Negyedik generációs üzleti megoldások

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Advertisements

Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja.
TANKÖNYVSZÁMLÁZÓ Rövid bemutató. Tanulók adatainak importálásához az xls fájlba rögzítjük az adatokat majd mentés másként csv fájltípusként.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Elektronikus kereskedelem
LogControl Raktármenedzsment
WinSzla Windows alapú komplex ügyviteli rendszer
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
RENDELÉS, VEVŐKISZOLGÁLÁS, E - BUSINESS
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
Bitumen Internet Sales 2012
Logisztikát támogató IT megoldásaink
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
munkakör a tanirodai gyakorlatban
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
MOK Megatrend Oktatási Központ
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
First Line e-Számlacentrum Integráció Vállalatirányítási rendszerekkel
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
5. TÉTEL. Helyzetfelmérés: A feladat elvégzéséhez tudnunk kell, hogy mi a kiinduló állapot, és mit szeretnénk elérni, vagyis mi a cél. A nem rég indított.
A gondviselői modul az enaplóban
Szervezet, információs rendszer. Az információs rendszer és a szervezet illeszkedése Mi szervezet? Az egyszerű struktúra Funkcionális felépítés Termék.
2006. október 2.Markó Tamás, PTE TTK1 Az Oracle SQL 5. Nézettáblák létrehozása, módosítása és törlése.
Az e-kereskedelem (e-business)
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
15. TÉTEL Egy vendége számlát kér Öntől
Rétegek használata GIMP képszerkesztő programban
Az első vásárláskor megadott címmel – mint felhasználónévvel – és az ott megadott jelszóval kell belépni a vásárlói háttérirodába.
E-beszerzés Bravo csoport.
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Nézettáblák létrehozása, módosítása és törlése
Többtáblás adatbázisok
Készítette: Unyatyinszki Csaba
Internet Sales 2011 Budapest. 2 Elérhetőség: ISA elérhetősége
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
A logisztikai rendszer beszerzési alrendszerének jellemzői és modellje
KÖVETELÉSKEZELÉS - SZOFTVERES MEGOLDÁSOK Dr. Sándor Csaba kereskedelmi igazgató.
FIFO MÓDSZER, RENDEZETLEN TÉTEL KEZELÉSSEL
Kulcsok meghatározása a táblákban
OBJEKTÍV cégvezetés Vs. Vakon repülés.
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
Adatbázis-kezelés a gyakorlatban
Gabona és vas értékesítés rögzítése WUJEGYKE programban.
Gabona és vas értékesítés rögzítése UJEGYKE programban.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Az ügyfél elégedettsége a teljesítésen múlik információáramlás az integrált rendszerekben a rendelés felvételétől a számlázásig.
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Pénzügyben történt változások
SZÁMADÓ Esemény Menedzser (SZEM). SUTA-JUTA Kft (SUTA01) Elfelejt Elek (értékesítés) Elfelejt Edit (pénzügy) Fejes Endre (ügyvezető) A partner bemutatása.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
Készletgazdálkodás. Milyen információt szeretnénk meg tudni? Leltár - Készletadatok raktáranként, cikkszám szerint rendezve (raktárszám, telephely, cikkszám,
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
Üzleti terv bemutatása
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Termelés tervezési és irányítási rendszer SQL alapon
CONNECTRA rendszer bevezetése
Bankszámlatranzakciók feldolgozása és könyvelése Gyorsan és egyszerűen
Étkezési rendelés nyilvántartás, elszámolás, számlázás
Első az ügyfél, de hogy érem el?
Átlátható folyamatok ügyviteli rendszerekkel
Előadás másolata:

Negyedik generációs üzleti megoldások

A jelenleg kapható számítógépes rendszerek jó esetben sok hasznos tulajdonsággal rendelkeznek: megbízhatóak gyorsak pontosak Azért készítették ezeket a rendszereket, hogy dokumentálják a gazdasági folyamatokat.

EZ EGY TELJESEN ÚJ SZEMLÉLET! Olyan rendszert hoztunk létre, amely nemcsak követi, dokumentálja az eseményeket, hanem irányítja a kereskedelmi folyamatokat, és ahol lehet, helyettesíti az emberi munkát. EZ EGY TELJESEN ÚJ SZEMLÉLET! A KERESKEDELMI RENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA.

Világviszonylatban is egyedülálló technológia segítségével kötünk össze telephelyeket. Drága bérelt vonal nélkül, az Interneten keresztül kapcsolunk össze egymással telephelyeket,kiskereket és nagykereket.

A képernyő elrendezése Folyamat-indító gombok Folyamatlezáró gombok Mindig szem előtt vannak a folyamatban lévő feladatok. „Folyamatban Lévő Ügyek Táblája” Itt jelennek meg az aktuális dokumentumok

Folyamatban Lévő Ügyek táblája A vásárlói megrendeléseket itt foglalásnak hívjuk Ebben a táblában az aktuális, és érvényben lévő megrendelések láthatók Pénzügyileg rendezetlen számlák Kiszállított, számlázásra váró bizonylatok

Beszélnek a színek… Zöld: a folyamat beavatkozást nem igényel Sárga: a beavatkozás megtörtént, külső eseményre vár Piros: a folyamat beavatkozást igényel

Beszélnek a színek a foglalásnál Piros tétel Nincs készleten, rendelni kell Piros bizonylat Valamelyik tételt rendelni kell Zöld tétel, fehér betűvel Egyedi azonosításra vár (pl. gyári szám) Sárga bizonylat Megrendelt, érkező tétel Sárga tétel Megrendelt, érkező termék Zöld tétel Raktáron van Zöld bizonylat A bizonylat tételei raktáron vannak Piros tétel, fehér betűvel Raktáron van, de a lekötést megszüntettük

egy kereskedelmi folyamatot! Nézzünk meg egy kereskedelmi folyamatot! Beérkezett egy vevőrendelés! Foglaljuk le az ügyfél számára szükséges termékeket!

A foglalást itt indítjuk Használhatjuk a funkcióbillentyűket (F1)

A partner kiválasztása Válasszuk ki a partnert, felvihetjük, beállíthatjuk paramétereit. Árképzés Hitelkeret Fizetési feltétel Kedvezményrendszer

Az összekötött telephelyek raktári készletét is láthatjuk (sárga). Tételek kiválasztása Lehetőség van termékcsoport szerinti szűrésre is. A termékcsoportok tetszőleges fastuktúrába rendezhetők. A zöld szín jelzi, hogy van, a piros, hogy nincs raktáron a keresett tétel. A keresést segíti, hogy a megadott karaktersorozatot a megnevezésben BÁRHOL megtalálja. Az összekötött telephelyek raktári készletét is láthatjuk (sárga).

FOGLALÁS BIZONYLAT Piros: A Vevő által megrendelt tételek nincsenek raktáron, rendelni kell. Zöld: A Vevő által megrendelt tételek raktáron vannak. Készíthető előlegszámla Esetleg blokkon A raktáron levő termékek kiadhatók szállítólevélen. Vagy számlán

Két kattintás, és elkészül a kiválasztott bizonylat

Beszállítói megrendelés után Bevételezés után A foglaláson maradt még tétel: Kinyomtatható a beszállítói megrendelés Beszállítói megrendelés után Fehér: A Vevőnek kiszámláztuk ezeket a tételeket. Sárga: A Vevő által megrendelt tételt megrendeltük a beszállítótól. Zöld: A Vevő által megrendelt tétel megérkezett Piros: A Vevő által megrendelt tételek nincsenek raktáron, meg kell rendelni. Beszerzés: Összesítve láthatjuk azokat a vevőigényeket, amelyeket külső szállítótól kell beszereznünk. Kinyomtathatjuk a beszállítói megrendeléseket. Számlázhatjuk a bevételezett tételeket! A piros szín arra figyelmeztet, hogy az adott foglalás tartalmaz olyan tételt, amit meg kell rendelnünk egy beszállítónktól. Sárga: A Vevő által megrendelt tételek úton vannak a beszállítótól. Zöld: A Vevő által megrendelt tételek megérkeztek, a program lefoglalta.

- Új technológia a cégek összekapcsolására B2B - Új technológia a cégek összekapcsolására - Új kezelőfelület, amely képes megjeleníteni az együttműködő cégek adatait és lehetséges vele tranzakciókat kezdeményezni.

Saját rendszerünkbe integrálva látjuk telephelyeink és együttműködő partnereink információit (készletek, árak, stb..) Cégcsoport telephelyeinek összekapcsolása Cég összekapcsolása a beszállítóival

Más telephelyek készletei A rendszer automatikusan generál egy foglalást a másik telephelyen. Ott egy kattintással készíthető ebből szállítólevél vagy számla. Elég a megfelelő sorra kattintani, ha egy másik raktártól szeretnénk rendelni. (sárga tétel). A beszállítóktól rendelt tételeket is látjuk és tudunk foglalni belőle. Az anyag bevételezésekor automatikusan lefoglalódik a tétel. A rendszer folyamatosan frissíti a telephelyek készletinformációját.

Több mint száz telephely összekapcsolása: - Telekommunikáció (Vodafone és T-Mobile bolthálózatok…) - Kozmetikai cikk kereskedelem (Esteé Lauder, Clinic és MAC boltok) - Számítógép forgalmazás (Vision bolthálózat…) - Építőanyag forgalmazás (Acromat…) - Csempe forgalmazás (Bartók bolthálózat…) - Terítőautós értékesítő rendszer (Eurobulldog..) - Gyógyászati segédeszköz értékesítés (Variomedic, Wellmed…) - Textil és ruha értékesítés - Food Express

Pénzügyi modul: Komplett pénztárkezelés Árkedvezmények a vevőknek Hitelkeretfigyelés Átutalásos számlák kifizetésének követése

Ki nem fizetett számlák Egyszerűen nyomtatható fizetési felszólítás azoknak az ügyfeleknek, akiknek lejárt a fizetési határideje Sárga: A számla egy részét már kifizette a vevő Piros: A számla fizetési határideje lejárt Fehér: Nincs kifizetve, de a fizetési határidő még nem járt le!

Képernyő módosítása Minden saját beállítása lehet a rendszerben. Megváltoztatható a képernyőn megjelenő adatok sorrendje. Minden ablakban beállítható, hogy mely adatok jelenjenek meg a képernyőn.

Árak módosítása excelben Az árak kiírhatók Excelbe azért, hogy egyszerűen tudjuk ezeket módosítani. Módosított árak visszatölthetőek az Excel fájlból.

Internet áruház: Automatikusan frissülnek a termékek és az árak A leadott megrendelések automatikusan foglalásként jelennek meg a rendszerben Az Internetről érkező foglalásból egy kattintással számla kezdeményezhető

A program testreszabhatóságának bemutatása: Új termék mező felvitele Új bizonylat mező felvitele Új táblák felvitele és beillesztése Az új mezők szerinti szűrés lehetősége Külső forráskód beillesztése

Megoldott a különböző szintű jogosultságkezelés (kátyás is lehet) Automatikus frissítés Távsegítség Rugalmasan paraméterezhető Az ablakokban megjelenő adatok exportálhatók Excelbe Összekapcsolható a Psion kéziszámítógépekkel Kezeli a raktárhelyeket A vezetők számára bárhová tudjuk tükrözni a telephelyek adatait Leltározás mobil számítógépekkel Tetszőleges számú raktár (más cégek számára logisztikai szolgáltatás) Idegen nyelvű adatkezelés Tényleg FIFO Foglalás lehetősége érkező anyagra Komissiózás Elfekvő készletek

FEJLESZTÉSI IRÁNYOK - Azonnal könyvelődik / Jóváhagyás után (problémás esetek) - Távkönyvelés - Mobil eszközök - Beszéd átvitel - SQL szerver függetlenség (pl.:ORACLE)

HITEL: SZOFTVER + HARDVER

Negyedik generációs üzleti megoldások 1.generáció: Számlaíró program 2.generáció: Raktárkészlet kezelő program 3.generáció: Integrált vállalatirányítási rendszer 4.generáció: Cégeket összekötő kereskedelmi rendszerek

Negyedik generációs üzleti megoldások IntraLOG Rendszeház Kft. Rossu László Ügyvezető igazgató 30-99-67-670 Intralog.eu rossu.laszlo@intralog.hu