A lehetőségek megragadása, másokért

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Íme, az én anyám és az én testvéreim
Advertisements

Elhívás, Felkészítés, Elküldés
Ezért senki se kérkedjék az emberekkel. Hisz minden a tietek: Pál, Apolló, Kéfás, a világ, az élet, a halál, a jelenvalók, az eljövendők: minden a tietek.
Krisztus uralma alatt élni 3. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Krisztus uralma alatt élni 1. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.
Elhívás, Felkészítés, Elküldés
A házasság még nem a mennyország
MUNKA1 MUNKA BÜNTETÉS - FELADAT  40 éven át, legalább napi 10 órát kb óra  Túl nehéz, unalmas, kibírhatatlan kollégák és főnök, kevés fizetésért:
EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért.
ÖRÖMBURGER.
1ADÓSSÁG Az adósság olyan pénz, vagy tulajdon, amit valaki tartozik megadni, vagy átadni egy másik személynek. 2Kir 4,1-7; Az adósság olyan pénz, vagy.
Megszentelődés Péter levelei alapján Ifi óra - Békés
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
„Az asszonyok gyorsan eltávoztak a sírtól, félelemmel és nagy örömmel futottak, hogy megvigyék a hírt tanítványainak. És íme, Jézus szembejött velük,
Az Élet Igéje szeptember „Ezért ti elsősorban az Isten országát és annak igazságát keressétek, s ezeket mind megkapjátok hozzá.” (Mt 6,33)
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Jézus te vagy minden álmom
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel? Fordulj.
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon KÜLDETÉSNYILATKOZATA MUNKAANYAG: az augusztus i csoportmunkák, a vezetőségi együttgondolkodás,
Személyes élet és szolgálati látás elvétele, célok kialakítása.
TEMESVÁR FEBRUÁR 17 HÁZICSOPORTOK A GYÜLEKEZETBEN.
1. Kedvelte őket az egész nép ApCsel. 1:42-47 (47/a) „… és kedvelte őket az egész nép.” χαρις (khárisz):- kegyelem (mint örömteli jutalom),
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
Készíts utat a Kegyelem előtt!
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Koinónia a gyakorlatban
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
EGYHÁZI IMATALÁLKOZÓ AZ EURÓPAI ROMÁKÉRT április 12. csütörtök KDOBVI baracskai objektum.
A boldogság is kegyelemből fakad
A békéltetés szolgálata
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Gyülekezeti látás Jon A. Palmer.
Isten munkája - Isten felkentje
Az élet igéje május.
A Biblia tanítása a gyermekekről (2.) Máté 18, 1-14 © Copyright 2009 Child Evangelism Fellowship.
ADAKOZÁS „ Nagyobb boldogság adni, mint kapni!”
ISTEN hozott köztünk!.
Továbblépés Továbblépés - Megbocsátás.
1 Továbblépés - Az üzenet.
Az Élet Igéje augusztus.
Jézus követése Ifjúsági óra.
Isten mondta.
Jézus az igazi kincs.
Mt 19,16-30.
Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
– és mitől működhetnek – a Biblia házassági tanácsai?
Tudod most új élet vár.
Jézus hű Megváltó.
XI Évközi Vasárnap Á - év
Erika F. Puni, PhD Stewardship Ministries Director General Conference.
Áldozatkész szolgálat János 12,20-26
Vecsés gyülekezet látása
Isten akarata szerint élni ma
376.
Felszólító igék Máté evangéliumában
XVII Évközi VasárnapC - év
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Bemerítés ...merítkezzetek be mindnyájan Jézus Krisztus nevében bűneitek bocsánatára… (Apcsel 2: 38b)
Előadás másolata:

A lehetőségek megragadása, másokért www.ujremeny.hu A lehetőségek megragadása, másokért

Jézus látása - Mt 9:35-38 Mt. 9,36 :Amikor látta a sokaságot, megszánta őket, mert elgyötörtek és elesettek voltak, mint a juhok pásztor nélkül.

Jézus látása - Mt 9:35-38 Látta a sokaságot Elgyötörtek www.ujremeny.hu Jézus látása - Mt 9:35-38 ellankad, elernyed, elfárad, kidől Látta a sokaságot Elgyötörtek Elesettek Juhok pásztor nélkül A szükség betöltéséhez több munkás kell! dob, vet, hajít, dobál, szétszór, kidob, elűz Ekkor így szólt (Jézus) tanítványaihoz: „Az aratnivaló sok, de a munkás kevés: A látás mely tartalmazza a szükséget A látás melyben megvan a jövő Mk. 3,13 Azután felment a hegyre, és magához hívta, akiket akart; ők pedig odamentek hozzá. Mk. 3,14 Tizenkettőt választott ki arra, hogy vele legyenek, és azután elküldje őket, hogy hirdessék az igét, Mk. 3,15 és hogy a tőle kapott hatalommal kiűzzék az ördögöket. Lk. 10,1: Ezek után az Úr szolgálatba állított másokat is, hetvenkét tanítványt, és elküldte őket maga előtt kettesével minden városba és helységbe, ahova menni készült. [2Móz 24,1] 1Kor. 15,6: Azután megjelent több, mint ötszáz testvérnek egyszerre, akik közül a legtöbben még mindig élnek, néhányan azonban elhunytak. ApCsel. 2,41: Akik pedig hittek a beszédének, megkeresztelkedtek, és azon a napon mintegy háromezer lélek csatlakozott hozzájuk. ApCsel. 4,4: De azok közül, akik hallgatták az igét, sokan hittek, és a hívő férfiak száma mintegy ötezerre emelkedett. ApCsel. 5,14: Az Úrban hívők száma egyre növekedett, férfiak és nők tömegével. Jézus tanítványokat nevelt (Márk 3:13-15) Fejlődés: 3 12 72 500 Lk 10:1 1.Kor 15:6 Jézus földi életében A mennybe menetel után 3000 5000 … … ApCsel 2:41 4:4 5:14

www.ujremeny.hu Jézus megoldása! Mt. 9,38: „…kérjétek tehát az aratás Urát, hogy küldjön munkásokat az aratásába.”

Miért vagy ott ahol vagy? - Mt.6:33 www.ujremeny.hu Miért vagy ott ahol vagy? - Mt.6:33 Mt. 6,33 De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek. Mt. 6,34 Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja.”

Miért vagy ott ahol vagy? - Mt.6:33 www.ujremeny.hu Miért vagy ott ahol vagy? - Mt.6:33 Tehát azért helyezett Isten abba az iskolába, munkahelyre, otthon a gyermekeid mellé stb., hogy Krisztust képviseld a körülötted élők megtérésére. Az evangélium hirdetése bízatott rád, hogy az emberek megmenekülhessenek a pusztulástól, mely sokaknál már itt a földön elkezdődik. Azért tanulunk (dolgozunk) kiválóan, igényelve a Szentlélek erejét, hogy hiteles legyen bizonyságtételünk. A szolgálat végzésének ára van, melyet nekünk kell megfizetni (idő, energia stb.). Mt. 6,33: De keressétek először az ő országát és igazságát, és ezek is mind ráadásul megadatnak nektek.

Jézus elhívta Felkészítette és Elküldte a szolgálatba tanítványait www.ujremeny.hu Jézus megoldása! Jézus elhívta Felkészítette és Elküldte a szolgálatba tanítványait