DIÁKHITEL? LAKÁSTÁMOGATÁS? FOGLALKOZTATÁS? SPORT? SULINET? TANKÖNYVEK? IGEN? MEGCSINÁLTÁK? LÁSSUK… A TÉNYEKET… TOVÁBB.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
A sport mint stratégiai ágazat az állami szerepvállalás tükrében
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A felzárkózás keretei Bauer Tamás. Konvergencia? Felzárkózás? •A konvergenciaprogram felzárkózási program •Leszakadás vagy felzárkózás? A helyes pályára.
Cafeteria megoldások - Nálunk többet ér a pénze!
Diákhitel Lehetőség és felelősség
Balatonalmádi március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.
A Kormány intézkedései és tervei
5 éves a Diákhitel „Ötről a hatra” fotó és novella pályázat avagy A Diákhitel ma már a felsőoktatás szerves része.
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Hitelbírálat a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél
Toma Pál Budapest, március 28.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A gyermekes családok otthonteremtéséért október 18.
A válság és ami utána következik….
Magyar Universitas Program A magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének programja június 15.
Tárki Európai társadalmi jelentés fejezet Állam és piac Janky Béla.
2004-ben család vár hiába bérlakásra Mottó: „ Az embereknek a szavukért vállalni kell a felelősséget.” Medgyessy Péter.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Budapest XIII. kerületi Cigány Kisebbségi Önkormányzat felmérése család bevonásával készített kérdőív kiértékelése.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért A települések fejlődéséért Az önkormányzatok évi új céltámogatása.
1 Kormányszóvivői tájékoztató Magyar Universitas Program június 16. A magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének programja.
Sulinet Expressz, Sulinet Generáció Sulinet Generáció 1998: valamennyi középiskola bekötése az Internet hálózatba a Sulinet Program keretében.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
A továbbtanulás ANYAGI oldala Előadó: Márkus Attila Diákhitel Központ Zrt.
A hallgatói mobilitás és a pénzügyek Németh Péter hivatalvezető-helyettes.
Magyarországi válások száma más országokéhoz képest Készítette: Hári Noémi 2010.
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
A MAGYAR MUNKAVÁLLALÓK MUNKAERŐ-PIACI JELLEMZŐI
1 A közvetlen támogatások igénybevételének főbb feltételei Lakástulajdon Méltányolható lakásigény Egyéb feltételek Az önkormányzat jegyzője igazolja a.
K&H trambulin tapasztalatok
A külföldi működő tőke szerepe a magyar gazdaságban avagy Mit adtak nekünk a Rómaiak? Havas István Amerikai Kereskedelmi Kamara, elnök Közgazdász Vándorgyűlés.
A munkaerő-piaci helyzet a Nyugat-Dunántúli Régióban IPA Szakértői Akadémia Harkány
Lendületben az ország! Nemzeti Területfejlesztési Hivatal Igazságos lakástámogatás november 2.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Tények a munkaerőpiaci helyzetről Ki veszélyezteti a foglalkoztatás stabilitását? január.
Kormányszóvivői tájékoztató Közmegbecsülés a köz szolgálatáért.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülés az idős embereknek! Kormánydöntés a kiegészítő nyugdíjemelésről szeptember.
1. 2 Mi a hitel? 3 Mi a hitel? - válasz A hitel olyan pénzösszeg, amelyet az egyik fél a másiknak egy meghatározott lejáratra ad. A hitel visszafizetése.
Gazdasági és foglalkoztatási folyamatok Magyarországon
A felzárkózás keretei Bauer Tamás. Konvergencia? Felzárkózás? A konvergenciaprogram felzárkózási program Leszakadás vagy felzárkózás? A helyes pályára.
A tőzsde idén megduplázta tavalyi profitját!. „Kölcsönvett” lendület Mennyibe kerül a magyar társadalomnak a Gyurcsány-kormány első 100 napja.
A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Új munkabarát és vállalkozásfejlesztő adópolitikai elképzelései Új munkabarát és vállalkozásfejlesztő adópolitikai.
Osztalékadó. Osztalékadó A Medgyessy-Gyurcsány-kormány adóreformja I. 550 milliárd Ft elvonás évente (55 ezer Ft/fő) 22 adóemelés Áfa radikális.
? Államadósság Jól állunk-e vagy sem? Nagy a jólét, vagy éppen ellenkezőleg, romlik az élet minősége? Dübörög-e a gazdaság, vagy éppen ellenkezőleg, válság.
2010 : KIHÍVÁSOK ÉVE A PÉNZÜGYI SZEKTORBAN Kisbenedek Péter, MABISZ október 5.
Közfoglalkoztatás Budapesten Adatok* budapesti országosLakónépesség: Munkanélküliségi ráta : 3,5 % 7.8 % Magát munkanélkülinek.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Összefoglaló gyakorlati feladatok
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Angol alap és középszint, számítástechnika alap és középszint A programban egyéni pályázó vehet részt, a képzésekre milliárd forint európai.
A felsőoktatási intézmények gazdálkodásának szabályozása az új felsőoktatási törvényben Prof. Dr. Katona Tamás.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
A gazdasági élet problémái
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Az energiahatékonyság a legolcsóbb energiaforrás Budapest, november.
Az államilag támogatott lakáshitel-rendszer ( )
Válság Kényszer és lehetőség. A magyar gazdaság örökölt hátrányai.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
A Gyurcsány-kormány Fészekrakó programja nem baloldali, hanem liberális.
Önkormányzati fórumok február- március – a válság éve A régió ipari termelése 25 %-kal csökkent A foglalkoztatottak száma mintegy 17 ezer.
Magyar Munkahelyi és Vállalati Sportszövetség Magyar Cégsport Szövetség Magyar Cégsport Szövetség H-1071 Budapest, Damjanich u. 39.
Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ Munkaerőpiaci helyzetkép a salgótarjáni kistérségben Zaráné Kecskés Erzsébet Igazgató KKC-2008-V
Kormányszóvivői Iroda Cselekedni most és mindenkiért Adatok és tények a Medgyessy-kormány egy évéről május 24.
Megbecsülés az idős embereknek
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
A kormány és a szociális partnerek megállapodása a bérek emelésére
Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
Előadás másolata:

DIÁKHITEL? LAKÁSTÁMOGATÁS? FOGLALKOZTATÁS? SPORT? SULINET? TANKÖNYVEK? IGEN? MEGCSINÁLTÁK? LÁSSUK… A TÉNYEKET… TOVÁBB

TOVÁBB Diákhitel - Közel 2 %-kal emelkedett a diákhitel kamata - Hallgatói jogviszony megszűnte után azonnali törlesztés “A diákhitel konstrukcióját továbbfejlesztjük, az igénybevétel lehetőségeit bővítjük.” (Cselekedni most és mindenkiért) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

TOVÁBB Lakástámogatás - 70 %-kal kevesebb támogatott lakáshitel - Hosszabb futamidő + magasabb törlesztőrészlet “A Kormány munkahelyteremtő, a környezetet megóvó vidékfejlesztési programot valósít meg.” IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

TOVÁBB Foglalkoztatás - 58 %-kal magasabb fiatalkori munkanélküliség - Minden ötödik pályakezdő munkanélküli “Elősegítjük ezer új munkahely létrehozását.” (Jóléti rendszerváltást) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

TOVÁBB Sport - 25 %-kal csökkentették a sporttámogatásokat - Megszűntették a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztériumot “Évente 5–10 milliárddal növeljük a sport költségvetési támogatását.” (Cselekedni most és mindenkiért) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

TOVÁBB Sulinet - Csökkenő állami támogatás - A programban szereplő eszközök körének szűkítése “Folytatjuk a Sulinet Expressz programot.” (Lendületben az ország) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

TOVÁBB Tankönyvek - Átlagosan 28 %-kal emelkedett a tankönyvek ára - Egy kétgyermekes család Ft-ot fizet ki tankönyvre “Az alapfokú oktatás első 8 évében ingyenes lesz a tankönyv.” (Jóléti rendszerváltást) IGEN. MEGCSINÁLTÁK.

A Fidelitas 1996-os megalakulása óta egy mára már tízezer főnél több tagot számláló nemzedéki szervezetté nőtte ki magát. Ha már elmúltál 14 éves, de még nem vagy 35, és van kedved csatlakozni ehhez a polgári-nemzeti gondolkodású társasághoz, szeretettel várunk magunk közé. A Veszprémi Fidelitas elérhetőségei: cím: Veszprém, Szabadság tér 15. II. em. telefon: 88 / KILÉPÉS