TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA
A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben A fokhagyma (Allium Sativum) egy olyan növény, amelynek antioxidáns hatása segít megőrizni a koleszterinegyensúlyt. A fokhagyma rendkívüli hatása évszázadok óta ismert – tudjuk például, hogy támogatja és segít fenntartani a szervezet természetes védekező mechanizmusát. Ezt a hatását főként az allicinnek tulajdonítják, amely egy természetes vegyület, és természetes módon stimulálja az immunrendszert. A fokhagymát több mint 7000 éve használják ételek készítéséhez és orvosi célokra egyaránt.
A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben Kutatás bizonyítja, hogy a fokhagyma több mint 100 aktív összetevőt tartalmaz, többek között: 43 kéntartalmú illóolajat, 13 féle tioszulfátot (pl. allicin), 9 féle aminosavat, 8 féle peptidet, 12 féle glikozidot, 11 féle enzimet. A fokhagymát a jellegzetes tulajdonságai, magas kéntartalma (a száraz tömeg csaknem 1%-a), valamint a rendkívül hatásos, kénben gazdag aktív vegyületek (pl. aminosavak, allicin és egy allináz nevű fehérjealapú vegyület) miatt a hagyományos orvoslásban természetes antibiotikumként használják.
A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA A CINK hatása az emberi testben A fokhagyma ásványi anyagokban gazdag, és meglehetősen nagy mennyiségben található benne: mangán szelén kálium vas foszfor kalcium réz és vitaminok: A-vitamin B1-vitamin B6-vitamin C-vitamin
A CINK hatása az emberi testben TERMÉSZETES VEGYÜLETEK A FOKHAGYMÁBAN A CINK hatása az emberi testben A réz, a mangán és a C-vitamin segít megóvni a sejteket az oxidatív stressztől A réz, a kalcium, a foszfor, a vas, valamint a B1- és a C-vitamin segítik a megfelelő energiatermelő anyagcserét A vas, a kálium, a réz, valamint az A-vitamin és a C-vitamin támogatják az immunrendszer megfelelő működését A kalcium és a foszfor gyermekeknél elengedhetetlen a csontok megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez A B1-, B6- és C-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben Javíthatja a test antioxidáns képességét; Antibakteriális hatása lehet; Hozzájárulhat a belek mikrobiális egyensúlyának fenntartásához, valamint segíthet a káros mikroorganizmusok (baktériumok, gomba) elleni védekezésben; Segíthet megerősíteni a természetes immunitást; Segíthet megőrizni a szív egészségét; Elősegíti a normál koleszterinszintet; Segíthet fenntartani a megfelelő vérlipidszintet; Segíthet megőrizni az egészséges májműködést;
A CINK hatása az emberi testben FOKHAGYMA (Allium Sativum) A CINK hatása az emberi testben Pozitív hatással van a szervezet cukoranyagcseréjére; Támogatja az erek egészségét; Segíthet javítani a mikroerek keringését és csökkenti a nehézláb-érzést; Ellenállóbbá tesz az időszakos stresszel szemben; Segít megőrizni a légúti rendszer egészséges működését.
A CINK hatása az emberi testben A FOKHAGYMA A HAGYOMÁNYOS KÍNAI ORVOSLÁSBAN A CINK hatása az emberi testben A hagyományos kínai orvoslás szerint a fokhagyma, akár a gyömbér vagy más „meleg” természetű élelmiszerek, rendkívüli egészségügyi tulajdonságokkal bír. A kínai természetgyógyászok fokhagymát használnak az emésztés javítására és a hasmenés megelőzésére.
és eközben nem kell a kellemetlen szájszagtól tartania. TIENS FOKHAGYMAOLAJ A TIENS Fokhagymaolaj kapszula segítségével komfortos módon élvezeti a fokhagyma nyújtotta előnyöket, és eközben nem kell a kellemetlen szájszagtól tartania.
TIENS FOKHAGYMAOLAJ Aktív összetevők: 6 kapszula tartalma: Fokhagymakivonatból készült olaj 6 kapszula tartalma: 3,0 g Tartalom 60 kapszula Ajánlott napi adag Naponta 3-szor 2 kapszula étkezésekkor, étrend-kiegészítőként
AZ ÖN ÉS CSALÁDJA JÓLÉTÉÉRT!