Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Régmúlt idők, melyek most is elkísérnek, a történelemmel rezonáló lelkünkben élnek. A FESTMÉNYEK segítenek felébreszteni ezeket az élményeket, ahogy a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Régmúlt idők, melyek most is elkísérnek, a történelemmel rezonáló lelkünkben élnek. A FESTMÉNYEK segítenek felébreszteni ezeket az élményeket, ahogy a."— Előadás másolata:

1

2 Régmúlt idők, melyek most is elkísérnek, a történelemmel rezonáló lelkünkben élnek. A FESTMÉNYEK segítenek felébreszteni ezeket az élményeket, ahogy a FESTŐ üzen általuk. Romos templom. Áldozati oltárán valamikor nap fénye járt.

3 Merengő múlt. Az út menti szobor oszlopként áll lelki múltunk állomásainál. Aki kitalálja, hogy Tolna megyében hol van ez a szobor, írjon egy online levelet a biharil@enternet.hu címre, és ajándékot fog kapni !

4 Hegytetőn a hősi vár.

5 Ódon falak tornya áll.

6 Kastély tornya újra hóban, ahol egykor állt a bál.

7 Régi termek várkastélya.

8 Téli templom, nosztalgia.

9 Zöld rácsoknak ablakában kertre néző lány szemek. Virágok közt várt a séta, s nyújtottad a két kezed.

10 Amikor a múlt felébred, győzelmeket megidéznek – lanténekkel séta vár. lanténekkel séta vár.

11 Lelkünk újra éledése…, régi mondák híre száll. Pillangónknak reppenése, Pillangónknak reppenése, tűzkeresztben nincs halál. tűzkeresztben nincs halál. www.artlevy.hu LEVYNTGARD


Letölteni ppt "Régmúlt idők, melyek most is elkísérnek, a történelemmel rezonáló lelkünkben élnek. A FESTMÉNYEK segítenek felébreszteni ezeket az élményeket, ahogy a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések