Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

BKÁE- ÁFK, BCE-KIK Közigazgatás szervezéstan és technológia A funkcionális, a divizionális, a programorientált és a team- orientált szervezet bemutatása.
A levéltár Országos Tudományos és Felsőoktatási Szakmai Központ tevékenységei.
SNI-s ALKALMAZÓI VERSENY. SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK FŐVÁROSI INFORMATIKA TANULMÁNYI VERSENYE Magyar Gyula Kertészeti Szakközépiskola és Szakiskola.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
A környezetvédelmi megbízott szerepe a vállalkozások tevékenységében és Önkormányzati munkakörben Önkormányzati munkakörben.
Bevándorlók társadalmi beilleszkedése európai politika – közép európai valóság Kováts András Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület.
MIBŐL VALÓSULHATNAK MEG A HELYI STRATÉGIÁK? REGIONÁLIS PÁLYÁZATI FORRÁSOK.
KÖZHASZNÚSÁG MEGTARTÁSA, - MEGSZERZÉSE Molnár Elvira Bács-Kiskun Megyei Civil Információs Centrum 2014.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
A hivatalos statisztika információ-megosztási felülete a KSH honlapján 1 Freid Mónika OST-ülés,
1 „Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, július.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
TÁMOP B-13/ SZAKMAI-MÓDSZERTANI TÁMOGATÁS A KOMPLEX TELEPPROGRAM ÉS AZ ELNÉPTELENEDŐ FALVAK TÁRSADALMI GAZDASÁGI FOLYAMATAINAK MEGFORDÍTÁSÁT.
Követelményelemzés – követelményspecifikáció A szoftverfejlesztés kapcsán az elemzés speciálisan egy kezdeti szakaszt jelöl, amelynek alapvető feladata.
Társadalmi Megújulás Operatív Program - TÁMOP TÁMOP „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” c. kiemelt projekt Általános.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET 2007 Menner Ákos. A minőségfejlesztés intézményi ritmusa Önértékelés 2006 Önértékelésből származó fejlesztési célkitűzések.
Hogyan teljesíthetjük a HpT 13§B követelményeit Egy vállalati Compliance Adatbázis terve Dr Lőrincz István Associator Kft.
TARTALOM BREVIÁRIUM – RÖVID MAGYARÁZATOK NÉGY ESZKÖZ BERUHÁZÁSTERVEZÉS ÉS -MENEDZSMENT Bevezetés Főszereplők Az eszközök Tanulság ESZKÖZÖK és ERŐFORRÁSOK.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
Open SKM Agency Kft. - „...a nyílt szabványok választása egyértelműen okos üzleti döntés...” „... az EU nem válhat a zárt forráskód rabjává,
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
EMBERI ERŐFORRÁS FEJLESZTÉSI OPERATÍV PROGRAM KULTÚRSZIGET – AGÓRA NYÍREGYHÁZA TIOP /
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
Az „első lépés” TÁMOP
Szaktanácsadás 2015/2016 Készítette: Szabó Klára.
Barcsák Marianna KPSZTI
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
Kihívások a LEADER program eredményes végrehajtásában
Óvodától az érettségiig - a kompetencia-alapú oktatás Szegeden
ŐRSÉGI TÖBBCÉLÚ KISTÉRSÉGI TÁRSULÁS
Gyakorlati megvalósítása
„Csellengő fiatalok” Az ifjúságpolitika komplexitása
Mayer József Budapest február 27.
„Társadalmi Innovációk generálása Borsod-Abaúj-Zemplén megyében”
Integráció a felsőoktatási könyvtárak szolgáltatásfejlesztésében
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban
K+F+I pályázati lehetőségek vállalkozásoknak!
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
TOP SO „Foglalkoztatási paktum Barcs és térségében” A Foglalkoztatási stratégia célrendszere tervezett programok BARCS VÁROS.
Kommunikáció a könyvvizsgálatban
FraMak Chambre de Commerce et d’Industrie Hungaro-Française
SZÁMVITEL.
Nagyvárad A Kárpát Régió Üzleti Hálózat tevékenysége
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Cipész, maradj a kaptafánál!
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
A Zala megyei innovatív foglalkoztatási paktum bemutatása pácsonyi imre alelnök Zala Megyei Önkormányzat.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Témakör TÁJÉKOZTATÓ ÉS TARTALOM- SZOLGÁLTATÓ TEVÉKENYSÉGEK
TÁMOP az OSZK-ban Tudásdepo-Expressz” — A könyvtári hálózat nem formális és informális képzési szerepének erősítése az élethosszig tartó tanulás.
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Zalaegerszeg, 21 February 2018
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Európai és Magyar Építésügyi Technológiai Platform
Köszöntő A Dokumentumkezelő rendszerek helye és szerepe
Programjaink fizikából a es tanévben
LEADER LEADER Intézkedések a Déli Napfény LEADER Egyesület területén
Posteinerné Toldi Márta
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Előadás másolata:

Az MKET új stratégiája – Szolgáltató MKET Papp András szakmai alelnök 2018.03.21.

CÉLOK Új modernebb, dinamikusabb arculat Hangsúlyosabb elektronikus fókuszú, folyamatos média jelenlét Intenzívebb és interaktív kapcsolat a Tagokkal, a Tagok bevonása a szakmai munkába Több rendezvény Szolgáltatások a tagok részére Az iparág képviselete a politikai és szabályozói oldal döntéshozói felé Nyitás a hasonló társadalmi szervezet felé (MATÁSZSZ, ETE, MET, BCSDH) COGEN EUROPE szinergiák kihasználása

MKET IRODA MEGÚJÍTÁSA Operatív vezető alkalmazása fő, vagy mellékállásban Rendszeres kapcsolattartás a steakholderekkel Rendszeres és intenzív kapcsolattartás a tagokkal Törvényjavaslatok véleményezése és kidolgozása Rendszeres hírlevelek és heti szintű honlapkarbantartás Események szervezése Pályázatok a működés támogatására Tagok információs és szakmai támogatása, tanácsadás Tudományos tevékenység koordinálása Magasabb költségek, de sokkal több szolgáltatás A tagdíj rendszer felülvizsgálta Térítéses szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK Tagok információellátása Iparági hírösszefoglalók egységes formátumban, rendszeres időközönként történő eljuttatása a tagság számára. Az iparág törvényi hátterének bemutatása, jogszabályok gyors elérhetőségének biztosítása, a szabályozói környezet változásának folyamatos nyomon követése, utóbbi kapcsán a véleményezési lehetőségek maximális kihasználása. Szabványok, ajánlások, működési és üzemeltetési modellek közzététele és bemutatása a tagság számára.

SZOLGÁLTATÁSOK Tagok üzleti együttműködésének támogatása Minősített beszállító rendszer kialakítása - MKET által nyilvántartott jó szolgáltatók adatbázisának kialakítása Tagok részére megjelenési lehetőség biztosítása az MKET oldalán – beszállítói portál üzemeltetése MKET iroda támogatása a partnerek üzleti együttműködésének kialakításában A szervezeten kívülre ható erős edukációs és marketingtevékenység, amelynek elsősorban az ipari szektor felé kell propagálnia a kogenerációs technológiát, megmutatva a mindenkori piaci körülmények közötti üzleti értékét.

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS PR

KOMMUNIKÁCIÓ ÉS PR Megújult arculat Új típusú kommunikáció: Rendszeres kapcsolat a steakholderekkel hangsúlyosabb elektronikus média fókuszú, folyamatos jelenlét a médiában Elsősorban a honlapon és elektronikus portálokon Intenzívebb kapcsolattartás a tagokkal Rendszeres hírlevelek Új honlap

ÉS AMI EBBŐL MÁR MEGSZÜLETETT