A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Ami a Tiéd.
A négy gyertya.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
A legszebb Szív.
Gondolatok a barátságról
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Az Élet Vonata.
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
GRÁFELMÉLET Alapfogalmak 2..
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Tanácsok nőknek!!.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Könnyek....
ANTOINE DE SAINT-EXUPERY:
Világomban minden rendben van
„VIRÁGOK KÖZT VELED LENNI, TUDOM SZÉP VOLNA KEDVESEM” (BRÓDY JÁNOS)
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Antoine de Saint- Exupéry:
Éreztesd velem, hogy nő vagyok! Egy modern tündérmese.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Adventi négy gyertya.
Olvasd lassan és csendben!.
Scenáriók készítése Dr. Kollár József Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány.
Ha soha nem éreztél fájdalmat, honnan tudnád, hogy én vagyok a Gyógyító?
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Diafilm Vuk Auer Vani, Elekes Dóri.
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Folyamodjatok az Úrhoz,
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
Az Élet Igéje január „A hívők sokaságának egy volt a szíve-lelke. Egyikük sem mondott birtokából semmit sem a saját tulajdonának, hanem mindenük.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT! Az új év küszöbén fogadjunk meg néhány jó tanácsot, hogy valóban boldog, békés esztendőnk legyen!
Pozitív gondolatok.
Isten hozott köztünk!.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olvasd lassan és csendben!
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Kis történet kedves embereknek!.
Bölcsességek, aforizmák
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
(olvasmány). „Örül a szívem és ujjong a lelkem, testem is biztonságban van. Megismerteted velem az élet útját, Teljes öröm van tenálad.” (Zsoltárok 16,
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
A történet régen esett meg
Antoine de Saint- Exupéry:
Előadás másolata:

A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa a kis lyukon keresztül.

Aztán úgy tűnt, a folyamat teljesen leállt. Úgy látszott, mindent megtett, amit tudott, és semmi többre nem képes.

A férfi eldöntötte, hogy segít a pillangónak: fogott egy ollót és kinyitotta a selyemgubót. A pillangó könnyen kijutott. A teste azonban összeaszott volt, és gyenge, a szárnyai pedig össze voltak zsugorodva.

A férfi tovább nézte, mert várta, hogy bármelyik pillanatban kinyílhatnak a szárnyak, megnőnek, kitárulnak és képesek lesznek elvinni a pillangó testét, szilárdak és erősek lesznek.

Semmi nem történt! A pillangó innentől kezdve ebben a gyenge testben, összeaszott szárnyakkal töltötte az életét. Soha nem volt képes repülni.

Amit a férfi az ő kedvességével és jóindulatával nem értett, hogy a szűk selyemgubó és a nehéz küzdelem a szűk nyíláson keresztül szükséges a pillangónak. Ez a természetes útja, hogy a pillangó kiszabadítsa testét a selyemgubóból, és szárnyai alkalmasak legyenek a repülésre.

Néha pontosan a nehézségekre van szükségünk az életben Néha pontosan a nehézségekre van szükségünk az életben. Ha hagyjuk az életünket akadálytalanul folyni, az elsorvaszt minket. Nem leszünk erősek, amikor annak kell lennünk. Nem fogunk tudni repülni.

Kértem Erőt… és kaptam nehézségeket, amelyek erőssé tesznek. Kértem Bölcsességet… és kaptam problémákat, hogy megoldjam őket. Kértem Jómódot… és kaptam agyat és izmokat, hogy dolgozzak.

Kértem bátorságot… és kaptam akadályokat, hogy legyőzzem azokat. Kértem Szeretetet… és kaptam bajban lévő embereket, hogy segítsek.

Kértem Jóindulatot… és kaptam lehetőségeket. Semmit nem kaptam meg, amit akartam… De mindent megkaptam, amire szükségem volt.

…dicsekszünk…a megpróbáltatásokkal is, mivel tudjuk, hogy a megpróbáltatás munkálja ki az állhatatosságot… Róma 5,3