Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Öreg körtefák ablakából ősi tájra nézünk. A tavasz kezdete felébreszti bennünk az Őrség minden szépségét, vágyat keltve, hogy ellátogassunk e különös.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Öreg körtefák ablakából ősi tájra nézünk. A tavasz kezdete felébreszti bennünk az Őrség minden szépségét, vágyat keltve, hogy ellátogassunk e különös."— Előadás másolata:

1

2 Öreg körtefák ablakából ősi tájra nézünk. A tavasz kezdete felébreszti bennünk az Őrség minden szépségét, vágyat keltve, hogy ellátogassunk e különös tájra. A FESTŐT is megihlette e vidék, s FESTMÉNYEIN a természet és emberi munka csodáiról beszél.

3 Elhagyott porta a fák mögött, Szalafőn.

4 Pityerszerre érkezünk.

5 Különleges házak a koratavasz színeiben.

6 Egy, a kiválasztott házak közül.

7 Őrségi csendélet.

8 Őrségi ős odú titka.

9 Múlik a tél.

10 Panorámával búcsúzik Pityerszer. Aki kitalálja, hogy a festmény pontosan mely részletét ábrázolja Pityerszernek, írjon egy online levelet a biharil@enternet.hu címre, és ajándékot fog kapni !

11 Egy újabb őrségi „tanya”: Papszer.

12 Újjá épített szalafői porta tókával.

13 Más szögből nézve…

14 A pankaszi harangláb.

15 A harangláb impressziója.

16 Orfalun járunk: cserepes harangláb.

17 Őriszentpéter: református templom.

18 Szent Péter templom.

19 Őrségi ételeket a Vadkörte fogadóban kóstolhatunk Kondorfán.

20 www.artlevy.hu LEVYNTGARD Nyári képpel búcsúzunk az Őrségtől. az Őrségtől. Az öreg almafa tán a Az öreg almafa tán a festőnél is többet mesélhetne, festőnél is többet mesélhetne, ám a festő odament, és motoros fűrészével ám a festő odament, és motoros fűrészével kivágta a fát képkeretnek. kivágta a fát képkeretnek. Aki nem hiszi, járjon utána! Aki nem hiszi, járjon utána!


Letölteni ppt "Öreg körtefák ablakából ősi tájra nézünk. A tavasz kezdete felébreszti bennünk az Őrség minden szépségét, vágyat keltve, hogy ellátogassunk e különös."

Hasonló előadás


Google Hirdetések