Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

GYAKORLATORIENTÁLT MEGOLDÁSOK A FELSŐOKTATÁSBAN A TEAM ACADEMY Tasi Péter team coach BGE Team Academy.
A sport és határterületei szakirodalmának keresése könyvtári katalógusokban Pándi Dóra TE könyvtáros.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
Környezettan-tanári mesterszak 1. A szakirány célja: A szak célja olyan tanárok képzése, akik képesek a környezettannal, környezetvédelemmel, természetvédelemmel.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
KAB-KEF-11 A/B/C Gyakran Ismételt Kérdések. Nem érkezett meg a regisztrációt aktiváló . Kérjük, először nézze meg a spam-ek között, hátha a levelező.
A VÉDŐNŐK SZEREPE AZ EMLŐRÁK KORAI FELISMERÉSÉBEN Puskás Gabriella AZ EMLŐRÁK GYÓGYÍTÁSÁÉRT ALAPÍTVÁNY BUDAPEST.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
KERESÉS ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRI KATALÓGUSOKBAN Kiss Annamária Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár 2013.
ERASMUS+ Pályázat 2016/2017. KAPCSOLAT ERASMUS Iroda Dalnoki Brigitta Kecskeméti utca IV. emelet 420. Fogadó óra:
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Munkalapok védelme az Excelben
BOROS SÁMUEL SZAKGIMNÁZIUMA
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
WORKSHOP A DUÁLIS KÉPZÉSEKRŐL
A kérdőívek, a kérdőívszerkesztés szabályai
Új továbbképzési lehetőségek tanároknak és oktatóknak
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott együttműködés
Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
KERESÉS ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRI KATALÓGUSOKBAN
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
1993-as közoktatási törvény
Ez a címdia 1. szövegdoboza
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Finish Rendszer Súgó Finish Rendszer - Súgó.
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
Oktatási Igazgatóság Vaszari Judit
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Hallgatói juttatási rendszer
ERASMUS+ Pályázat 2018/2019.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott együttműködés
A minőségellenőrzést támogató program bemutatása, Kérdőívek értékelése
A Microsoft SharePoint testreszabása Online webhely
Új Nemzeti Kiválóság Program Ösztöndíjak
Ez az előadás alcíme vagy a tárgy neve vagy a konferencia neve
Vasbeton falvasalás megadása és ellenőrzése EC2 szerint
A turizmus tendenciáinak vizsgálata Magyarországon
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
Könyvtárhasználati alapismeretek II. Olvasószolgálat
Föderalizmus és decentralizáció kutatás svájci–magyar együttműködésben
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Faszerkezetű elemek tűzállósági méretezése AxisVM szoftverrel
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Nemzetközi kreditmobilitás International Credit Mobility
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Erasmuson ill. egyéb részképzésben teljesített kurzusok beszámítása
Az AE Szövetség szervezet fejlesztése
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Szakmai gyakorlat tájékoztató
Németország BESZÁMOLÓ 2014
Erasmus+ és Campus Mundi pályázati tájékoztató Pécs 20/02/2019
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Gyker.uni-eszterhazy.hu A külső szakmai gyakorlatok adminisztrációját támogató rendszer használatának bemutatása EKE  Kutatáshasznosítási Iroda Gyakorlati.
Pszichológia BA műhelymunka és szakdolgozat tájékoztató
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Szakmai vizsgaelnöki pályáztatás, vizsgabizottsági jelentések
Köszöntjük az Eszterházy Károly Egyetemre felvételt nyert hallgatókat!
az Erasmus felsőoktatási csereprogramként indult SZÁMOKBAN köznevelés, felsőoktatás, felnőtt tanulás, szakképzés, sport, ifjúsági cserék.
Előadás másolata:

Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez „NEPTUN GUIDE” Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez (Európai Unió tagországai, plusz EGT közösségi országok) az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói számára a 2019/20-as tanévben megvalósítandó kiutazásokra vonatkozóan.

AZ ERASMUS+ JELENTKEZÉSEKET A NEPTUN RENDSZER HALLGATÓI FELÜLETÉN KELL LEADNI AZ ALÁBBIAK SZERINT: 1. lépés Lépjen be a Neptun rendszer hallgatói webes felületére, majd az Ügyintézés menü alatt kattintson rá az Erasmus szóra.

2. lépés Válassza ki a 2019/20-as jelentkezési időszakot, majd a sor végén található pluszjelre kattintva válassza ki, hogy elméletre (azaz tanulmányokra), gyakorlatra (azaz szakmai gyakorlatra), vagy mindkettőre szeretne-e pályázni.

Amennyiben tanulmányi mobilitásra jelentkezett 3/a. lépés Amennyiben tanulmányi mobilitásra jelentkezett Itt láthatja, hogy mely egyetemekre pályázhat az Ön szakáról. Válassza ki, hogy hova szeretne jelentkezni. A választás előtt alaposan tanulmányozza végig a külföldi egyetem honlapját, kurzuskínálatát. A sor végén található pluszjelre kattintva a megjelenő jelentkezés gombbal jelentkezzen az egyetemen történő mobilitás megvalósítására. Mit tegyen, ha úgy tudja, hogy ezeken kívül egyéb intézmények is elérhetőek? Keresse fel kari koordinátorát: https://www.elte.hu/nemzetkozi-irodak

3/a. lépés (folytatás) A jelentkezés gombra kattintást követően az előugró oldalon meg kell jelölnie a mobilitás várható kezdő időpontját és időtartamát (általában 5 hónap), majd ismételten rá kell kattintania a jelentkezés gombra!

3/b. lépés Amennyiben szakmai gyakorlatra jelentkezett Adja meg a szervezeti egységet, melyhez Ön tartozik (pl. TÓK Ének-Zene Tanszék), majd a „Kitöltendő” cím alatt lévő kérdéseket válaszolja meg a lehető legpontosabban, különös tekintettel a gyakorlat kezdetére és időtartamára vonatkozóan! Gyakorlati koordinátorának nevét meg tudja adni, ha a „Minden oktató” mellett található négyzetet kipipálja. A jelentkezés gombra kattintva adja le jelentkezését.

4. lépés A jelentkezés gomb megnyomását követően egy „Tudnivalók és nyilatkozat” oldal jelenik meg mindegyik mobilitási típusnál! Kérjük, hogy a tudnivalókat figyelmesen olvassa el, a nyilatkozatokat legjobb tudása szerint, a lehető legpontosabban töltse ki, majd a „Kérvény leadása” gomb megnyomásával adja le a kérvényt!

5. lépés Ezt követően megjelenik az üzenet, miszerint kérvénye leadásra kerül, melyhez további dokumentumokat tölthet fel. Amikor ezt az üzenetet bezárja, megjelenik a felület, ahol dokumentumokat tölthet fel a jelentkezéshez (lásd: 6. lépés). A leadandó dokumentumok karonként különbözőek lehetnek, kérjük egyeztessen kari koordinátorával!

6. lépés A jelentkezést megerősítő ablak bezárását követően itt tud dokumentumokat feltölteni jelentkezéséhez, a kari előírásoknak megfelelően. Amennyiben több dokumentumot szeretne feltölteni, javasoljuk, hogy azokat először az Ügyintézés/Dokumentumok részhez töltse fel, majd itt adja hozzá jelentkezéséhez.

7. lépés Jelentkezéseit az Ügyintézés/Erasmus/Jelentkezések menü alatt ellenőrizheti!

A pályázat leadásához sok sikert kívánunk! JELENTKEZÉS LEADVA Kérjük, a sikeres pályázáshoz olvassa el figyelmesen a pályázati felhívást: www.elte.hu → Oktatás → Nemzetközi lehetőségek → Erasmus+ → Pályázati felhívás (https://www.elte.hu/erasmus/palyazat); illetve látogasson el tájékoztató rendezvényeinkre, melyek listáját a fenti linken szintén megtalálja! A pályázat leadásához sok sikert kívánunk!