Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Ige Liturgiája Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Ige Liturgiája Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten."— Előadás másolata:

1

2 Az Ige Liturgiája

3 Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten látta, hogy nagyon jó mindaz, amit alkotott.

4 Zsoltár: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk újítsd meg a föld színét

5 Mózes első könyvéből Isten próbára tette Ábrahámot, és így szólt: «Ábrahám, Ábrahám». Ne nyújtsd ki kezdet a fiú felé. Ábrahám így nevezte a helyet: «Az Úr gondoskodik »

6 Zsoltár: Védelmezz engem Istenem, Hiszen tebenned bízom

7 Mózes második könyvéből Az Úr így szólt Mózeshez: «Miért kiáltasz hozzám?». Izrael fiai száraz lábbal mentek át a tengeren. Akkor Mózes Izrael fiaival együtt ezt az éneket énekelte az Úrnak:

8 Zsoltár: Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi.

9 Izaiás próféta könyvéből Maga a teremtőd lesz hitvesed, a Seregek Ura az ő neve. Az én szeretetem nem hagy el téged, és veled kötött békeszövetségem nem inog meg soha.

10 Zsoltár: Dicsőítelek Uram Mivel megmentettél engem.

11 Ezekiel próféta könyvéből Új szívet adok netek és új lelket oltok belétek, kiveszem testetekből a kőszívet, és hússzívet adok nektek.

12 Zsoltár: Mint szarvasgím a források vizét, úgy sóvárog utánad a lelkem Istenem

13 Szentlecke szent Pál apostolnak a rómaiakhoz irt leveléből Miként Krisztus az Atya dicsőségére feltámadt a halálból, úgy mi is új életre kelünk.

14 Alleluja, alleluja, alleluja.

15 Evangélium szent Lukács könyvéből A kő el volt hengerítve a sir bejáratától. „Miért keresitek az élőt a halottak között? Nincs itt, feltámadt.

16 http://bojtemihaly.blogspot.com/


Letölteni ppt "Az Ige Liturgiája Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten."

Hasonló előadás


Google Hirdetések