Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Berlin-Chemie bemutatja. A Berlin-Chemie bemutatja.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Berlin-Chemie bemutatja. A Berlin-Chemie bemutatja."— Előadás másolata:

1

2 A Berlin-Chemie bemutatja

3 Válogatás a LEGekből

4 A világ legdrágább festménye
Paul Cézanne: Kártyajátékosok 2011-ben 250 millió dollárért cserélt gazdát

5 A legnagyobb magyar Feszty Árpád: A magyarok bejövetele (Feszty körkép) Mérete 15×120 m

6 A „legkeresettebb” Rembrandt 1632-es, III. Jakabot ábrázoló portréját négy ízben lopták el… …eddig mindig megkerült

7 A leghíresebb Leonardo da Vinci Mona Lisája a világ leghíresebb festménye, mely egyben talán a legmisztikusabb is: Kérdések: Talán nem is nőt ábrázol? Nevet, nem nevet?

8 A legdrágább magyar Csontváry Kosztka Tivadar: A szerelmesek találkozása Sokáig csak a központi motívumát (a szerelmespár és az alvó Ámor) ismerhettük Azután, hogy a lappangó mű előkerült, 2006-ban elárverezték. Ára azóta is tartja a rekordot: 230 millió forintért kelt el.  A festményt 2012 ben ellopták, de megkerült.

9 Gondtalan virágos rét a tavaszi vidám élvezik A legismertebb magyar
Szinyei Merse Pál: Majális A kép 1901-ben egy müncheni kiállításon aranyérmet nyert Valószínűleg a legismertebb és a legtöbbet reprodukált magyar festmény. Magyarországon 30 évvel megelőzte korát Gondtalan vidám fiatalok élvezik a tavaszi virágos rét élményét

10

11

12 Lendin 20 mg tabletta Rövidített alkalmazási előírás Összetétel: 20 mg bilasztin tablettánként. Javallatok: Allergiás (szezonális és perenniális) rhinoconjunctivitis és urticaria tüneti kezelése. Adagolás és alkalmazás: 12 éven felüliek: 20 mg (1db tabletta) naponta egyszer. A tablettát szájon át az étkezés vagy gyümölcslé ivása előtt egy órával, vagy két órával ezt követően kell bevenni. Javasolt a napi adagot egyszerre bevenni. Időskorúaknál nincs szükség az adagolás módosítására. A bilasztin biztonságossága és hatékonysága 12 éven aluli gyermekek esetében nem bizonyított. Vese- vagy májkárosodás: nincs szükség az adagolás módosítására. Ellenjavallatok: A készítmény hatóanyagával, a bilasztinnal vagy bármely segédanyagával szembeni túlérzékenység. Leggyakoribb mellékhatások: fejfájás, álmosság, szédülés és fáradtságérzet. Ezek a mellékhatások hasonló gyakorisággal fordultak elő a placebót szedő betegeknél is. Kiadhatóság: Kizárólag orvosi rendelvényhez kötött gyógyszer (V). OGYI-T-21640/ Alkalmazási előírás dátuma: Bővebb információért olvassa el a gyógyszer alkalmazási előírását! Ártámogatásban nem részesül. A dokumentum lezárásának időpontja: március 12.


Letölteni ppt "A Berlin-Chemie bemutatja. A Berlin-Chemie bemutatja."

Hasonló előadás


Google Hirdetések