TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZTE ÁJTK Tehetségnap június 10. A rendezvény az Oktatásért Közalapítvány támogatásával, az NTP-OKA-XXII-088 pályázat keretében valósul meg.
Advertisements

Étrend-kiegészítő vagy gyógyszer? Határterületi termékek elhatárolásának szempontjai Medical Tribune konferencia október 1. Dr.
Piaci trendek Szabad gyökök Oxidatív stressz Antioxidánsok Táplálék-kiegészítés.
A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
Az étrend-kiegészítők, kozmetikumok forgalmazásának hatósági felügyelete Kereskedők Napja Június 4. Szabó Nikolett Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal.
PUREX Phase-2 Program. REGENER Á L Á S É S A SZERVEZET Ú JRA FORM Á BA HOZ Á SA.
KÖVETELMÉNY, ELVÁRÁS MEGNEVEZÉSTARTALOM EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYJÓ ÁLLÓKÉPESSÉG EGÉSZSÉGES IDEGRENDSZER ÉP HALLÁS, ÉRTHETŐ BESZÉD KIZÁRÓ OK: MOZGÁS ÉS.
ELTINGA és MTA KRTK KTI Horváth Áron április 7. Lakásárak, támogatások és energiahatékonyság.
Olaj mint életünk szerves része A napraforgóolaj: a napraforgó növény magjából, hideg vagy meleg eljárással nyert növényi zsiradék Olíva olaj: Legegészségesebb.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
A képzett szakemberekért AZ ÖNÉRTÉKELÉS FOGALMA, LÉNYEGE, SZEREPE A MINŐSÉGFEJLESZTÉSBEN 3.2. előadás.
TIENS DiCHO Csodás otthon DiCHO termékekkel. DiCHO Di Di – jelentése: csökkentés Cho Cho – jelentése: házimunka A DiCHO tehát a házimunkák könnyed csökkentését.
Az IKER önértékelő IKER társadalmasítás workshop Budapest, április 12.
MELISSAN kapszula A stressz korunk népbetegsége A stressz fogalma a 30-as években Selye János kutatói munkássága nyomán vált ismertté. Selye azt vetette.
Biyovis Teakeverék. A teakeverékben található gyógynövények célja a szervezetben felgyűlt ártalmas salakanyagok lebontása, eltávolítása, valamint a napi.
A PAPRIKA, MINT NÉPÉLELMEZÉSI CIKK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
A probiotikumok helyes terápiás alkalmazása HU.MGP
Magyarország gyógyfürd ő i és gazdasági vonzata. Magyarország különösen gazdag gyógyvizekben, termál- és gyógyvíz készletei alapján Európa országai közül.
Környezeti fenntarthatóság. A KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG JELENTÉSE A HELYI GYAKORLATBAN Nevelőtestületi ülés,
Az energiaital igazi arca Az energiaital olyan ital, amely egy bizonyos ideig fokozza az emberi szervezet anyagcseréjét, az ébrenlétet és a teljesítőképességet.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
Kereskedelmi jog V. Előadás Egyes társasági formák A korlátolt felelősségű társaság.
Zsírok, olajok Trigliceridek. Trigliceridek (Zsírok, olajok) A természetes zsírok és a nem illó olajok nagy szénatomszámú karbonsavak (zsírsavak) glicerinnel.
A fehérjék emésztése, felszívódása és anyagcseréje
Káros Szenvedélyek Dohányzás.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
Egészséges táplálkozás
Idősbarát Győr Takács Tímea Miklósyné Bertalanfy Mária
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
A növényi stressz hatása a termésmennyiségre
NÉPEGÉSZSÉGÜGY MEGELŐZÉS, FEJLESZTÉS JÖVŐKÉP a Köz- egészségügye
AMIT A STROKE-RÓL TUDNI KELL
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
A napsugárzás jótékony hatásai:
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
Káros szenvedélyek A szenvedélybetegség – másként addikció vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is,
Öröklési szerződés és Köteles rész
Sz&p prof.
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
A talajok szervesanyag-készlete
Levegőtisztaság-védelem 6. előadás
A kenyérfogyasztás veszélyei PéPéeS
Colorianne Reinforce-B
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
1993-as közoktatási törvény
Környezetgazdaságtan 1
Halálozás kiemelt halálokok szerint keringési daganatos emésztőszervi külső okok légzőszervi.
Hogyan szerethetjük egymást különböző nyelveken ?
Innovációs képesség és jólét összefüggései
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Környezetvédelem a II/14. GL osztály részére
Az egészséges nő A HPV-ről és a méhnyakrák megelőzéséről
A SIKERES MEGHÍVÁS TITKA!
Környezeti Kontrolling
39. AZ EGYESÜLT NEMZETEK SZERVEZETE.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Készítette: Koleszár Gábor
A Microsoft SharePoint testreszabása Online webhely
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
TIENS PROPOLISZ TABLETTA
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Családi vállalkozások
Tóalmási Mesevár Óvoda és Konyha
Zsugorkötés Kötés illesztéssel zsugorkötés
Az atomok felépítése.
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
Előadás másolata:

TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA

A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben A fokhagyma (Allium Sativum) egy olyan növény, amelynek antioxidáns hatása segít megőrizni a koleszterinegyensúlyt. A fokhagyma rendkívüli hatása évszázadok óta ismert – tudjuk például, hogy támogatja és segít fenntartani a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ezt a hatását főként az allicinnek tulajdonítják, amely egy természetes vegyület, és természetes módon stimulálja az immunrendszert. A fokhagymát több mint 7000 éve használják ételek készítéséhez és orvosi célokra egyaránt.

A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben Kutatás bizonyítja, hogy a fokhagyma több mint 100 aktív összetevőt tartalmaz, többek között: 43 kéntartalmú illóolajat, 13 féle tioszulfátot (pl. allicin), 9 féle aminosavat, 8 féle peptidet, 12 féle glikozidot, 11 féle enzimet. A fokhagymát a jellegzetes tulajdonságai, magas kéntartalma (a száraz tömeg csaknem 1%-a), valamint a rendkívül hatásos, kénben gazdag aktív vegyületek (pl. aminosavak, allicin és egy allináz nevű fehérjealapú vegyület) miatt a hagyományos orvoslásban természetes antibiotikumként használják.

A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA A CINK hatása az emberi testben A fokhagyma ásványi anyagokban gazdag, és meglehetősen nagy mennyiségben található benne: mangán szelén kálium vas foszfor kalcium réz és vitaminok: A-vitamin B1-vitamin B6-vitamin C-vitamin

A CINK hatása az emberi testben TERMÉSZETES VEGYÜLETEK A FOKHAGYMÁBAN A CINK hatása az emberi testben A réz, a mangán és a C-vitamin segít megóvni a sejteket az oxidatív stressztől A réz, a kalcium, a foszfor, a vas, valamint a B1- és a C-vitamin segítik a megfelelő energiatermelő anyagcserét A vas, a kálium, a réz, valamint az A-vitamin és a C-vitamin támogatják az immunrendszer megfelelő működését A kalcium és a foszfor gyermekeknél elengedhetetlen a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez A B1-, B6- és C-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez

A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben Javíthatja a test antioxidáns képességét; Antibakteriális hatása lehet; Hozzájárulhat a belek mikrobiális egyensúlyának fenntartásához, valamint segíthet a káros mikroorganizmusok (baktériumok, gomba) elleni védekezésben; Segíthet megerősíteni a természetes immunitást; Segíthet megőrizni a szív egészségét; Elősegíti a normál koleszterinszintet; Segíthet fenntartani a megfelelő vérlipidszintet; Segíthet megőrizni az egészséges májműködést;

A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben Pozitív hatással van a szervezet cukoranyagcseréjére; Támogatja az erek egészségét; Segíthet javítani a mikroerek keringését és csökkenti a nehézláb-érzést; Ellenállóbbá tesz az időszakos stresszel szemben; Segít megőrizni a légúti rendszer egészséges működését.

A CINK hatása az emberi testben A FOKHAGYMA A HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁSBAN A CINK hatása az emberi testben A hagyományos kínai orvoslás szerint a fokhagyma, akár a gyömbér vagy más „meleg” természetű élelmiszerek, rendkívüli egészségügyi tulajdonságokkal bír. A kínai természetgyógyászok fokhagymát használnak az emésztés javítására és a hasmenés megelőzésére.

és eközben nem kell a kellemetlen szájszagtól tartania. TIENS FOKHAGYMAOLAJ A TIENS Fokhagymaolaj kapszula segítségével komfortos módon élvezeti a fokhagyma nyújtotta előnyöket, és eközben nem kell a kellemetlen szájszagtól tartania.

TIENS FOKHAGYMAOLAJ Aktív összetevők: 6 kapszula tartalma: Fokhagymakivonatból készült olaj 6 kapszula tartalma: 3,0 g Tartalom 60 kapszula Ajánlott napi adag Naponta 3-szor 2 kapszula étkezésekkor, étrend-kiegészítőként

AZ ÖN ÉS CSALÁDJA JÓLÉTÉÉRT!