Kickstarter esettanulmányok mi a megvalósulás kulcsa?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A VILLÁMOLVASÁS TITKAI
Advertisements

Digitális hősök Emblematikus mesefigurák a gyerekek hétköznapi életében Kassay Réka BBTE, Kolozsvár.
Készítette: Sábián Róbert
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Másodfokú egyenlőtlenségek
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A design szerepe Végvári Imre, kreatív igazgató Online Marketing - Keresőmarketing, Linkmarketing és Egyéb technikák.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Szinkronizált multiplatform élmények
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
Tanácsok nőknek!!.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
A számítógép veszélyei és káros hatásai
Matematika Eredete és története Kaszás Tamás.
Isten?.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Szórakozások 2. Age of Empires. Age of Empires, Gold Editon.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Minden levelemet az inboxomból szabályokkal és kézzel millió kis almappába rendezgettem naponta Amikor ez elkészült, mindig úgy éreztem, tényleg készen.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
Milyen csodás kék bolygó! What a wonderful blue planet!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
A website teljesítményének vizsgálata, fejlesztése 1. Forrás: WebTrends Analysis Suite, Advanced Edition White Paper (
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Napra Valentin.
Scenáriók készítése Dr. Kollár József Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Michal Snunit A lélekmadár
A megfelelés hegyét Hányszor megmásztam már, az évek során
PARTY TIME ! Szokás szerint későn este benéztünk a hűtőbe.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Prezentáció készítése Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Bevezetés az Openoffice Impress használatába.
Első Analitika I.1. Az állításelmélet újrafogalmazása „Protaszisz az a mondat, ami valamit valamiről állít vagy tagad.” „Lehet egyetemes, részleges (en.
Játékfejlesztői Műhely a kiadás előtti(!) játékok kampányának és szabályának - elsősorban formai – ellenőrzésére --
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
MIÉRT GYÖTÖRJÜK EGYMÁST KIMUTATÁSOKKAL? Készítette: Gönye Zoltán, TE MIÉRT TESZED?
Az internetes keresési módszerek
Bölcsességek, aforizmák
A website teljesítményének vizsgálata, fejlesztése 1. Forrás: WebTrends Analysis Suite, Advanced Edition White Paper (
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
1 TANULÁSI TÍPUS TESZT.
Hát én lennék, és Botond!! 
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
Klausz Melinda közösségi média specialista Optimális bejegyzéskomponálás.
Mobil alkalmazások fejlesztése Vonalkód leolvasó Symbian alapú mobiltelefonra Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Mobil alkalmazások fejlesztése Vonalkód leolvasó Symbian alapú mobiltelefonra Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Nem minden az aminek látszik…
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Az eszközök áttekintése 5/15. Előkészület – tanár A kérdőív kiértékelése Jegyzetlapok a nevekkel a játékhoz Készítette: Sági Lajos2.
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Gondolatok a barátságról
Biztosan tapasztaltátok már, hogy manapság 2010-ben a számítógép elengedhetetlen az életben a tanulásban és a tanárok munkájában is. Nos mai beszámolóm.
Előadás másolata:

Kickstarter esettanulmányok mi a megvalósulás kulcsa?

Burning Suns of-a-galaxy?ref=discovery Első pillantásra az ember nem érti miért nem sikerült, de komolyabb utánolvasást követően… Mindent ígér és mindent tud :), de semmit se bizonyít. És a meghirdetés ideje alatt még a játék is fejlesztés alatt volt. Drága - 60 GBP = 22500, igaz worldwide postával. (Amcsik túlfizetnek)

Echo Strike board-game-2-4-players-and?ref=discovery Mi a baj? Minden. Nincs terv, csak egy prototípus. Elmeséli, hogy jó lesz a játék, de ennyi, semmi info. Információ gyakorlatilag nincs az oldalon. Van egy gameplay, de az is gyakorlatilag fogyaszthatatlan. A pledge levelek teljesen értelmetlenek és az összegük nem fedezi a a célt :D + Van olvasás aláfestő zene :D

The Pirate Deck card-and-coin-game-for-all?ref=discovery Gyenge mechanizmus/rossz célközönség => ez inkább 7+os gyerekjáték Egyébként a kampány felépítése egészen jó. Van szabály, videó, vázlatos, de elég részletes játékismertető. Drága a nemzetközi szállítás (több, mint a játék!) A videó viszont alacsony költségvetésű, de kreatív! (Viszont unalmas :S)

Legends of Rakasa rakasa?ref=discovery A videó jó részében mechanizmus töredékeket magyaráz és nem kedvet csinál. A design nem populáris. Nincs semmi információ a mechanizmusról, csak annyi, hogy kirakod a terepet, megölöd a szörnyeket és fejleszted a cuccaidat. Nincs lehetőség arra, hogy megismerjük a játékot.

Shipwrights of the Northern Sea Kiváló (és egyedi) megjelenés. A felvezető videó elmeséli a játék célját és hangulatát, meg nagy vonalakban a játékmenetet. Alatta pedig egy videó pont eléggé részletesen elmeséli a mechanizmust. Ezt követi egy valódi játékvideó és a szabálykönyv. Kb 10 perc alatt tejesen megismered a játékot a részletkérdések kivételével. És a videók alatti zene nagyon jó :D

Coin Age want-area-control-microgam Ez a legújabb koncepció ami hódit Kickstarteren. Max 10$ból (nemzetközi házhozszállítással) előállítható minijátékok. Az emberek harapnak arra, hogy csak pár dollárért már "kapnak valamit". Általában olyan játékok amelyek egy "nagy" játékban a mechanizmus valamely elemét alkotnák, de így kiemelve könnyed kis mikrojátékok. Mellesleg ez van az aktuális JEM mellékletében is.

The Lord of the Ice Garden strategic-board-game Tetszik, ahogy bevezet abba, hogy ez milyen játék. ●A címben benne van már, hogy stratégiai lesz. ●A lead is jó, és után a képek is, amik a figyelmet megragadják, és tovább mélyítik a játékkal kapcsolatos ismereteket. ●A játékmenet tömören van megfogalmazva, ez is jó. Szót érdemel még az árazás is, ami szerintem profi. A videók minősége ugyanakkor szerintem túlzás. Kevesebb is elég lett volna.

Future Inc. High-tech Stakes the-boardgame A grafika lett a veszte? Bár a videó se túl professzionális. (pl. 2:26) Későn kezdődik a lényeg. Egy csomót kell lefele tekerni, hogy ne olyanokról olvasson az ember, mint "why kickstrater", "the box". Az oldal közepén van először szó a játékélményről magáról, egy letölthető szabály formájában. Majd pedig azt egy turn order leírás követi, mely nem adja át azt, hogy miről szól a játék és hogyan éri el azt.