatok fejlesztése Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás.
Pápai Hús 1913 Kft.. A Pápai Hús 1913 Kft január 1-jén jött létre a közel százéves múltra visszatekintő jogelőd vállalat megvásárlásával. Tevékenységük:
Személyes adat Bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból.
Információs hatalom –mindent tud az egyénről, átlát másokat –róla alig tudni valamit, átláthatatlan Az információs szabadságjogok célja az egyént átláthatatlanná,
Alapfogalmak.
Alkotmányos jogi védelem
A FIZETÉSIMÉRLEG-STATISZTIKA ADATGYŰJTÉSI RENDSZERÉNEK ÁTALAKÍTÁSA Sándor György igazgató Piaci műveletek és statisztika június 13.
HR – több nézőpontból 1. SZIE-HR-IT-DAY HR – több nézőpontból „A rendezők szándéka, hogy szűküljön az egyetemi képzés és a piacképes gyakorlati.
BEVEZETŐ.
Az egészségesség, mint fejlesztési irány lehetőségei - Hogyan fejlesztenek a hazai élelmiszeripari KKV-k? Dr. Polereczki Zsolt Kaposvári Egyetem – GTK,
Szabályzó tervezése intelligens kamerával
Marketing és innováció. A Lego történelme 1932, Dánia, Ole Kirk Christiansen „leg godt” - „játssz jól” 1947 – műanyag játékok Kezdeti sikertelenség 1958.
A FIZETÉSIMÉRLEG-STATISZTIKA ADATGYŰJTÉSI RENDSZERÉNEK ÁTALAKÍTÁSA Sándor György igazgató Piaci műveletek és statisztika december 8.
A szolgáltatás technikájával – technológiájával kapcsolatos elemzések „EISZ Jövője” Konferencia június 22.
Personalization and privacy: a survey of privacy risks and remedies in personalization-based systems Eran Toch · Yang Wang · Lorrie Faith Cranor.
2004. január 27. Hallgatói szolgáltatások szerepe a felsőoktatásban Szabó Imre Diákközpont igazgató.
Az adathozzáférés jogi, műszaki dilemmái A személyes adatok védelme és a közérdekű adatok nyilvánossága az adatvédelem és információ szabadság tükrében.
Az adatvédelem szabályozása
Lojalitásprogramok és az adatvédelem Dr. Soós Andrea Klára szeptember.
Personalization and privacy: a survey of privacy risks and remedies in personalization-based systems Eran Toch · Yang Wang · Lorrie Faith Cranor.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
. A Big Data emberi arca.
ADATVÉDELEM – JOG évi LXIII. tv. a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.
Kérdések a második zh-hoz
A GDPR alkalmazása Dr. Bokros Attila LL.M.
Polgári társulások 2019 tények, tévhitek és a gyakorlat
Előadás másolata:

VisiScanner TM Beltéri látogatóelemző szoftver

A vállalatról…  2005-ben alapították magyar szakemberek  2008 – első befektető  2011 – második befektető  Gyártás és fejlesztés Magyarországon!  Biztonságtechnikai területen mozgunk - IP kamerarendszerek - IT megoldások - intelligens képfeldolgozáson alapuló szolgáltatások

A vállalatról… IFSEC "A leginnovatívabb IP termék" döntős IT Business Leadership Award Termékfejlesztés Kis és középvállakozások kategória győztes XVIII. MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ Intelligens autópálya felügyelet

VisiScanner TM Képelemzés alapján működő emberszámlálás, valamint életkor- és nem becslés. Demográfiai statisztikák és kimutatások készítése gyorsan és egyszerűen

VisiScanner TM Nem emberalakot vizsgál, csak az arcot! A szoftver minden adatot az arcokról készült kép elemzése alapján szolgáltatja.  Vevőszámlálás  Nem és életkor meghatározása  Tekintet irányának és idejének mérése  Részletes kimutatások készítése  Nem az egyén vizsgálatára fejlesztve, hanem statisztika készítésére  Nem és életkor meghatározása  79-96%-os pontosság

VisiScanner TM Hogyan működik? Mesterséges neurális hálózati alapon Arc adatbázis alapján az „algoritmusok betanítása” A konkurensekhez képest lényegesen gyorsabb működés!! A megfelelő működéshez rendkívül összetett beüzemelést igényel Az egyik legpontosabb emberszámlálási módszer

VisiScanner TM Mi szükséges a VisiScanner kiépítéséhez?

VisiScanner TM

VisiScanner TM Milyen szolgáltatásokat nyújt a VisiScanner által nyújtott intelligencia? Üzletek, plázák forgalmának figyelése Digital signage

VisiScanner TM D I G I T A L S I G N A G E

VisiScanner TM A VisiScanner nem- és kormeghatározó megoldása statisztikát készít az üzletbe betérő vásárlókról. Az adatok egyszerűen, bármely ismert webböngészőn keresztül letölthetőek, akár mobil eszközről is.

VisiScanner TM A rendszer az adatkezelési jogszabályokban meghatározott elvárások szerint lett fejlesztve 2. § személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet; A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló évi LXIII. törvény Intellio kiskereskedelmi marketing megoldása alapbeállításokkal csak anonim statisztikai adatokat rögzít A kamerás megfigyelő rendszerek üzemeltetésére vonatkozó előírásokat a felhasználónak kell betartania

VisiScanner TM Biztosíték az alkalmazhatóságra: Csuha Lajos Rockzenész, színész július 26.

VisiScanner TM Köszönöm a figyelmet. Borsányi Károly termékmenedzser