Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása
Advertisements

Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Készítette: Kosztyán Zsolt Tibor
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Feltehetek egy kérdést?
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
HELLER ÁGNES: FILOZÓFIA MINT LUXUS
Minden, matematikusi ismeretekkel fertőzött leendő mérnök számára alapvető kihívás, hogy a túlságosan egyszerű dolgokból többet hozzon ki. Így például.
Matematika és Tánc Felkészítő tanár: Komáromi Annamária
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Matematika II. 2. előadás Geodézia szakmérnöki szak 2012/2013. tanév Műszaki térinformatika ágazat őszi félév.
Micimackó egy igaz történet
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
Mindenkinek vannak borongós napjai.
A felsőoktatási intézmények felvételi eljárása A 237/2006. (XI. 27.) Kormányrendelet alapján.
A matematika Albert Lenard 5 B osztaly. A matematika: speciális tan; melyről az emberiség (mint lentebb látható) többezer év óta még nem tudta eldönteni,
Halmazok Gyakorlás.
ABC   A1B1C1 .
1. Univerzális nyelő Csúcsmátrixos ábrázolás esetén a legtöbb gráfalgoritmus futási ideje O(n2) azonban van kivétel. Egy irányított gráf egy csúcsa univerzális.
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Halmazok Összefoglalás.
Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...
1 XI. Országos Minőségellenőrzési Továbbképzés Budapest, szeptember 5. SZAKMAI AKTUALITÁSOK - KÉRDÉSEK Előadó: dr. Ladó Judit MKVK Szakmai alelnök.
Kristína Cafiková, Kitti Vidermanová Nyitrai Konstatnin Filozófus Egyetem Az életből vett feladatok megoldása írott nonverbális kommunikáció segítségével.
Olvasd lassan és csendben!.
Scenáriók készítése Dr. Kollár József Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány.
Ne légy kegyetlen – Don’t Be Cruel Tudod, hogy várlak szüntelen, se éjjelem, se nappalom, de hogyha nem tudsz jönni, hát hívj fel telefonon, mondd, mi.
Kombinatorika Véges halmazok.
Készítette: Horváth Zoltán (2012)
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
A Dijkstra algoritmus.
Három kérdés Problémamegoldás.
BOLDOG VALENTIN NAPOT!.
Nem más csak egyszerü logika!
Olvasd lassan és csendben!
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Emelt szintű matematika érettségi
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
KEZDJÜNK HOZZÁ 1.Ismerd meg magad! 2.Ismerd meg a területet! 3.Építs és elemezz 4.Dolgozz tökéletesen 5.Nézz a jövőbe.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyogyintezetben tartott intezeti bemutato utan az egyik latogato megkerdezi az intezetvezetö professzort,
Halmazok Érettségi követelmények:
Csak egy lány a dojoból A változó lány.
Gyakorló óra 5/12.
A Gyógyszerhamisítás veszélyei Szellemitulajdonjog-védelem a gyakorlatban III. rész Amit egy középiskolásnak tudni illik... TE DÖNTHETSZ!
A Dijkstra algoritmus.
VÁCI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM
Egyenlet, egyenlőtlenség, azonosság, azonos egyenlőtlenség
XIX. századi költők a Facebookon
Prezi Lőrincz Mercedes Iftenie Márta „Szász Adalbert” Sport Líceum
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Sudoku.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Így ismerd meg a vevőt jól!
Variációk a hazugra Szókratész: Platón hazudik.
Programozás C# -ban Elágazások.
Általános kémia
magyar nyelv és irodalom
Számítógépes algoritmusok
A matematika szépségei
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
Az első hat év programja
Rátz László Vándorgyűlés Győr, Munkácsy Katalin, ELTE TTK
Sját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd a.
Velünk élő középkor Forrás:
A humor fiatalon tart….
A matematika szépségei
Miért veszélyes a gyógyszerhamisítás?
Előadás másolata:

Matematika Klikej Zene: ERA - Cathar Rhythm K.K.03/09

Itt megtudhatod, megmutathatod, hogyan tudsz megoldani matematikai feladványokat alap, közép vagy felsőfokú iskolai végzetséggel. (hogyha még emlékszel a tananyagra)

A helyzet, pedig az, hogy kapsz három számot, valamint egy eredményt, a feladat olyam matematikai operációt felhasználni a számokkal, hogy az eredmény a megadott legyen. mutatok egy példát az érthetőségért, a következőket próbáld megoldani egyedül. 2 2 2 = 6 + + Egyszerű? Érthető?... akkor jöhet a többi.

1 1 1 = 6 2 2 2 = 6 3 3 3 = 6 4 4 4 = 6 5 5 5 = 6 6 6 6 = 6 7 7 7 = 6 8 8 8 = 6 9 9 9 = 6 Próbáld mindet megoldani, ha kell, végy elő papírt is….

6 6 6 = 6 + - Te egy "Einstein„ vagy !!!!!! Tehát, meg tudtad oldani valamelyiket?... Nem a 2. példát, az nem számit, azt megoldottuk. A többi példát? Igen .. Mondjuk.. a 6.-at. Nagyon nehéz!!! 6 6 6 = 6 + - Te egy "Einstein„ vagy !!!!!!

Nos a többi? Mi lesz a többi példával? Csak nem adod fel, most dicsértelek meg, hogy egy géniusz vagy. Ezért azt gondolom, hogy nyilvánvalóan meg tudod oldani még a 3. sőt az 5. példát is. Kis szerencsével, szerintem fog menni a 7. példát is . 3 3 3 = 6 x - 5 5 5 = 6 / + - + 7 7 7 = 6 / Vagy talán nem ? Nem gond! Azért vagyok, hogy segítsek. Mínusz hét osztva héttel az mínusz egy, nos mínusz egy meg plusz hét az egyenlő hattal. Rendben?

Most pedig akissé nehezebb feladatokat próbáljuk 4 4 4 = 6 + + 9. feladat - 9 9 9 = 6 x 8. feladat 3 3 3 8 8 8 = 6 + + Így kell ezt! Nemde?? Aha! Rémlik valami, most már jó?

1 1 1 = 6 + + ! Ezzel véget is ért a mainapi oktatás. 1+1+1 = 3 ! Nem ... még nem .. még maradt az 1. feladat. 1+1+1 = 3 ! 3x2x1 = Igeeeennn !!!! 1 1 1 = 6 + + ! Igen, adok egy ötletet. Ez? Most sem? Akkor rosszul állsz a matematikai ismeretekkel!!! FAKTORIÁLIS: Az algoritmus egy csoport különböző elem lehetséges sorrendjeinek számát, más kifejezéssel élve ezen elemek permutációinak számát határozza meg. Felkiáltó jellel jelöljük.

Nos, a tudásteljesítményedet állapítsd meg magad … Vége Zene: ERA - Cathar Rhythm