KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Budapest, március 4. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Dr. Kocsis István vezérigazgató, BKV Zrt.
DOKUMENTUM ARCHIVÁLÓ RENDSZER. Úgy érzi betemetik a céges iratok? Nem tud keresni archivált dokumentumai között? Az egyszer lefűzött dokumentumok végleg.
Önkormányzati információs rendszer
Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer?
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
SZENT ISTVÁN EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR AUTO- SZŰRŐ FEJLESZTÉSE TÁBLÁZAT ALAPÚ JELENTÉSEK UTÓLAGOS, BÖNGÉSZŐN BELÜLI TOVÁBB- FELDOLGOZÁSÁRA.
Többet ésszel, mint erővel
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
TARKA-BARKA Szászvár Főtér
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez.
SZENT ISTVÁN EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA NOVEMBER 25. AUTO-SZŰRŐ FEJLESZTÉSE OLAP JELENTÉSEK UTÓLAGOS,
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
ÜZLETI TERVEZŐ RENDSZER MÁRKAKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE.
Hol szökik a hatékonyság
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
A projektek megvalósítása II. A projekt pénzügyi megvalósítása A támogatás lehívása 8. modul Ponácz György Márk SAKK-tréner.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Microsoft Project Server 2003 Egyedi projekt alkalmazások: pályázatok, beruházások kezelése a.
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
SZENT ISTVÁN EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA NOVEMBER 25. AUTO-SZŰRŐ FEJLESZTÉSE OLAP JELENTÉSEK UTÓLAGOS,
INNOCSEKK 156/2006 ONLINE SZAKÉRTŐI KERETRENDSZER FEJLESZTÉSE Developing an online expert system generator Készítette: Gerendás László, ISZAM III. Szent.
Google earth és a térinformatika kapcsolata
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Készítette: Delta csapat: Nagy Júlia Gabriella,Rácz Tamás A logisztika logisztikája.
Web Application for Resource Planning
A projektek megvalósításának pénzügyi kérdéseiről.
TÁMOP TÁMOGATÁS FOLYÓSÍTÁSA, PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS.
Átlátható projektek az abas-ban. Projekt fogalma Project => előrevetítés Cél elérése érdekében végzett tevékenységsorozat.
Vállalati tanácsadás - sikeres pályázók, sikeres pályázat a Közép-Dunántúlon.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
1 Tájékoztatási feladatok a központi bevallás-befizetés kapcsolatában.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
E-larning és M-learning nemzetközi viszonylatban és Szerbiában (egy saját fejlesztésű oktatási keretrendszer bemutatása) Előadók: Kőrösi Gábor és Esztelecki.
Információs társadalom Elektronikus napló. Bevezetés Az elektronikus napló Az elektronikus napló lehetővé teszi az iskola mindennapjai során felmerülő.
Nyíregyháza, április 02. A kapcsolatok hálójában.
Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.
Király Ildikó, Horváth Tamás CompuTREND 2000 Kft
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Debrecen szeptember 17. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? Piac & Profit.
Bemutatkozunk Több évtizedes szakmai tapasztalat IBSystem - VIR fejlesztések VIR bevezetési projektek Egyedi webes és mobil fejlesztések Szolgáltatások.
Helyszíni ellenőrzés Grigely Győző, KDRFÜ. Az ellenőrzés jogi háttere Támogatási Szerződés, ÁSZF 10. pont „Kedvezményezett a Szerződés aláírásával kötelezettséget.
CCS HUNGARY Pénzügyi rendszer. Bemutatkozás A CCS Hungary Pénzügyi rendszer a CCS Hungary BACH Best Airport/Airline Cargo Handling és a CCS Hungary Integrált.
FAIR RENDSZERKONCEPCIÓ ÉS A BEVEZETÉS LÉPÉSEI DECEMBER 17.
Csoportmunkát támogató szoftverek
Bemutatkozunk Több évtizedes szakmai tapasztalat
Szállítói számlakönyvelő Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
utazási iroda Margit Margit utazási iroda
Amp project Accelerated Mobile Pages
Kire milyen szerep vár egy mobil projekt során
Integrált könyvtár rendszer (IKR)
A magyar és az osztrák szaktanácsadási rendszer összehasonlító vizsgálata a gazdálkodók körében végzett kérdőíves felmérés által VÉR ANDRÁS - CSER.
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Első az ügyfél, de hogy érem el?
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Előadás másolata:

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER

A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével! Webes felület Gyorsan és költséghatékonyan beüzemelhető Automatizálja a költségelszámolási folyamatot Támogatja a felhasználót az igény felmerülésétől a pénzügyi rendezésig

Kinek ideális? Közép- és nagyvállalatok számára Ahol havonta jelentős mennyiségű költség elszámolás készül, így indokolt a gyors és hatékony ellenőrzés Ahol az összvállalati utazási- és reprezentációs költségek (T&E) összegén már 10%-os megtakarítás is számottevő

A TruExpense használat előnyei A TruExpense a webes felületnek köszönhetően bárhonnan elérhető, a nap huszonnégy órájában. Használja bárhol, bármikor!

A TruExpense használat előnyei Ne költsön feleslegesen drága SAP rendszerre! A TruExpense a hasonló szoftverek töredékéért rendelkezik mindazon funkciókkal, melyekre az elszámolás során szüksége lehet. Költségelszámoló rendszer a lehető legjobb áron? TruExpense!

A TruExpense használat előnyei A TruExpense rendszernek köszönhetően ezt a problémát is elfelejtheti! Az egyedi projekt költségkövető rendszer (PMM) figyelemmel kíséri Ön helyett a projektek menetét. Folyamatosan figyelnie kell a projektköltségeket?

A TruExpense használat előnyei Ne aggódjon! Ha alkalmazottai túllépik a projekt keretet, a TruExpense a jóváhagyás során automatikusan jelez. Folyamatosan figyelnie kell a projektköltségeket?

A TruExpense használat előnyei A TruExpense rendszerrel alkalmazottai összes tranzakcióját egy folyószámlán vezetheti! A számos szűrési feltételnek köszönhetően mindig csak azt látja, amire éppen szüksége van. Szeretné rendezetten, naprakészen látni alkalmazottai valamennyi céges elszámolását? A megoldás a TruExpense egységes folyószámlája!

A TruExpense használat előnyei Könnyítse meg a cégvezető munkáját! Mostantól nem kell a cégvezetőnek ideje jelentős részét papíralapú költségelszámolások átnézésével töltenie.

A TruExpense használat előnyei Az elszámolások teljeskörű számviteli paraméterezésével könyvelésük egyszerűbbé válik, mint valaha. Könnyítse meg a könyvelők munkáját!

A TruExpense használat előnyei A TruExpense rendszerbe bármilyen eszközről feltölthet adatot, bizonylatot, legyen az okostelefon, szkenner, vagy digitális fényképezőgép. Ezzel az elszámolások egyszerűbbé és gyorsabbá válnak. Könnyítse meg az alkalmazottak munkáját!

A TruExpense használat előnyei Csökkentse felére a költségelszámolások kezelésével járó kiadásokat! A folyamatok (bizonylatbeadás, egyeztetés, jóváhagyás,visszatérítés, könyvelés) teljes automatizálásával megtakaríthatja a költségriport kezeléssel járó kiadások akár 50%-át.

A TruExpense használat előnyei Gyorsítsa meg az elszámolási folyamatot! Alkalmazottai bárhonnan, bármikor el tudják küldeni számláikat, így a költségek visszatérítésére a lehető legrövidebb idő alatt kerülhet sor.

A TruExpense használat előnyei Készítsen részletes jelentéseket! Elemezze költségei megoszlását, optimalizálja jövőbeli kiadásait! A TruExpense jelentéskészítő felületével költségtípusonként és munkatársanként is tanulmányozhatja adatait.

A TruExpense használat előnyei Segítse vállalati költségpolitikájának optimális megvalósítását! Alkalmazzon automatikus költségkeret beállításokat munkakörökre vagy akár dolgozókra szabva!

A TruExpense használat előnyei Chatszoba egy költségelszámoló rendszerben? Nekünk ez természetes! Itt minden az idő- és pénzmegtakarítás körül forog! Gyorsítsa meg a költségelbírálási folyamatot! Küldjön villámüzenetet az ügyhöz tartozó személy(ek)nek, akik azonnal válaszolhatnak a felmerülő kérdésekre.

A TruExpense használat előnyei Online használati útmutató A programhoz minden részletre kiterjedő, könnyen érthető használati utasítás tartozik, mellyel gyerekjáték a program használatának elsajátítása.

Támogatási szintek Alapszintű támogatás (ingyenes) A termékleírástól eltérő működés kezelése Emeltszintű támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Alapfunkciókkal kapcsolatos kérdések megválaszolása VIP támogatás A termékleírástól eltérő működés kezelése Teljes funkcionalitásra kiterjedő támogatás Paraméterezés

Bevezetés - Helyszíni tanácsadás Pénzügyi szaktudással rendelkező tanácsadóink segítenek a program bevezetésében, és használatának elsajátításában.

Összefoglalás •A TruExpense teljes projektkezelést tesz lehetővé az igény felmerülésétől a pénzügyi rendezésig. •A TruExpense rendszer csökkenti a költségelszámolási kiadásokat valamint felgyorsítja a jóváhagyás és ellenőrzés folyamatát. •A webes felület lehetővé teszi, hogy a TruExpense a nap huszonnégy órájában elérhető legyen a cég minden munkatársa számára.