ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek? http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Lépj be az AlertPay oldaladra:
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
VIIII. Szalvéta bemutató
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Giovanni Ferrini Fashion
„ AZ” ESZKÖZ az iWowWe. Használni akarod? /mint az aranyásók a lapátot?/ Vagy Pénzt akarsz vele csinálni? / mint azok, akik a lapátot árulták?/
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Karrier.
Előadás másolata:

ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek? http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

StiforP – Keressük meg a siker titkát! Ez az anyag egy olyan lehetőséget tesz a kezedbe, aminek segítségével választhatsz, hogy a mostani fizetésedet egészíted ki, vagy teljes anyagi függetlenséget teremtesz. Ez csak Rajtad múlik. Engedd meg, hogy bemutassam Neked azt a szenzációs jövedelemszerzési módot, ami futótűzként terjed az egész világon. A rendszer nem tesz különbséget anyagi helyzet, földrajzi elhelyezkedés, vagy nemzetiség szerint. Mindenki számára elérhető. A használatához nincs szükséged másra, mint internetkapcsolatra, számítógépre, és egy kis szorgalomra. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

Mi is az a StiforP? A StiforP egy marketing rendszer, ami a hálózati marketing elvére épül. A HWU Training Corp LLC nevű, 2009-ben szakmai továbbképzések végzésére alapított kaliforniai székhelyű cég dolgozta ki. 2011. nyarán került ez a rendszer az internetre, mert így akarták az egész világon elérhetővé tenni. A HWU Training Corp LLC alapítói Michael Blainem, Benem Glinsky és Nauder Khazan. A StiforP program megálmodója Nauder Khazan, akinek a neve fogalom az otthoni munkát kedvelők körében. Több sikeres és igen népszerű programot indított már útjára. A világon több mint 200 millióan dolgoznak otthonról a hálózati marketingben. Több tízezerre tehető azoknak a száma akik valamelyik sikeres Nauder Khazan program résztvevőiként havi több ezer dollárt keresnek. Khazan több éves hálózati marketing tapasztalattal vezetőként és cégtulajdonosként is mindig a distribútorok számára legelőnyösebb programok kidolgozásán munkálkodik. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

MILYEN lehetőséget kínál Neked a StiforP? Segítségével megismersz egy olyan marketing rendszert, amit egyéb területen is felhasználhatsz. Másik előnye, hogy minimális aktivitással jelentős jövedelemre tehetsz szert. A StiforP teljes rendszere szeptember 20-án indul. Az internetes felület nagy része már most is rendelkezésedre áll, tehát a rendszert már most is tudod használni. Folyamatosan regisztrálnak a világ minden tájáról. A regisztráció ingyenes. Az ingyenes regisztráció után be tudsz lépni a rendszerbe, és láthatod, hogy milyen ütemben növekszik a hálózat. Tíz napod van, hogy eldöntsd, akarsz-e extra jövedelemhez jutni? Ha részese akarsz lenni ennek a lehetőségnek, be kell fizetned egy regisztrációs összeget, és vagy havi, vagy éves tagdíjat. Amint befizeted valamelyik díjat, azonnal a StiforP lineáris rendszerében elfoglalsz egy helyet, és ezáltal DISTRIBUTOR leszel. Distributorként van lehetőséged és jogod részesedni a StiforP rendszer által nyújtott jövedelemből. Ez a rendszer a bináris mátrix sémáját alkalmazva juttat tagjainak jövedelmet. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

HOGY TUDSZ PÉNZT KERESNI? Az első lépés az ingyenes regisztráció. Ha ajánlód oldalára belépsz, és megadod az ott kért adatokat, máris kapsz egy felületet, ahol figyelemmel kísérheted a hálózat bővülését. 10 napod van a döntésre. Ha pénzkereső tagja akarsz lenni a rendszernek, nincs más dolgod, mint a kívánt összeg befizetése. Fizethetsz erre alkalmas VISA, vagy MAESTRO kártyával, illetve AlertPay számláról. Ha a kártyás befizetést választod, egyszeri 40$ + 9,95$ (havidíj) befizetésével teljes jogú tag leszel. Ha AlertPay számláról fizetsz, akkor összesen 149,95$ az utalandó összeg. Ez tartalmazza a regisztráció és az egész éves tagdíj összegét. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

AKTIVITÁS NÉLKÜL HOGY TUDSZ PÉNZT KERESNI? Egyetlen embert sem tudsz, vagy akarsz beregisztrálni, mégis pénzt fogsz keresni. Hogyan lehetséges ez? A rendszer úgy van megalkotva, hogy a hálózatban fölötted állók által beregisztrált emberek közül időnként egy-egy ember a Te hálózatodban fog megjelenni. Így olyan résztvevők kerülhetnek a mátrixodba, akik kellően motiváltak, és az ő munkájuk eredményéből Te is részesülhetsz. Ez egy lassú folyamat, ha türelmes vagy kivárhatod, hogy akár 2.047,5$ jövedelmed keletkezzen. Ezzel a módszerrel is bővülhet a hálózatod. Amíg aktív pozícióban vagy (be van fizetve a tagdíjad), munka nélkül is jövedelemhez jutsz. Természetesen ez a rendszer kiemelkedően honorálja a szervező munkát. Erről szólnak a következő oldalak. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

BÓNUSZOK Powerline bónusz Napról napra egyre többen csatlakoznak a StiforP rendszeréhez. Ki azért, hogy a szolgáltatásokat használja, ki azért, hogy a saját hálózatát bővítse. A pénzkeresés útján az első lépést akkor teszed meg, amikor befizeted a díjakat, és ezzel pozíciót vásárolsz a hálózatban magadnak. A StiforP mátrixa nagyrészt automatikusan épül, hiszen átlagosan percenként regisztrálnak az emberek. Ebből a SPILOVER (lecsorgó) regisztráltak segítségével profitálsz. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért BÓNUSZOK Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért A – Saját Fast Start Bónusz Minden olyan ember után jár, aki a Te ajánlói kódoddal lép be a rendszerbe. Ez a bónusz emberenként 25$. Ha például beregisztrál 5 ember a Te kódoddal, az mindjárt 125$ jövedelmet jelent Neked. És ez még nem minden! B – Hálózati Fast Start Bónusz Maradva az előző példánál, ha Te beregisztráltál 5 befizető embert, és ők is beregisztrálnak 5-5 fizető embert, akkor egy komoly jövedelemre tettél szert, mert azok után a belépők után is kapsz 2, illetve 1$ jutalékot. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért BÓNUSZOK Fast Start Bónusz - Gyors bónusz az aktivitásért Hogy néz ez ki a gyakorlatban? 1. szint – 5x25$ = 125$ 2. szint – 25x2$ = 50$ 3. szint – 125x1$ = 125$ 4. szint – 625x1$ = 625$ 5. szint – 3125x1$ = 3125$ összesen: 4050$ http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

BÓNUSZOK CSAPATBÓNUSZ Abban a pillanatban, hogy legalább 2 embert beregisztrálsz, 1STAR pozícióba kerülsz, és jogosult vagy minden beregisztrált ember után az 50%-os csapatbónuszra. Ez azt jelenti, hogy az ő jövedelmük után 50% extra jutalékot kapsz. Ha 2STAR pozícióba kerülsz, akkor a regisztráltjaid regisztráltjai jövedelméből is az extra jutalékra vagy jogosult. Lásd táblázat! http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

CSAPATBÓNUSZ – SZINTEK ELÉRÉSE BÓNUSZOK CSAPATBÓNUSZ – SZINTEK ELÉRÉSE 1STAR: ezt a szintet rendkívül egyszerű elérni. Annyi kell csak hozzá, hogy regisztrálj magad alá 2 embert (ez Neked 50% bónuszt jelent fejenként), akik szintén beregisztrálnak legalább 2-2 embert. Így a hálózatod fejlődik, és a SPILOVER segítségével további regisztráltak kerülnek AUTOMATIKUSAN a csapatodba. 2STAR: ez már valamivel érdekesebb pozíció, de gazdag ettől még nem leszel. Ez azt jelenti, hogy 50% bónuszt kapsz az általad beregisztrált tagok után, valamint az ő regisztráltjaik után is jár 20% bónusz. 3STAR: a pozíció elérése úgy is lehetséges, hogy éves tagdíjat fizetsz. Ebben a pozícióban már 3 mélységből kapsz jutalékot. 50% bónuszt kapsz az általad regisztráltak után, 20%-ot a második szint után, és 10%-ot a harmadik szint után. Ez már elég komoly összeg lesz. 4STAR: ha ide eljutsz, már elérted a teljes anyagi függetlenséget. Az előző szint jövedelméhez még egy mélységből kapsz pluszban jutalékot. Ez a jutalék 5%. 5STAR: itt már az ötödik szintről is kapsz jutalékot, ami 3%. Ez nem tűnik soknak, de ha belegondolsz, hogy hány ember után kapod, akkor megérted, hogy ez már nagyon komoly összeg. http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

CSAPATBÓNUSZ – ÖSSZEFOGLALÓ BÓNUSZOK CSAPATBÓNUSZ – ÖSSZEFOGLALÓ ha megérteted a hálózatod tagjaival, hogy milyen egyszerűen lehet pénzt keresni, és ők is olyan komolyan veszik ezt a feladatot, mint Te, akkor mindannyian jelentős jövedelemhez juthattok. A hálózat tagjai nem egyforma intenzitással fognak dolgozni, de ha van pár olyan ember a mátrixodban, aki megérti ezt a lehetőséget, az minden aktív tagnak anyagi függetlenséget biztosít! http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet

BÓNUSZOK MÁTRIX JUTALÉK Minden általad beregisztrált és a rendszer által alád dobott ember befizetett díjából kapsz 2,5% jutalékot 14 szint mélységből. A 14 mélység optimális esetben (ha mindenki csak 2-2 embert regisztrál maga alá) a bineáris rendszer alapján 16384 embert jelent. Ez már azért szabad szemmel is jól látható jövedelmet generál! A mátrix jutalékot havonta egyszer kapod meg.

TERVEZHETŐ KIFIZETÉSEK Kifizetési időpontok: 1 Fast Start Bonus minden szerdán 2 Powerline Bonus havonta egyszer 3 Csapatbonus havonta egyszer 4 MatrixBonus havonta egyszer Sok sikert mindenkinek! http://sokpenztakarok.lapra.hu/stiforp-ez-orulet