Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN."— Előadás másolata:

1 BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ

2 EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN ÜZLETI TERV SZÜLESSEN, AMELY A JÖV Ő T MEGALAPOZÓ, KREATÍV ÉS TAKARÉKOS. VIRTUÁLISAN 5 MILLIÓ FORINT ÁLLT RENDELKEZÉSRE, AMELYET AZ ÜZLET BEINDÍTÁSÁHOZ FELHASZNÁLHATTAK A PÁLYÁZÓK.

3 ID Ő UTAZÁS A SZÉKELYFÖLDÖN 2005 JÚLIUSÁBAN KERÜLT SOR AZ ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÁSRA BUDAPESTEN, AHOL KIDERÜLT, HOGY A PÁLYÁZÓ BOLYAIS CSAPAT MEGNYERTE AZ ELSŐ HELYET. ÜZLETI TERVÜK CÍME: IDŐUTAZÁS A SZÉKELYFÖLDÖN. OTT DERÜLT KI, HOGY A VIRTUÁLIS 5 MILLIÓ FORINTOT GYAKORLATILAG MEGKAPJA AZ ISKOLA.

4 2006 MÁJUSÁBAN

5 AHOGYAN TÖRTÉNT 5.jpg

6 A NAGY ESEMÉNY 6.jpg

7 AZ ÚJ TERV

8 AZ ÚJ TÖRTÉNET •Örömmel számolunk be a következőkről: Gyergyóalfalu Önkormányzata megajándékozta iskolánkat egy olyan beépíthet ő telekkel, amely Borzont falu központjában található. (Borzont a Parajdtól a Bucsin tet ő n keresztül Gyergyószentmiklósig vezet ő úton található, a Maros folyó közelében, fest ő i környezetben).

9 KÉPEK ÉS HELYSZÍN Gáll János mérnök úr és munkatársai díjmentesen elkészítették egy 40 személy befogadására alkalmas tanulmányi ház tervét, amely az Önkormányzat által adományozott telekre épülne fel.

10 Az eddigi eredmények mellett most új feladatnak és kihívásnak nézünk elébe. Az EU-s pályázatok lehetősége mellett vállalkozók és magánszemélyek támogatását kérjük. Minden adakozónk nevét feltüntetjük az épület előcsarnokában és minden 25 dolláros adomány után egy napos térítésmentes szállást biztosítunk. A projekt felelőse: Dr. Borsos Szabolcs, email: borsos12@gmail.com borsos12@gmail.com

11

12

13

14 Banki átutalás Banki átutalását kanadai dollárban (CAD) kérjük a következő számlára küldeni: LICEUL TEORETIC BOLYAI FARKAS IBAN: RO27OTPV320000072346CA01 Cod SWIFT: OTPV ROBU Agentia Suc. Tg-Mures OTP BANK ROMANIA Tg-Mures Str 1.DECEMBRIE 1918 NR 216.JUD MURES

15 VARGA LÁSZLÓ (VÁLLALKOZÓ – TORONTÓ) – 500 KANADAI DOLLÁR RAKOCZI FOUNDATION – TORONTO, CANADA – 5000 KANADAI DOLLÁR TÁMOGATÓI LISTA

16

17 A díjnyertes csapat: Fábián Katalin, Berecki Em ő ke Erzsébet, Ábrán Ágota, Havas Noémi, Sántha Imola Réka, Bodó Éva Karola, Kopacz Panna Boróka, Bartus Réka, dr. Borsos Szabolcs irányító tanár és Bálint István igazgató. (balról jobbra)


Letölteni ppt "BORZONTI TANULMÁNYI HÁZ. EL Ő ZMÉNYEK 2005-BEN AZ OTP FÁY ANDRÁS ALAPÍTVÁNY PÁLYÁZATOT HIRDETETT KÖZÉPISKOLÁSOK SZÁMÁRA. ENNEK CÉLJA AZ VOLT, HOGY OLYAN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések