Dafen - Kína A "hamisítók" városa.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

New York - „Neue Galerie” A képtár, mely Manhattan szigetén egy 1914-ben épült neoklasszicista városi villában található, a XX. századi német és osztrák.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
A világ csodái. A világ csodái Machu Picchu Machu Picchu az egykori Inka Birodalom romvárosa Peruban – a világ talán legizgalmasabb és legfestőibb.
Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Giethoorn Hollandia Egy falu utak nélkül.
A világ 2004-ben Egy Norwég diplomatát, Charung Gollart, arra kértek, hogy az ENSZ-nek egy rajzos prezentáción keresztül mutassa be 2004-ben a világ fő.
TOYOTA HIBRIDEK – a fenntartható mobilitás alternatívái
BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
Zene: Mireille Mathieu & Alain Barriere - Tu t'en vas.
A világ 7. csodája Avagy a világ leghosszabb temetője vagy a könnyek fala.
Gimnázium Szigeti épület A kollégium Iskolánk rövid története.

Noé bárkái.
Régmúlt idők, melyek most is elkísérnek, a történelemmel rezonáló lelkünkben élnek. A FESTMÉNYEK segítenek felébreszteni ezeket az élményeket, ahogy a.
Folytatáshoz kattints ide!
Ezek a lyukak nemcsak elképesztőek, de akad köztük félelmetes is.
Akiane Kramarik.
Kémiai anyagok felhasználása az iparban Comenius-project.
Pesterzsébeti Közgazdasági Szki.
CAMILLE PISARRO Zene: Clayderman automata képváltás.
MEGÚJULÓ ENERGIA-FORRÁSOK
FÖLDRÉSZEK.
MÁTYÁS, AZ IGAZSÁGOS.
Óbarok Forrás: Saját képek.
Leonardo Da Vinci és festményei
Tokaji múzeum.
„Korunk vívmánya a számítógép, mint kreatív eszköz az alkotó művész kezében” Művészetek Háza Veszprém április május 01. „Digitális Művészetek.
B arokk, mint művészettörténeti stílus
Az ország háza F: Laci A parlament épülete A Duna felől
ElképesztŐ Lyukak!! F: Laci Ezek a lyukak nem csak elképesztŐek,
Világ legrégebbi még lakott városa
Éjféli nap a norvégiai Lofoten szigeteken.
BELLEZAS DE PERSIA IRAN.
Kacusika Hokusai Gyermekkorában könyvkereskedésben dolgozott, ezután egy műhelyben elsajátította a fametszés mesterségét tól önállóan dolgozott.
ADOLF HITLER festményei.
Dél Ausztrália.
Tudtad?.
Itáliai festő, a korai reneszánsz (quattrocento) idején
Barcelona Hamar Márk.
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
1 A LIBERALIZÁLT ENERGIAPIAC HATÁSA A GAZDASÁG FEJLŐDÉSÉRE Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Hatvani György helyettes államtitkár.
Napkor A mi településünk.
Kattints Simon Beck művész igazán szeretheti a hideget! Napokat tölt a franciaországi Savoa tavak mentén és a hóba cammogva szenzációs mintákat készít.Naponta,
Verarbeiten Pausits Kft.
ZENE: Ana Bashak (Amal-Maher) AUTOKLIKK A Bahrein Királyság államformája alkotmányos monarchia. Az Arab (Perzsa) öbölben, Szaud Arábiától keletre fekszik.
Egyesült Királyság zászlaja: Egyesült Királyság címere:
A háztartások nagyobb szennyezők az iparnál A háztartások szennyezőanyag-kibocsátása már nagyobb, mint az iparé - állapították meg kutatók. A prágai Károly.
Phong nha barlang vietnám a világ legnagyobb barlangja
Ember-Feltaláló-Géniusz
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Az Olasz Reneszánsz Írta és Rendezte: Auerbach István.
Ikarosz és a repülés.
KIHÍVÁS A bemutatót készítette: kihivasottak_6: Zsámboki Csilla Tóth Judit Fári Anna.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
ÖRDÖGSZIGET.
Sergei Bobkov Csodálatos Fa-forgács mûvészete
Lánctartozás, mint hungaricum, avagy tenni vagy nem tenni ellene Dr. Csorbai Hajnalka stratégiai igazgató.
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
Készítette: Balázs Hanna, Erdélyi Gyula
FIBONACCI SOROZAT.
Fiatalon!!! Időssebben!!!!! Id. Markó Károly a Felvidék egyik akkori szellemi központjában, Lőcsén született. Fiatalon is festőnek készült, de pályája.
A román, gótikus és a reneszánsz művészet
Készítette: Görgics Zoltán
A Berlin-Chemie bemutatja. A Berlin-Chemie bemutatja.
Amatciems El paraíso desconocido en Letonia hu/es
Zene: Tradicionális japán zene
Giethoorn Hollandia Egy falu utak nélkül.
Előadás másolata:

Dafen - Kína A "hamisítók" városa. Kattints

Üdvözöljük Dafen-ban, a kínai Shenzhen város kis külvárosában, ami Hong Kong-tól 30 km-re található. Ez egy olyan kerület, ahol több mint 10.000 festő, festményekről másolatot készít a világ számára.

Itt a művészek, a kínai képzőművészeti iskolák legjobb válogatottjai, minden évben mintegy 5.000.000 festményt állítanak elő, ami a földünkön eladott festmények a 70%-a.

Mielőtt belépnénk az egykori halászfaluba egy nagy bronz szobor üvözöl bennünket, “egy Kéz Ecsettel”. A falu a festmények legnagyobb központjává vált.

Az öt négyzetkilométer területü Dafen-t kerítés vesz körül, vagy fél tucatnyi európai stílusú macskaköves utcával, valamint 800 művészet-hamisító galériával és elbűvölő snack-bárokkal. A "gyár" több ezer üzletbôl áll, ahol körülbelül 35 Dollárért Picasso, Leonardo da Vinci, Raffaello, Van Gogh, Renoir, vagy bármelyik ismert művész festményének másolatát meg lehet venni

Ezt a szabályt, a pár dollárral többet fizetők el tudják kerülni. A festményhamisítás virágzó ipar lett, ami miatt sok művész panaszkodott. Ezért a közelmúltban a kínai kormány betiltotta a galériáknak, hogy az élő művészek és a kevesebb, mint 70 évvel ezelőtt elhunyt művészek műveiről másolatot készítsenek. Ezt a szabályt, a pár dollárral többet fizetők el tudják kerülni.

A “Festők városa” alapítója Huang Jiang éleseszű vállalkozó volt aki 1989-ben érkezett Dafen-be, egy nyugalmas helyet keresve, ahol nagy megrendeléseket: több ezer festményt el tudnak készíteni és leszállítani.

Mint művészetet tanító tanár fia, Huang ejőször európai milliomosok megrendeléseire készített festményeket. Kezdetben két napra volt szüksége, hogy egy festményt elkészítsen, és azt két Euróért adta el. Később úgy elsajátította a mesterséget, hogy sikerült befejezni egy festményt egy óra alatt.

Huang 20 évig átlagosan naponta 12 képet festett, így összesen több mint 100.000 festményt készített. ő talán a legtermékenyebb festő a történelemben.

Most, az ő a nagy "gyár”-ában minden festő egy nap alatt mintegy 30 példányt fest. A “termelés" lánc-rendszerben megy, ahol minden művész specializálódott a kép egy-egy részére.

V É G E