Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kattints Simon Beck művész igazán szeretheti a hideget! Napokat tölt a franciaországi Savoa tavak mentén és a hóba cammogva szenzációs mintákat készít.Naponta,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kattints Simon Beck művész igazán szeretheti a hideget! Napokat tölt a franciaországi Savoa tavak mentén és a hóba cammogva szenzációs mintákat készít.Naponta,"— Előadás másolata:

1

2 Kattints

3

4 Simon Beck művész igazán szeretheti a hideget! Napokat tölt a franciaországi Savoa tavak mentén és a hóba cammogva szenzációs mintákat készít.Naponta, egy általában akkora területen, mint 3 focipálya 5-9 órát dolgozik (cammog). A geometriai és matematikai minták szerint készített formák lenyűgözőek; néha magasabb szintről 3D nézetet keltenek. Ezeknek a csodálatos geometriai formáknak az élettaratama teljesen az időjárástól függ.. A mintákat Beck tervezi és a hóeséstől függően alakítja őket, de néha az éjszakán át felhalmozódott hó miatt nem tudja befejezni alkotását.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Miért készíti ezeket a mintákat? “A minták készítésének fő oka az, hogy már nem tudok rendesen futni a lábam problémái miatt, így a hó szinén való cammogás a testgyakorlatnak a legkevésbé fájdalmasabb módja. Fokozatosan, a minták fényképezése is okká vált, és fontolgatom egy új kamera vásárlását is.” - Simon Beck

15 Készítette:


Letölteni ppt "Kattints Simon Beck művész igazán szeretheti a hideget! Napokat tölt a franciaországi Savoa tavak mentén és a hóba cammogva szenzációs mintákat készít.Naponta,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések