Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Internet alapú önértékelés
Számítógépes ismeretek 5. óra
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Elektronikus levelezés
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
Web-grafika II (SVG) 5. gyakorlat Kereszty Gábor.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Klikkelj ideaz MLP tagberegisztrálásához. Regisztráld a Kereskedői Hűség csomagodat.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
SOP-Online jelentkezés (ERASMUS+ 2015/2016).
8. osztály Beszúrás. Töréspont  Kurzor elhelyezése.  Beszúrás menü, töréspont parancs.  Vagy CTRL + ENTER.  Oldaltörés.
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.sek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Egy perc múlva belép a csodák birodalmába.... …és tanúja lesz a csodáknak.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
- Regisztrációs útmutató -
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
Szegedi Tudományegyetem
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE

A rendszer itt egy megerősítést kér azért, hogy a személy egyezik-e az általunk kiválasztott személy nevével.

Ha ugyanaz a személy, akit mi választottunk szponzorként, akkor megerősítjük az alábbiak szerint.

Itt fogadod el, ha a szponzor neve megegyezik.

Ezután elkezdjük kitölteni a regisztrációt

Ha a regisztráció sikeres volt, ezt látjuk:

Ezután fogunk kapni egy t az címünkre.

A kapott t visszaigazoljuk, az általuk küldött linkre kattintunk. Ha nem kattintható, kérik a levélben, hogy másoljuk a böngészősorba.

Ha „visszakattintottuk” az emalben kapott linket, a következőt fogjuk látni:

A következő, hogy bejelentkezünk az irodánkba. Miután megadtuk a helyes bejelentkezési adatokat, a következő képet fogjuk látni.

Most, amikor beléptünk az irodánkba, feltöltjük a dokumentumainkat az alábbiak szerint.

A feltöltendő képeink nem lehetnek nagyobbak 2 MB-nál !!! ( célszerű JPG formátumban...) Ezután klikkeljünk az ARRASTRAR ARCHIVOS feliratra és a saját számítógépről töltsük fel a dokumentumokat. A feltöltés után a piros felirat zöldre változik, ha a feltöltés sikeres volt és a cég el is fogadta.

Ezután megjelennek a feltöltött dokumentumaink, melyekre ha rákattintunk, kinagyítva is megtudjuk nézni őket. ÜDVÖZLÖM A CSAPATOM HÁLÓZATÁBAN !!!