Járjunk természetesen!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

IGÉNYES ÜZLETI PREZENTÁCIÓK KÉSZÍTÉSE - bemutató minta -
Tisztelt Leendő Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk kereskedésünket. Köztudott, hogy a takarítás, tisztítás szakipar területén egyre.
Az oltalom alatt álló magyar termékek lehetőségei a kereskedelemben
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Allergia mentes, tiszta környezet 100% hatékonyság Cleartex szennyfogó szőnyegekkel.
Főbb változások, újdonságok
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
Termék katalógus Bélapátfalvi Idősek, Fogyatékosok Otthona és Módszertani Intézete 3346 Bélapátfalva, Petőfi S. u. 25.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Web2 a mobilon: mégis, kinek az érdeke? Méhes Krisztián Neo-Play Entertainment Kft.
ZARGES munkavédelmi hírlevél
Vázlat tradicionális, kézi gyártású rönkházakról, öko-házakról
A SZIP – a mai modern informatikai technológiákat alkalmazva – lehetővé teszi, hogy a drogprevenció, -ellátás, -kutatás területén tevékenykedő szervezetek.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
A lkony S túdió portfolió „Cégünk a korrektség, pontosság és a színvonal hármasából gazdálkodik.”
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
image fa és bútoripari vállalkozás
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Szilikátok gyakorlati jelentősége
Műanyagok Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Gumi és celluloid.
OKTV feladatok megoldása C#-ban
Az EAL-NET rendszer a hallgatók szempontjából Készítette: Forgó Melinda és Gyenes Gábor.
BUDAPEST, MINT VILÁGVÁROS
FAHÁZELEMEK Faházak kiegészítő szerkezetei: Padlóburkolatok
Ásvány és kőzettan Gyémántok
Kőműves anyagismeret Kőzetek.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Az iWiW platform Szabó Márton Origo Zrt.. Az iWiW számokban 4,3 millió regisztrált felhasználó Napi 1,2 millió egyedi felhasználó Az összes regisztrált.
Távhővezetékek csapadékvíz elleni gazdaságos és tartós szigetelése
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
Hőszigetelő anyagok. Hőszigetelés korai megoldásai A hőszigetelés a modern építészet terméke A régi kő és tégla falszerkezetek hőszigetelő képessége csekély.
ROP 3.1.2Tájékoztató 1 Regionális Fejlesztés Operatív Program intézkedés 2. komponens A területfejlesztésben érintett intézmények valamint a civil.
Tromf Rt. Prezentáció Készítette: Bogdán Balázs vezérigazgató.
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
CSÚSZÁSGÁTLÓ DEKORÁCIÓ Egy kopásálló, a legkülönbözőbb üveg, kerámia, porcelán, tűzzománc tárgyakra, burkoló lapokra, és szaniter árukra magas hőmérsékleten.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
MegaService Europe Kft
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Wall Of Fame Kiválóságok fala, avagy akikre büszkék vagyunk.
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
Villány, május 7. Mester Zoltán
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Az Élet Igéje szeptember.
 Velünk kedvedre dekorálhatod autód hátsó szélvédőjét, megmutathatod családod a világnak,de teheted laptop-ra,notebook- ra,telefonodra üvegre, termoszra.
Logo tervezéshez információk
Boltvezetői Jelentkezési lap
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Rólunk részletesen… Bemutatkozás Tevékenységeink Technológia
Név: Születési név: A megpályázott munkakör: Boltvezető Fejlődésének érdekében, és a cég igényeit is szem előtt tartva, az ország különböző részein történik.
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
 Mészkőből öntött termékek: 1. Téglák, építő kövek, falazat, pince, dombház, üvegház,… 2. Edények, vázák, virágtartók, ládák, fali és kerti díszítő elemek,
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Lear Corporation Magyarország Kft.
Ügyfélelégedettség-építés a HIFI-ben
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
6. A KŐZETEK.
Ki mit tud? december óra 330 terem
Nagykároly-i kastély, és Nagyvárad.
Előadás másolata:

Járjunk természetesen! Mediterrán Építőház Járjunk természetesen!

Mediterrán Építőház a németországi Solnhofeni és Jura mészkövek képviselete A Mediterrán Építőházat 2001-ben alapítottuk, azon elgondolásból, hogy a Németországban is oly népszerű építkezési formát, amelynek fő alapanyaga a Solnhofeni és a Jura mészkő, meghonosítsuk Magyarországon is. Törekvéseinket siker koronázta, így termékeink egyre szélesebb körben válnak ismertté. Termékpalettánkat tovább bővítettük hasított kövekkel: pala, kvarcit, homokkő, bazalt, dolomit, gránit, gneisz, valamint kőmozaikokkal, kőápoló termékekkel és segédanyagokkal. Engedje meg, hogy bemutassuk néhány termékünket és ötleteket adjunk felhasználásukhoz.

Termékeink falburkolatok padlólapok lépcsőlapok szegélyelemek homlokzatburkolatok ablakkönyöklők fedkövek kerti burkolatok

Solnhofeni mészkő bézs árnyalatú, sík felületű, így könnyen burkolható, barna és fekete mangándendrittel tarkított, mediterrán hangulatú, padlófűtéshez is alkalmas A finomra csiszolt és a matt polírozott felületet előszeretettel alkalmazták a barokk kor építkezéseinél, mely a mai napig is népszerű a műemlékvédelem alatt álló középületek burkolásánál. A bányanyers és enyhén csiszolt felület mellett elsősorban magánvásárlóink, illetve középületek, hotelek, termálfürdők beruházói döntenek.

Jura mészkő az egyik legkeményebb és legtömörebb mészkő, harmonizál a régies és a modern stílussal egyaránt, padlófűtéshez is alkalmas, színei kellemes árnyalatúak, mintázata egyedi, nincs két egyforma kő! Felhasználási területei: pultlap, lépcsőlap, ablakkönyöklő, fedkő, fal- és padlóburkolat. Magánszemélyek szívesen döntenek mellette, de középületekben való előfordulása nálunk is egyre gyakoribb.

Rusztikus falburkolatok Mészkőből, palából, kvarcitból készült, változatos színvilágú rusztikus falburkolataink alkalmasak kültérre és beltérbe egyaránt.

Kőmozaikok Kézzel készített, egyedi tervezésű és kivitelezésű mozaikjaink különleges és elegáns látványt nyújtanak, legyen szó akár teljes falfelület burkolásáról, akár csak egy-egy dekorációs elemről.

Hasított kövek Hasított köveink színvilága a világos színektől kezdve a sötét színekig bezárólag mindenki igényét kielégíti. Termékpalettánk széles: kvarcit, homokkő, dolomit, pala, fillit, gránit, bazalt, gneisz egyaránt megtalálható. Felhasználása lépcsőnek, könyöklőnek, fedkőnek, kültéri és beltéri járólapnak, falburkolatnak ideális. Formavilágát tekintve lehet szabálytalan vagy méretre vágott. A hasított felület mellett antikolt felületi megmunkálás is választható.

Kőápoló és kőtisztító szerek Lithofin kőápoló szereink használatával burkolata tartósan szép marad.

További információk termékeinkről… A természetes kövek színben, homogenitásban, mintázottságban eltérőek lehetnek egymástól, az eltérés akár egy lapon belül is előfordulhat. A mészkövek felületén előforduló repedésszerű jelenség, a kvarcér, természetes jelenség, a termék minőségét nem rontja. Igény szerinti felületi megmunkálás választható: a polírozott, mattcsiszolt felület mellett egyéb antik megmunkálás pl. homokszórt, stokkolt, rovátkolt, pattintott, stb. felület. Kívánság szerint készítünk egyedi méreteket, él- és egyéb megmunkálást. A kövek lerakásánál alkalmazható ragasztott és homokágyas technológia, homlokzatburkolásnál pedig szerelt, légréses rögzítéstechnika. A természetes kövek burkolásához a kő sajátosságainak megfelelő segédanyagokat szükséges kiválasztani. Szaktudásunkkal az Ön rendelkezésére állunk. A természetes kövek tisztításához, impregnálásához, ápolásához alkalmas kőápoló termékek üzleteinkben megvásárolhatóak. A megfelelő termék kiválasztásához segítséget nyújtunk.

Elérhetőségeink: Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el honlapunkra, ahol átfogó képet kap a cégünk által forgalmazott termékekről. Szeretettel várjuk Önt személyesen bemutatótermünkben: 2040 Budaörs, Károly király utca 16. Telefon: 06-23-500-770 E-mail: info@mediterranepitohaz.hu www.mediterranepitohaz.hu