Interaktív Adatmenedzsment Kft.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TAMOP B-11/ „A fiatalok családi életre nevelését, a kismamák munkaerő piaci elhelyezését segítő, innovatív családbarát szolgáltatások.
Advertisements

A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Ruska Mónika – Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat - Fiatalok Lendületben Programiroda.
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
A környezetvédelmi megbízott szerepe a vállalkozások tevékenységében és Önkormányzati munkakörben Önkormányzati munkakörben.
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk…
A tartalommarketingről röviden Tartalom generálás és megosztás Először látogatók, olvasók, majd belőlük vásárlók lesznek. Bárhol, bármikor és bármilyen.
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő.
Aktualitások és változások a pedagógiai szakszolgálati feladatellátásban 2016 őszén 1.
Irattári és levéltári funkciók a tanúsított szoftverekben Vágujhelyi Ferenc.
Business Support Olyan megoldások csoportja található itt, melyre megrendelőinknek nincs lehetősége, erőforrása vagy eszköz rendszere. Field ServicesResearchMystery.
Az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények által nyújtott szolgáltatások fejlesztése és a szolgáltatást támogató eszközök beszerzése a sajátos.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
HULLADÉKKEZELÉSI TECHNOLÓGIÁK A KÖZSZOLGÁLTATÓK SZOLGÁLATÁBAN Január 21. Nagy Bálint ügyvezető.
A FELNŐTTKÉPZÉSI A FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK HATÉKONYSÁGÁNAK VIZSGÁLATA Felnőttképzők Szövetsége Borsi Árpád Budapest, december 10.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET 2007 Menner Ákos. A minőségfejlesztés intézményi ritmusa Önértékelés 2006 Önértékelésből származó fejlesztési célkitűzések.
Az információs forradalom  Minden jog fenntartva.
Előkészületek az on-line referensz útján történő orvos-biológiai és egészségügyi információszolgáltatásra.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
A biztos befektetés Szabó Gábor Brand manager IBM Magyarország Budapest,
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési rendszer A képzett szakemberekért Információgyűjtés.
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29. A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő.
Projekt módszer óvodai alkalmazásának egy lehetséges változata Encsen „Jó gyakorlat” bemutatása Sárospatak, Léportné Temesvári Ildikó és Zsiros.
Internet tudományos használata
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Gazdasági informatika - bevezető
Magyar információbiztonsági szabványok
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
LEHET JOBB A GYEREKEKNEK!
Tájékoztató a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatról
KSH Statisztikai koordinációs főosztály
Dr. Kovács László Főtitkár
EFOP „Tehetségek Magyarországa” kiemelt projekt
ELŐNYÖK – megbízható működés
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
„AZ IGÉNYTŐL A MEGVALÓSULÁSIG” HONI PLUSZ EGYESÜLÉS – GAIASOLAR KFT.
Vörös-Gubicza Zsanett képzési referens MKIK
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Tájékoztató a évi OSAP teljesüléséről
Projektmunka Földrajzolok
A PDCA elv alkalmazása az információvédelmi irányítási rendszerekben 1
MEGKEZDTÜK A FELKÉSZÜLÉST A TANULÓI LAPTOP PROGRAMRA
Bemutatkozik az iskolapszichológus
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
A hatékony adományozás eszközei igazgató, Magyar Adományozói Fórum
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
„ Egy hatékony iskolai egészségnevelési program – az egyik legköltséghatékonyabb beruházás, amit egy nép (állam) csak megtehet annak érdekében, hogy párhuzamosan.
Zalaegerszeg, 21 February 2018
SZTE ÁJK Munkajogi és Szociális Jogi Tehetségnap június 29.
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
Új pályainformációs eszközök - filmek
Zanáné Haleczky Katalin október 09.
Köszöntő A Dokumentumkezelő rendszerek helye és szerepe
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
Toborzás és megtartás Sámson Dorottya, Fodor Zsolt.
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Online pénztárgépadatok felhasználása a kiskereskedelmi statisztikában
Tájékoztató az társadalomstatisztikai keretjogszabályról
Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület – TÁMOP 5.6.1/C projekt
GDPR – Adatvédelmi kihívások a könyvtárakban
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
IT biztonsági monitoring eseményfelügyelet, bizonyítékok,
Üzlezi információelemző specializió
Előadás másolata:

Interaktív Adatmenedzsment Kft. Attitűdök mérési eszközei Interaktív Adatmenedzsment Kft.

Milyen területeken? Üzletfejlesztés Tartalmi/termék ajánlórendszerek Hirdetések Adatok értékesítése

Miért fontos? Ne feltételezésekből induljunk ki! Olyan szolgáltatást, tartalmat, hirdetést szolgáljunk ki, ami valóban érdekli a látogatóinkat.

Hogyan? Ajánló rendszer alapú felhasználói viselkedés mintázatok Kutatáson alapuló mérések Analitikai módszerek/rendszerek

Ajánló rendszerek Ajánló rendszer azt figyeli, hogy felhasználóink viselkedésében milyen hasonló mintázatok fedezhetők fel. Ha több ember A,B,C tartalmak/hirdetések/szolgáltatások iránt, akkor azok a felhasználók akik A,B, elemekre kattintottak, vélhetően C-re is kattintanának.

Ajánló rendszerek Hatékony megoldás termék illetve tartalom ajánlásakor, viszont nem segít a közvetlenül a felhasználók megismerésében, megértésében.

Kutatáson alapuló szegmensképzés Kérdőíves kutatás, akár saját rendszerrel. (Felhasználók nem vagy csak nehezen azonosíthatók.) Digitális Közönségmérési Tanács (DKT) (Piaci adatok, site adatok.) Kutatócégek megbízása a feladattal. (Egyedi igények kielégítése)

Kutatáson alapuló szegmensképzés Bár sok fontos információ kinyerhető a rendszerekből, ezek jellemzően statisztikai adatok. Konkrét termék/hirdetés/tartalom az adott felhasználónak nem kínálható.

Analitikai rendszerek Google Analytics (statisztikák illetve retargeting/remarketing) DMP rendszer használata Rendszerek előnye, hogy azonosítják a felhasználókat, így lehetőség van őket egyedi ajánlatokkal/szolgáltatásokkal/hirdetésekkel megkeresni. Adminisztrációs felületen követhetjük, hogy oldalunk látogatói milyen érdeklődési körökbe tartoznak, és milyen arányok vannak.

Data Management Platform - DMP Mi az a DMP Központosított informatikai rendszer a különféle forrásból származó, nagy mennyiségű, strukturált és strukturálatlan adatok összegyűjtésére, integrálására, kezelésére és feldolgozására. Egy olyan piactér ahol a tartalomszolgáltatók monetizálhatják adatvagyonukat, a hirdetők és ügynökségek pedig különböző szempontok mentén kialakított közönségszegmenseket (audience segments) vásárolhatnak a hatékonyabb célzás érdekében. Data Management Platform - DMP Hirdetők és ügynökségek Tartalom- szolgáltatók Forrás (ábra): http://www.editorandpublisher.com/columns/daily-miracle-2-0-how-does-your-programmatic-technology-stack-up/ Forrás (definíció): http://searchcio.techtarget.com/definition/data-management-platform-DMP

Piaci háttér „Companies in the U.S. will conclude 2017 having invested a total of $20.2BB through the year in third‐party audience data and data activation solutions supporting their advertising, marketing, media sales and associated efforts” https://www.iab.com/wp-content/uploads/2017/12/DMA-IAB-Winterberry-Group-The-State-of-Data-2017-December-2017.pdf

Adatvédelem

Fontos alapelvek A DataMe Kft. tiszteletben tartja és védi a személyiségi jogokat, így cégünk működése tekintettel van a 2011. évi CXII. törvényre és az EU 2016/679 sz. egységes adatvédelmi rendeletére is. A DataMe Kft. nem gyűjt/ elemez/ használ fel semmilyen személyes adatot, vagy olyan információt ami alapján bármilyen személy beazonosítható.

www.datame.hu