GREEN ENERGY SYSTEM.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Hogyan csökkentsük legálisan áramszámlánkat?
Készítette: Szabó Nikolett 11.a
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Energiaköltségek optimalizálása
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
 A föld elég mindannyiunk szükségleteire, de nem elég mindannyiunk mohóságára! Mahatma Gandhi.
Az állam szerepe az öko- marketingben Tátrai Miklós helyettes államtitkár március 17.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Gyors megtérülés termál, vagy hulladékhő hasznosítással, utóbbi esetben a meglévő környezeti ártalmak csökkentésével!
Út a napenergia hasznosítás felé, avagy sikerek és nehézségek az önkormányzatokkal való együttműködésben.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Megújuló energiaforrások.
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Marketing terv.
Megújuló energiaforrások – Lehetőségek és problémák
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
S Z É L E N E R G I A.
Civin Vilmos MVM Zrt. „Klímacsúcs” Budapest, február 27. Klímaváltozás és egy állami tulajdonú villamos társaság.
Alkohollal a csúcsra Kaszab István Szuro-Trade cégcsoport Környezettudatos közlekedés roadshow 2012.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
HÁLÓZATRA VISSZATÁPLÁLÓ NAPELEMES RENDSZEREK MAGYARORSZÁGON
A napelemes (PV) hálózatra termelő villamos erőművek helyzete a világban, és Magyarországon.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Az energiahatékonyság a legolcsóbb energiaforrás Budapest, november.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
Az alternatív energia felhasználása
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Város energetikai ellátásának elemzése
Tőkés Napenergia hasznosítási körkép ZÖLDEK Klaszter Nemzetközi Konferencia szeptember 12–13., Tatabánya EUSOL.
NAPELEM MINT ALTERNATÍV ENERGIAFORRÁS. MIRE VALÓ A NAPELEM? Hiedelem = melegvíz termelés Valódi alkalmazás = elektromos áram termelés Felhasználás: közvetett,
Háztartási méretű kiserőmű (HMKE) Jogszabályi keretek, műszaki feltételek előadó: Harsányi Zoltán E.ON Műszaki stratégiai osztály.
ÉMÁSZ DÉMÁSZ E.ON Tiszántúl E.ON - EED E.ON - EDE ELMŰ E.ON - ETI Vízturbina Szélturbina Napelem Beépített kapacitás: 235 kW Termelő berendezés száma:
GEOTERMIKUS ENERGIA.
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

GREEN ENERGY SYSTEM

A kőkorszak nem azért ért véget, mert elfogyott a kő. Az olajkorszak sem azért ér véget, mert teljesen elfogy az olaj. Hanem azért, mert elfogy az olcsó olaj. Készüljünk fel!

Van egy gyönyörű bolygónk! …és így bánunk vele!

Van egy gyönyörű bolygónk! … és mi történik? Ma már megcáfolhatatlan bizonyítékaink vannak arra, hogy ha az ember – a fejlődésre hivatkozva –nem fejezi be a környezetpusztítást, a környezettel együtt elpusztítja saját magát is.

Fosszilis energiahordozók kimerülése Van egy gyönyörű bolygónk! … és mi történik? Éhezés Árvizek Vízhiány Klímaváltozás Fosszilis energiahordozók kimerülése Környezetszennyezés

Megdöbbentő adat: Magyarországon a felhasznált energia csaknem 40 %-át a lakosság használja fel! A háztartások közvetlenül felelősek a CO2 kibocsátás 18%-áért. .

Megoldás: a környezettudatosság Egyéni döntéseinkkel, hétköznapi cselekedeteinkkel tehetünk a klímaváltozás ellen .

Zöldenergia = napelem .

Napenergia - Napelem

Napenergia A napenergia képes lehet arra, hogy az emberiség teljes energiaszükségletét fedezze. Ingyenesen a rendelkezésünkre áll! Belátható időn belül kifogyhatatlan!

Napelem Pozitív ökológiai lábnyom: "A föld elég mindannyiunk szükségletére, de nem elég mindannyiunk mohóságára” Mahatma Gandhi  Napelem Pozitív ökológiai lábnyom: A kiépített rendszerünk befektetése 15 éven belül megtérül, és a rendszer tervezett átlagos életkora 25 év. Javítja a villamos hálózatok hatékonyságát. Zöldebbé teszi környezetünket. Nem limitált. Kis karbantartás igényű. Zajtalan. Munkahelyeket teremt - sokat. Függetlenedünk anyagilag a szolgáltatótól.

Napenergia Napelem Napsütéses órák száma Magyarországon.

KÖVETKEZTETÉS: Napenergia, Napelem A napelemes rendszer belátható időn belül megtérülő, gazdaságos rendszer, mely felszerelésével energia és pénz megtakarítása mellett környezettudatosságunkról is döntünk.

Válaszok a folytatásban…. NAPENERGIA - NAPELEM Mit kell tennem ahhoz, hogy környezet tudatos emberré váljak? Hogyan járulhatok hozzá a bolygó egészségesebbé tételéhez? Hogyan spórolhatom meg a villanyszámlám 100 %-át? Hogyan termelhet nekem a nap energiát, ha nincs több millió forintom? Hogyan és mennyi idő alatt kereshetek pénzt a nap energiájával? Válaszok a folytatásban….

Költséghatékonyság, Energiahatékonyság A megoldás: A GREEN ENERGY SYSTEM CSOMAG MEGVÁSÁRLÁSA! A GREEN ENERGY SYSTEM CSOMAG ÁRA: 360.000 Ft Mit kapunk a pénzünkért? 15

10% kedvezménnyel vásárolhat PONTOKAT Kapunk: Melyekért a www.gesystem.hu oldalon összeállíthatja eszközeit, berendezéseit, melyek energiát takarítanak meg. VÁSÁRLÓI KÁRTYÁT A www.greenklima.hu webáruházban - időkorlát nélkül - 10% kedvezménnyel vásárolhat további olyan eszközöket, berendezéseket, melyek pénzt és energiát takarítanak meg. WEBIRODÁT Minden pozíciót, jutalékot, mátrixot lát – ami hierarchiájához tartozik. MARKETING ANYAGOKAT Professzionális nyomdai anyaggal dolgozhat. 16

+ Jövedelmezőség JUTALÉK SZÁMÍTÁS Szint Jutalék mértéke 1. Szint 5 % 1 % a vásárlói kártyával történő vásárlások nettó értékéből – 5 mélységig gyorsasági bónusz (a feltételek teljesülése esetén)* 2. Szint 3 % 3. Szint 1,8 % 4. Szint 1 % 5. Szint 0,7% 6.Szint 0,5% 7.Szint 0,2% . 17

Jutalékszámítás számokkal Kompenzációs tervben a jutalékalap 360.000 Ft Szint Jutalék Tagok száma szintenként kereset mértéke összege 1. Szint 5 % 18.000 Ft 3 fő 54.000 Ft 2. Szint 3 % 10.800 Ft 9 fő 97.200 Ft 3. Szint 1,8 % 6.480 Ft 27 fő 174.960 Ft 4. Szint 1 % 3.000 Ft 81 fő 291.600 Ft 5. Szint 0,7% 2.520 Ft 243 fő 612.360 Ft 6.Szint 0,5% 1.800 Ft 729 fő 1.312.200 Ft 7.Szint 0,2% 720 Ft 2187 fő 1.574.640 Ft Összesen: 4.116.960 Ft A jutalékfizetés feltétele 3 közvetlen tag rendszerbe juttatása. De a direkt jutalék ennél több is lehet, hiszen csak a minimálisan szükséges 3 fővel számoltunk! 18

Jutalékszámítás Nézzünk egy életszerű példát! A teremben ülők közül valaki a regisztrációját követő hónapban 6 új tagot hozott a rendszerbe. Ezek közül kettő még ugyanabban a hónapban teljesítette a „kötelezőt”. Egy fő 2 munkatársat hozott. Sőt a második szinten lévők közül is az egyik rendelkezik 1 munkatárssal. Mennyi direkt jutalék ez? Kompenzációs terv A jutalékfizetés feltétele 3 közvetlen tag rendszerbe juttatása. 19

Jutalékszámítás számokkal • A teremben ülők közül valaki a regisztrációját követő hónapban 6 új tagot hozott a rendszerbe. • Ezek közül kettő még ugyanabban a hónapban teljesítette a „kötelezőt”. • Egy fő 2 munkatársat hozott. • Sőt a második szinten lévők közül is az egyik rendelkezik 1 munkatárssal. • Mennyi direkt jutalék ez? Szint Jutalék Tagok száma szintenként mértéke összege 1. Szint 5 % 18.000 Ft 3!!!!!! Fő 2. Szint 3 % 10.800 Ft 9 !!!!!!!fő 3. Szint 1,8 % 6.480 Ft 27 !!!!!!!fő 1. szint: 6 * 18.000 Ft = 108.000 Ft 2. szint: 2*3* 10.800 Ft = 64.800 Ft 2.szint: 1*2* 10.800 Ft = 21.600 Ft 3.szint: 1 x 6.480 Ft = 6.480 Ft Mivel az első hónapban 15 fős struktúra alakult ki, ezért felülfizetésként+ 100.000 Ft . 300.880 Ft Gyakorlatilag visszakapta a pozíció árának jelentős részét, ………………… kp-ban! A kifizetéshez pedig nem kell számlaképesnek lenni!* 20

Mátrix pozició Jutalékszámítás Visszakapta a pozíció árát! Ekkor az 5 visszalévő pozícióért már 15 ember dolgozik! Amikor a rendszerbe bekerülnek, utánuk is jutalékot kapok! Az alsó vonalunk webáruházból történő vásárlásai után 1-1% visszatérítésre vagyunk jogosultak 5 mélységig. Kompenzációs terv Mátrix pozició Visszakapta a pozíció árát! A kifizetéshez pedig nem feltétlenül kell számlaképesnek lenni!* 21

IGEN HELYETT Napelem Kell rá engedély? Ki szereli fel? Mennyibe kerül? A rendszer részeként elkészül a hálózatba tápláló napelemes rendszer méretezése, telepítési és csatlakozási tervdokumentációja, valamint a csatlakozási folyamat áramszolgáltatónál (ELMŰ, ÉMÁSZ, EON, DÉMÁSZ) történő ügyintézése. Az inverterek ELMŰ - ÉMÁSZ, EON, és DÉMÁSZ rendszer-engedéllyel rendelkeznek. Ki szereli fel? HELYETT Mennyibe kerül? szakértő csapat Megveszem a boltban. Állami támogatást igényelek. „Ingyen van.” 22

Méghozzá ingyen? Napelem Mit jelent ez? • Már az első hónapban visszahozhatjuk a költségeinket! • Mennyibe kerül az áram? (Egy átlagos háztartás 15.000 Ft körüli összeget fizet havonta ez 250 KW/hó energia.) • A 3,5 KWh napelemes rendszer éves teljesítménye 3300 KW • Ebben az esetben a teljes évi szükségletünket megtakarítjuk. 15000 x 12 hó = 180.000 Ft. • Éves szinten több pénzünk lesz 180.000 Ft-tal, minimum 20 éven keresztül. • Nem kell erőművet bővíteni miattunk. • A nyári hónapokban betáplálunk a rendszerbe. • A munka, amivel megkerestük a rendszer árát, szintén hulladék és káros anyag mentes. • A terjesztéssel önkéntelenül a környezeti kultúrát is fejlesztjük. • Nem szennyezzük a környezetünket. 23

A mátrix feltöltése Én 1 2 3 20

A mátrix rotációja, osztódása Én 1 2 3 20 Ekkor már 12 vásárló keresi meg a 8 újabb belépőt!

A mátrix rotációja, osztódása Én3 1 2 2 3 3 4 2 2 1

A mátrix rotációja, osztódása 2 3 1 2 3 4 2 2 1

A mátrix rotációja, osztódása 2 3 3 1 2 4 2 2 1

A mátrix rotációja, osztódása 2 3 2 2 1

A mátrix újratöltése 2

1 Előzés a mátrixban 5 6 7 8 (3) (3) (2) (3) (3) A mátrix osztódásakor a pozíciók átrendeződnek, a 3 direkttel rendelkező pozíciók tolódnak balra, illetve felfelé, utánuk a 2 direkttel rendelkezők, majd az 1 direkttel rendelkezők és utánuk a direkt nélküliek kerülnek. Így lehetséges a pozícióelőzés, mely arra ösztönöz, hogy a 3 direkt minél hamarabb meg legyen. A három direkttel rendelkezők között az előny a korábban regisztrált tagnál van.

VÉGKÖVETKEZTETÉS: Mit is kapunk összesen? Magunknak, Gyerekeinknek, Környezettudatos magatartás Konkrét, azonnali megtakarítás Energiafüggetlenedés Jövedelemtermelés Magunknak, Gyerekeinknek, Unokáinknak. Vásárlói kártya Webiroda, marketinganyag Jutalék Mátrix+munka= napelemes rendszer