Az Isten szerinti életpálya modell

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Úton böjtben.
Advertisements

„ Ezt mondom az Úrnak: Én Uram vagy te; feletted való jóm nincsen.”
Az Élet Igéje december „Ugyanígy a ti világosságotok is világítson az embereknek, hogy jótetteiteket látva dicsőítsék mennyei Atyátokat.” (Mt 5,16)
A házasság van válságban vagy az ember?
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
Jó reggelt- Isten hozott !.
A karmesternek: Zsoltárének. Örvendj, egész föld, az Istennek
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Amikor közeledtek Jeruzsálemhez, és Betfagéba, az Olajfák hegyéhez értek, Jézus elküldött két tanítványt, és ezt mondta nekik: „Menjetek az előttetek.
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel? Fordulj.
IGAZ-GYŐNGYŐK.
42. zsoltár („A Dávidé.”) Szent Biblia alapján (Károli fordítás)
"HOROSZKÓP". Január 1.- és december 31. között születtél?
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Jó reggelt- Isten hozott !.
Úton böjtben.
Boldog 2014-et !.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
BÖJT 2014.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Te vagy az, akibõl élet árad,
Uram, megtorlás Istene, megtorlás Istene, jelenj meg ragyogva!
A karmesternek: Dávid zsoltára.. Hallgasd meg, Istenem, panaszkodó szavamat! Óvd meg életemet, mert ellenség rettent!
Dávid imádsága..
Az Úr az én kősziklám, váram és szabadítóm; az én Istenem, az én kősziklám, ő benne bízom: az én paizsom, idvességem szarva, menedékem. Zsoltár 18:3.
Az Úr, az istenek Istene szólt, felszólította a földet napkelettől napnyugatig. Sionból, szépsége koronájából ragyog az Úr, Istenünk eljött, nem hallgat.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Hamvazó- szerda.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
50. Zsoltár.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Dávid zsoltára.. Szeretetedrôl, törvényedrôl énekelek, zsoltárt zengek neked, Uram!
Az Úrra vártam…. Az Úrra vártam, S hozzám hajolt, Hisz könnyek közt hívtam. Ő kivont a sárból és megmentett, Szívembe új dalt ültetett.
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
AZ ISTEN ÁLTAL ADOTT KÖNYVTÁR
Zsoltárok 40:1-9 Bízni az Úrban és emberekben Isten jelenlétében felismerni, hogy Ő mindig lát és hall minket Megismerni Krisztust, megérteni és cselekedni.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
Az Ige Liturgiája Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten.
Jó reggelt! .
55.
Református istentisztelet
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Jó reggelt! .
…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
„Nap és pajzs az Úr, kegyelmet és dicsőséget ad az Isten
23. ZSOLTÁR Dávid zsoltára..
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
A mennyei világ lelki áldásai 1. rész
344.
AZ ÚJSZÖVETSÉGI EKKLÉZSIA II.
Azt gondolja magában a bolond, hogy nincs Isten
76.
Isten dicsőségét és nyilvánvaló jelenlétét munkálja a gyülekezetben:
54.
Előadás másolata:

Az Isten szerinti életpálya modell 40.Zsoltár 1-4

„A karmesternek: Dávid zsoltára „A karmesternek: Dávid zsoltára. Várva vártam az URat, és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat. Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és az iszapból. Sziklára állította lábamat, biztossá tette lépteimet. Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét. Sokan látják ezt, félik az URat, és bíznak benne.”

Az életpálya lépései „A karmesternek: Dávid zsoltára. 1.Várva vártam az URat, 2. és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat. 3. Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és az iszapból. 4. Sziklára állította lábamat, 5. biztossá tette lépteimet. 6. Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét. 7. Sokan látják ezt, félik az URat, és bíznak benne.”

Várva vártam az URat,

Képtelen valaki várakozni Rossz vonatra száll fel Várva vártam az URat, Képtelen valaki várakozni Rossz vonatra száll fel „Légy csendben, és várj az Úrra!” (37. Zsoltár 7)

és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat.

Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és az iszapból.

Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és az iszapból

Sziklára állította lábamat

biztossá tette lépteimet.

Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét.

Sokan látják ezt, félik az URat, és bíznak benne.” „Úgy ragyogjon a ti világosságotok az emberek előtt, hogy lássák jó cselekedeteiteket, és dicsőítsék a ti mennyei Atyátokat.” (Máté 5:16) „Tisztességesen éljetek a pogányok között, hogy ha valamivel rágalmaznak titeket, mint gonosztevőket, a ti jó cselekedeteiteket látva, dicsőítsék Istent a meglátogatás napján.” (1 Péter 2:12)

Az életpálya lépései – Te hol tartasz? 1.Várva vártam az URat, 2. és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat. 3. Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és az iszapból. 4. Sziklára állította lábamat, 5. biztossá tette lépteimet. 6. Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét. 7. Sokan látják ezt, félik az URat, és bíznak benne.”