Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Noé bárkái.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Noé bárkái."— Előadás másolata:

1 Noé bárkái

2 A bárka eredeti méretei
A bárka méretei Sing Héber sing / m Angol sing / m Hosszúság 300 m m Szélesség 50 22.2 m 26.2 m Magasság 30 13.3 m 15.7 m

3 Makettek a bárkáról

4 Makettek a bárkáról

5 Makettek a bárkáról

6 Sokan hiszik, hogy ez Noé bárkájának roncsa

7 Sokan hiszik, hogy ez Noé bárkájának roncsa

8 2007-ben a Greenpeace mozgalom épített egy bárkát a törökországi Ararát hegyen, hogy figyelmeztessen a közelgő éghajlati katasztrófára.

9 2007-ben a Greenpeace mozgalom épített egy bárkát a törökországi Ararát hegyen, hogy figyelmeztessen a közelgő éghajlati katasztrófára.

10 2007-ben a Greenpeace mozgalom épített egy bárkát a törökországi Ararát hegyen, hogy figyelmeztessen a közelgő éghajlati katasztrófára.

11 Az Ararát hegyi megnyitó ceremónia.

12 A hollandiai Schagen-ben is építettek egy bárkát,
de méretében ez csak egyötöde az eredetinek.

13 A hollandiai Schagen-ben is építettek egy bárkát,
de méretében ez csak egyötöde az eredetinek.

14 Ebben a bárkában is bemutatják, hogyan fértek el az állatok.

15 Ebben a bárkában is bemutatják, hogyan fértek el az állatok.

16 Ebben a bárkában is bemutatják, hogyan fértek el az állatok.

17 Az emberek meg vannak rémülve, és nem tudják, merre menjenek – mondja
Johan Huibers, a hollandiai bárka építője.

18 Richard Greene, egy 72 éves lelkipásztor is elkezdte építeni a maga verzióját, egy eredeti méretű bárkát Frostburgben, miután 1974-ben egy látást kapott.

19 Ilyen lett volna Mr. Richard Greene bárkája.

20 Mr. Greene az 1990-es években kifogyott a pénzből, de meghagyta a beton és acél vázat. Azt mondja, 35 év alatt sem vesztette el a reményt, bár most már nem tud mást, mint felnézni a többi bárka-építési vállalkozóra.

21 Ezt a bárkát az 1990-es évek elején építették egy olyan lelkipásztor által, aki a gyülekezete melletti krumpliföldön látott egy látomás egy hatalmas bárkáról. Az éptmény Florenceville (Kanada) városában diákoknak ad otthont.

22 St. Charles-ban (Montana, USA), mielőtt 2007-ben lerombolták.
Ez az útszéli Noé Bárka motel és étterem, amely évtizedeken keresztül állt St. Charles-ban (Montana, USA), mielőtt 2007-ben lerombolták.

23 Freud de Melo, egy különc szállodaüzemeltető és politikus is építtetett egy bárkát a Hidrolandia nevű turistaparkjánál, Brazíliában. A cementből és vasból készült másolat 200 láb hosszú, és 15 láb széles, 300 állat-szoborral.

24 Egy evangélikus vallású kínai milliárdos és testvérei hatalmas munkába kezdtek, amikor tervbe vették a modern világ első, Noé bárkájának megfelelő építmény létrehozását.

25 A hongkongi Kwok testvérek 137 méter hosszúra építették a bárkát, amely luxushotelként funkcionál majd. A kész épületbe vendégcsalogatóként 67 állatpár is kerül, igaz, nem élők.

26 A valódi méretű üvegszál másolatokat az érdeklődő látogatók is meg-tekinthetik majd. A bárka betonból és üvegszálból épült, lesz benne étterem, kiállítóterem, egy múzeum gyerekeknek, és mindenekelőtt egy Noé nevű hotel.

27 A tervezők megpróbáltak egy állandó szivárványt építeni a bejárathoz,
de az állandó fénytörést nem sikerült megvalósítani.

28 A projekt motorja a középső testvér, Thomas Kwok, aki már 17 éve tervezi az építést. Azt állítja, hogy ugyan az ötletet hite sugallta, térítő szándéka nincs az épülettel. Thomas Kwok korábban már ötvözte a hitet és az üzletet, amikor egy irodaépület 75. emeletén építtetett templomot.

29


Letölteni ppt "Noé bárkái."

Hasonló előadás


Google Hirdetések