Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amatciems El paraíso desconocido en Letonia hu/es

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amatciems El paraíso desconocido en Letonia hu/es"— Előadás másolata:

1 Amatciems El paraíso desconocido en Letonia hu/es
Az ismeretlen paradicsom Lettországban hu/es

2

3 Amatciems Rigától, Lettország fővárosától 80 km-re található, 12 km-re Cēsis-től, melynek mintegy lakosa van. Ha házat akar vásárolni a világ egy eldugott és kevéssé ismert helyén, ez az Ön helye eurónál kevesebbért lehet itt házat kapni, lenyűgöző, leírhatatlan szépségű természetes környezetben.

4

5

6 Amatciems-ben nincsenek kövezett közutak
Amatciems-ben nincsenek kövezett közutak. Ez a hely alkalmas arra, hogy egy házat építsen magának, gondosan megválasztva, hogy az beleilleszkedjen a meglévő tájba.

7

8 Két fő követelménynek kell megfelelni: az új ház nem takarhatja el a szép, természetes tájat, és lehetővé kell tennie minden parcella tulajdonosának, hogy használni tudja az erdő és a természetes frissvíztároló saját tulajdoni részét.

9

10

11

12 Három féle anyagot használnak az építéshez: a váz faanyagokból, rönkökből készül, ez ki van egészítve természetes kő homlokzattal, és a külső fal vagy dekoratív faborítású, vagy vakolt, vagy festett üveg.

13

14

15 Minden háznál az az irányelv, hogy négyféle burkolatot van megengedve ─ nádtető, faragott rönk, kerámia vagy csempe. Ez nem jelent azt, hogy korlátozva vannak a választások. Az új ötletek mindig szívesen látottak…

16

17

18

19

20

21

22

23 Minden telek csatlakozik a közműhálózathoz, azaz a víz-, csatorna-, elektromos- és optikai kábel-hálózathoz.

24

25

26

27

28

29

30

31

32 Amatciems azonban az édesvizű tavacskák, tavak és patakok természetvédelmi területe. Minden telek kapcsolódik élelmezési lehetőséghez, és kapcsolatban vannak egymással, légáramlatok, az esős időszakban a kiáradt vizek által.

33

34

35 A lakók megcsodálhatják a szarvasokat, rókákat,madarakat és más állatokat, ahogy szabadon mozognak a területen keresztül,vagy az időt sétával tölthetik el az erdőben, esetleg bogyókat és gombákat keresve az úton. Csodálatos a kilátás a hegyekre, tavakra és erdőkre, mely a béke és nyugalom érzését adja. A falu azok számára vonzó, akik értékelik az egyszerűséget és a természeti életet. Az Ametciems közössége teljesen nemzetközi.

36

37

38

39

40

41

42 Otthon azok számára, akik készek életüket megosztani a természettel, harmóniában együtt élni vele, hogy lehetővé tegyék energiájuk felfrissítését a természet illataival és hangjaival. Otthon azok számára, akik szeretik megcsodálni a madarakat, az állatokat és a naplementét, melyeket megkétszereznek a környezet tiszta vizei. Otthon azoknak, akik megengedhetik maguknak, hogy minden nap élvezzék a természet szépségeit az év négy évszakában. Az életnek természetes formája, különleges kisérlet, egy ökológiai zseninek, Aivars Zvirbulis úrnak egy remekműve, aki azt gondolja, hogy a városi élet időpocsékolás. Aivars Zvirbulis

43

44 Amatciems egy lakóközösség, de inkább egy természetvldelmi területen érzi magát.
Vége Sok híres építész már felismerte, hogy Amatciems a jövő kulturális műemléke.


Letölteni ppt "Amatciems El paraíso desconocido en Letonia hu/es"

Hasonló előadás


Google Hirdetések