Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Varázslatos Tábor 2007 Csobánka 2007. július 18-28.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Varázslatos Tábor 2007 Csobánka 2007. július 18-28."— Előadás másolata:

1

2 Varázslatos Tábor 2007 Csobánka 2007. július 18-28.

3 Azt hittétek, hogy megúszhatjátok? Tényleg azt hittétek? TÉVEDTETEK! :D TÉVEDTETEK! :D

4 A Varázslat folytatódik!

5 2007. július 18-28. A tábor helyszíne ezúttal Csobánka, egy kis település körülbelül 20 km-re Budapesttől. És most néhány kép ízelítőül arról, hogy fog kinézni a szálláshely.

6 Ezek itt az emeletes ágyak. Masszívnak tűntek, bár mind az öten nem vetődtünk rájuk. A szemfülesebbeknek feltűnhetnek a szekrények a háttérben. Mindegyik szoba tízágyas. És már most szokjatok hozzá a gondolathoz: a fiúk és lányok külön szobában lesznek.

7 Így néz ki a zuhanyzó. A fényképen látható hely éppen a lánymosdó, de a fiúké is ilyen. Ilyen zuhanyfüggönyt akarok otthonraaaa!!! :D

8 És igen! Van gyönyörű, nagyon tágas társalgónk is, kényelmes székekkel, és bár ez most nem látszik, de lesznek asztalok is.

9 A tábor 10 napja alatt mindenki elsajátíthatja a szelektív hulladékgyűjtés minden csínyját-bínját. Ugyanis kötelező. Ha nem vigyáztok, még órát is tartunk róla. Ha nem vigyáztok, még órát is tartunk róla.

10 Vannak lovak a tábor területén. Bár felülni nem lehet rájuk, de azért megsimogatásra alkalmasak. ;) „A ló fura egy állat… Elől harap, hátul rúg, középen meg kényelmetlen…”

11 Ma csak szellemek lakják, megközelítése nem ajánlott! (De nem a szellemek, hanem az óriáspókok miatt. :D ) Ez meg itt a szomszédság. Egy elhagyott, régi mágustanoda lehetett valaha.

12 És akik a táborhelyet megszemlélték: Egy William, egy Lilia meg egy Adamius… … meg egy Tron is.

13 És kedves fényképészünk: ISILYA :D Aki lehet, hogy kinyír engem, amiért külön oldalt szenteltem neki… :D

14 Még nem járt le a határidő! Ha kedvet kaptál, töltsd ki a jelentkezési lapot, és küldd el a varazslat@varazslat.com címre! varazslat@varazslat.com Mindenkit nagy szeretettel várunk. Mindenkit nagy szeretettel várunk.


Letölteni ppt "Varázslatos Tábor 2007 Csobánka 2007. július 18-28."

Hasonló előadás


Google Hirdetések