TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Advertisements

A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Mennyire ismered a csakráidat?
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
Az Anahat Chakra Középhaladó Előadás Ötödik Hét.
Méltósággal segíteni, Jót s jól tenni
ADVENT.
Középhaladó Előadás Első Hét
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
ADVENT ANGYALAI.
“13 tanács egy életre".
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Akiane Kramarik.
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
Szent Teréz rózsakertje
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
13 tanács egy életre.
Névnapodra Szeretettel!
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Napra Valentin.
Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18)
Szülőhazám! Zenével:.
Olvasd lassan és csendben!.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Spurgeon gondolatai.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
A világ teremtése Indiai teremtéstörténet.
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Az Élet Igéje június „Ne hasonuljatok a világhoz, hanem gondolkodástokban megújulva alakuljatok át, hogy felismerjétek, mi az Isten akarata, mi.
Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét.
A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét.
SAHAJAYOGA A Void Illúziók óceánja Középhaladó Előadás Negyedik Hét.
A Swadisthan Chakra Középhaladó Előadás Második Hét.
SAHAJAYOGA A Nabhi Chakra Középhaladó Előadás Harmadik Hét.
A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét.
Középhaladó Előadás Első Hét
Sahaja Jóga Meditáció Ismerd meg önmagad!.
Bhavasagara Illúziók óceánja
A Swadisthan Chakra Középhaladó Előadás Második Hét.
A Nabhi Chakra Középhaladó Előadás Harmadik Hét.
Sahaja Jóga Bevezető.
Isten hozott köztünk!.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
A pontos idő: 18:58.
Azért, hogy az isteni kegyelem által megtaláljuk ezt az utat, nagyon segít, ha sok módon keresünk és próbálkozunk, hogy azon az úton járjunk, amely.
Az Élet Igéje augusztus.
AZ PÉNZÜGYI SZABADSÁG MEGTEREMTÉSÉNEK ÚTJA
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Az Advent misztériuma - Spirituális felkészülés a Karácsonyra
“13 tanács egy életre".
13 tanács egy életre.
A teremtő és gondviselő Atya
Visuddhi csakra.
Előadás másolata:

TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD? VALAMI KÜLÖNLEGESRE VÁGYSZ? MIT SZÓLNÁL EGY BOLDOGABB, KIEGYENSÚLYOZOTTABB ÉLETHEZ?? HOGYAN? HA NAPI NÉHÁNY PERCET RÁSZÁNSZ - AZ ÉLETED MEGVÁLTOZHAT.

MIT MOND SZÁMODRA EZ A KÉP? EZ A FINOMRENDSZERÜNK. HALLOTTAD MÁR AZT A SZÓT, HOGY CSAKRA? AZT JELENTI, KERÉK. A FINOMRENDSZER AZON PONTJAI, AHOL AZ ENERGIÁK ÖSSZPONTOSULNAK. 7 FŐ CSAKRÁNK VAN. CSAKRÁINK ÁLLAPOTA KIHAT A HOZZÁJUK TARTOZÓ SZERVEK ÁLLAPOTÁRA, ÉS FINOMSZINTEN ÉLETÜNK MINDEN ASPEKTUSÁRA. EZÉRT A CSAKRÁKAT IS TISZTÁN KELL TARTANI!

SHRI MATAJI NIRMALA DEVI 1970-BEN ALAPÍTOTTA A SAHAJA JÓGÁT. EKKOR NYÍLT MEG AZ EMBERISÉG LEGFELSŐ CSAKRÁJA, A SZAHASZRARA. AZÓTA TÖBB EZER ELŐADÁST TARTOTT ÉS MILLIÓKAT TANÍTOTT MEG AZ EGÉSZ VILÁGON, HOGYAN GYAKOROLJÁK EZT A NAGYON EGYSZERŰ TECHNIKÁT.

SHRI MATAJI, BÁR ANYA, NAGYMAMA, DÉDNAGYMAMA, ÉLETÉNEK UTÓBBI HÁROM SAHAJA = SPONTÁN, VELÜNK SZÜLETETT JÓGA = KAPCSOLAT A MINDENT ÁTHATÓ ERŐVEL SHRI MATAJI, BÁR ANYA, NAGYMAMA, DÉDNAGYMAMA, ÉLETÉNEK UTÓBBI HÁROM ÉVTIZEDÉT ANNAK SZENTELTE FÁRADHATATLANUL, HOGY ELJUTTASSA A SAHAJA (EJTSD: SZAHADZSA) JÓGA MEDITÁCIÓT A VILÁGBA. TANÍTÁSAIÉRT NEM FOGAD EL PÉNZT. KÉTSZER JELÖLTÉK NOBEL BÉKE DÍJRA, TISZTELETBEN RÉSZESÍTETTE AZ AMERIKAI KONGRESSZUS ÉS AZ ENSZ. MAJD SZÁZ ORSZÁGBAN KAPOTT SZÁMTALAN DÍJAT AZ EMBERISÉG BÉKÉJE, EGÉSZSÉGE ÉS JÓLÉTE ÉRDEKÉBEN TETT MUNKÁJÁÉRT.

KUNDALINI – ANYAI TERMÉSZETŰ ŐSI ENERGIA, AMELY VELÜNK SZÜLETIK. A KERESZTCSONTBAN TALÁLHATÓ NYUGVÓ ÁLLAPOTBAN, HÁROM ÉS FÉL FORDULATOT FELTEKEREDVE. LATINUL EZ A CSONT: SACRUM (SZENT). A KUNDALINI A LEGALSÓ CSAKRÁNK FELETT HELYEZKEDIK EL. EGY NAGYON EGYSZERŰ MEDITÁCIÓVAL FELÉBRESZTHETŐ.

„Számomra az emberek olyanok, mint a kőbe zárt istenek, akiket angyalokká lehet alakítani a Kundalini felébresztése által.” AMIKOR A KUNDALINI FELÉBRED ÉS ÁTHATOL A HAT ENERGIAKÖZPONTON, TÁPLÁLJA AZOKAT, ÍGY RENDBE JÖVÜNK FIZIKAILAG, MENTÁLISAN, ÉRZELMILEG ÉS SPIRITUÁLISAN.

CSAKRÁK: MULADHARA: GYÖKÉR VÉDI A KUNDALINI TISZTASÁGÁT, ÉS TÁMOGATJA A FELEMELKEDÉSÉT. NÉGY SZIRMA NÉGY TULAJDONSÁGOT HORDOZ, AMELY LEGINKÁBB A GYEREKEKBEN FIGYELHETŐ MEG: TISZTASÁG, ÁRTATLANSÁG, BÖLCSESSÉG, ÉS BÁTORSÁG. SZVADISTHÁN: FINOMSZINTEN ELLÁT MINKET A KREATIVITÁSHOZ, ÉS AZ ABSZTRAKT GONDOLATOKHOZ SZÜKSÉGES ENERGIÁVAL. NÁBHI: NAPFONAT FINOMSZINTEN AZ ELÉGEDETTSÉG ÉRZÉSE TARTOZIK IDE. ANYAGI JÓLÉTÜNK ÉS BELSŐ EGYENSÚLYUNK IS ENNEK A CSAKRÁNAK AZ ÁLLAPOTÁTÓL FÜGG. ANAHAT: SZÍV CSAKRÁINKNAK HÁROM ASPEKTUSA VAN. A KÖZÉPSŐ SZÍVCSAKRA BIZTONSÁGOT NYÚJT. HA JÓL MŰKÖDIK, JÓL MŰKÖDŐ IMMUNRENDSZERT, ÉS MAGABIZTOS SZEMÉLYISÉGET EREDMÉNYEZ.

A BAL SZÍV CSAKRA A LÉLEK HELYE, ÍGY NAGY TISZTELETET ÉRDEMEL. A LÉLEK AZ IGAZ ÖNVALÓNK, HALHATATLAN RÉSZÜNK, AMIVEL A KUNDALINI FELÉBREDÉSE UTÁN EGGYÉ VÁLUNK. NEM VAGYUNK A TEST, AZ ELME, GONDOLATAINK, SZOKÁSAINK. CSAKIS A TISZTA LÉLEK.

A JOBB SZÍV CSAKRA MEGAJÁNDÉKOZ MINKET A FELELŐS VISELKEDÉSSEL. VISUDHI: TOROK MAGASSÁGÁBAN A KOMMUNIKÁCIÓÉRT FELELŐS, ÉS AZÉRT, HOGY ÉREZHESSÜK, SZERVES RÉSZEI VAGYUNK AZ EGÉSZNEK, KÉPESEK LEGYÜNK OBJEKTÍVEN LÁTNI A DOLGOKAT. AGNYA: HOMLOK MAGASSÁGÁBAN AMIKOR MEGBOCSÁJTUNK, AKKOR KERÜLHETÜNK A MEDITÁCIÓ ÁLLAPOTÁBA, A MÚLTTAL ÉS A JÖVŐVEL KAPCSOLATOS GONDOLATOK FÖLÉ EMELKEDÜNK. 7. SZAHASZRARA: A FEJTETŐN FINOMSZINTEN ITT TÖRTÉNIK MEG A LÉLEK MEGVILÁGOSODÁSA. EZ A KOLLEKTÍV TUDATOSSÁG SZINTJE. MEGÉREZZÜK A VILÁGEGYETEM VIBRÁCIÓIT A FEJÜNK FELETT, ÉS KEZEINKBEN. MÁR NEM KELL VÉLEMÉNYEK ÚTJÁN DÖNTENÜNK. A VÁLASZOKAT HŰVÖS VIBRÁCIÓK ÚTJÁN KAPJUK MEG.

Shri Mataji Nirmala Devi „Mindaddig nem ismerhetitek fel életetek értelmét, amíg nem kerültök kapcsolatba azzal az erővel, amely teremtett benneteket.” Shri Mataji Nirmala Devi

KÉP A VIBRÁCIÓKRÓL – EGY SAHAJA PROGRAMON KÉSZÜLT A Kundalini Oly Módon Éri El A Jógát - Kapcsolatot, Hogy Amikor Áthatol A Legfelső Központon - A Kutacs Területén, Összeköti Az Emberi Tudatosságot Az Isteni Szeretet Mindent Átható Erejével. KÉP A VIBRÁCIÓKRÓL – EGY SAHAJA PROGRAMON KÉSZÜLT

Ezt a tudást ajándékba kaptad! Ne tartsd meg magadnak! Küldd tovább! Namaste!

Meditáció A Mindennapokra: 2010-ben 40 Éves A Sahaja Meditáció Magyarországon 20 Éve Van Jelen Tapasztald Meg Te Is! Meditáció A Mindennapokra: http://www.jogameditacio.hu/ http://www.meditacionk.blogspot.com/ Minden, Amit Tudni Lehet A Csakrákról: http://www.csakra-kerek.hu/ A Kundalini, A Bennünk Lakozó Élő Energia: http://www.kundalini.hu/ A Tíz Ősi Mester: http://www.adiguru.hu/main.php Érdekelnek Az Ingyenes Programok? http://www.sahajajoga.hu/