SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Íme, az én anyám és az én testvéreim
A HÁROM FA.
A FÖLD, ÉLETÜNK SZÍNTERE
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
MÉHES LÁSZLÓ ÉLETKÉPEK.
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam.
Advent 4. vasárnapja Advent két szálon fut: várakozunk a Messiás születésének a minden évben való megünneplésére, és próbálunk felkészülni a lelkünkben.
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
Szilvási Lajos: Egymás szemében
Gondolatok a barátságról
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
“13 tanács egy életre".
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
„A Radnóti-hagyaték eddig nem látott kincsei” (..aki ezt nem látja, az alig látott valamit Radnótiból…) Eredeti levelek (köztük a Fannihoz írott két utolsó.
Akiane Kramarik.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Tols vs. MKK-Apol Kontinens 34 A kezdetek Eleinte a Tols nem volt jelen a K34-en olyan mértékben hogy az gondot okozzon akármelyik ellenséges klánnak.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
A bőr színe…..
( ).  Richard Wagner 1813.majus.22.- én Lipcsében született.Bár korán kapcsolatba került a színházi világgal,kezdetben az irodalom jobban érdekelte,mint.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
MEGHÍVÓ szombat Budai arborétum alsókert Fotó: Telek Gy Zene:Faragó”Judy”István Vén Budai hársfák /részlet/
Készítette: Sümegi Dániel
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Jézus, várunk, csak Rád nézünk, mert Te minden vagy nekünk.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Varázslatos Tábor 2007 Csobánka július
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
Novéna Jezsuita Hivatásokért november 6. Második nap.
A történet egy gimnazista lányról szól, akinek nem olyan átlagosak a napjai, mint a korabeli lányoké. Daiana nem a Földön született, hanem egy másik világban.
Nem más csak egyszerü logika!
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Weöres Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
Kis történet kedves embereknek!.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Szent Anna.
BARÁTSÁG Anikónak szeretettel.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
Alexander Fleming igaz története.
Tanuló neve:Faragó Dominik János Felkészítő tanár:Győri Tamás
Arany János élete és munkássága
Zsüri az Európa-bajnokságon, Baku, Azerbajdzsán
A HÁROM FA.
A család ahonnan jövök.
Szeretet szolgálat Joli néninél
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
"A fényképen mindig két ember van a fényképész és a néző."
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed??? Akkor vegyél részt velünk a most következő utazáson… … ők várnak rád!!! KÉSZÜLJ FEL A VELÜK VALÓ TALÁLKOZÁSRA!!!

Victor Goddard kapitány megtartotta ezt a különös képet, amelyet a csapat utolsó bevetése után készítettek. A képen látható egy pilóta is, aki néhány nappal a fénykép készítése előtt halt meg, amikor belesétált egy repülőgép forgó propellerébe. Nyilván nem akart lemaradni a csoportképről.

1995 novemberében tűz pusztította el az angliai Wem városházát 1995 novemberében tűz pusztította el az angliai Wem városházát. A helyszínre Tony O’Rahilly fényképész hívták ki, aki a fenti képet készítette. Amikor előhívta, észrevette rajta egy fiatal fiú vagy lány sziluettjét. A fényképen megjelenő szellemszerű alakról kiderült, hogy egy fiatal lány, aki 1977-ben felgyújtotta ugyanazt az épületet, és a lángok között lelte halálát.

De ki van ott a háttérben? Ez úgy néz ki, mint egy átlagos családi fénykép… De ki van ott a háttérben?

Jellegzetes családi fotó a 19. századból… nem akart róla lemaradni!!! … Úgy tűnik, hogy a hatéves ük-ük-ük-ükunoka, aki 2 hónappal a fénykép készítése előtt halt meg, nem akart róla lemaradni!!!

Ezen a képen Tracy látható, aki 1975. június 13-án, pénteken született Ezen a képen Tracy látható, aki 1975. június 13-án, pénteken született. Agyhártyagyulladást kapott, és a sürgősségi osztályon az azonnali ellátás mentette meg az életét. A kép 1979-ben készült, kilenc hónappal és két nappal egy másik eset után, amely majdnem az életébe került. Látod a Tracy mögött álló „személyt”? Úgy tűnik, hátulról átkarolja, hogy védje őt. Néhányan azt mondják, hogy csak a lencse tükröződése által okozott optikai hatás. 23 évvel később maga Tracy is azt mondja, hogy a háta mögött álló „személy” a fényképező hibája, de a szülei megesküsznek rá, hogy a védőangyala.

A következő képet bizonyítékként használták egy nagyon különös balesettel kapcsolatos rendőrségi nyomozás során, amelynek kiváltó oka az volt, hogy valaki úgy döntött, fényképeket készít egy barlangban. A helyi lakosok figyelmeztették, hogy ne tegye. Dél körül a fényképész felhívta a rendőrséget, mivel szörnyű sikolyokat hallott a barlangokból, ahol fotózott. Órákkal később a rendőrség megtalálta a férfi megcsonkított maradványait, de a fényképező sértetlenül hevert mellette. Amikor a rendőrségen előhívták a filmet, megdöbbentek. További bizonyítékok hiányában úgy döntöttek, hogy a férfi halálát valamilyen vadállat okozta. Íme a „vadállat”…

… ki az ott a lány mellett??? Ez a kép a kislány egyéves születésnapján készült 2001. május 5-én egy új digitális fényképezővel… Amikor a kép készült, csak ketten voltak a házban, a kislány és az édesanyja, aki a képet készítette, de… … ki az ott a lány mellett???

A fényképen lévő lány azt hitte, senki sincs a bal oldalán… … szerinted is egyedül van???

… kivéve a lányt a háttérben!!! Apuka játszik a kisfiával, és anyuka fényképez. Senki más nincs a házban … … kivéve a lányt a háttérben!!!

… Te is látod a fák között megjelenő alakot? A következő kép 1985-ben készült egy erdőben, ahol a legenda szerint több boszorkánysággal vádolt asszonyt is kivégeztek … … Te is látod a fák között megjelenő alakot?

Bármit is gondolsz, érdekes és furcsa dolgok történnek… … Nézd csak meg, ki van melletted!!!