AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

Alap Termékek.
Ismerje meg bőrtípusát!
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Sok Szeretettel köszöntelek!
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
2010-es Nyári Kampány Vitality.
4-es katalógus újdonságai
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
MARKETING PREZENTÁCIÓ
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Tartalom Piaci trendek... A termékek
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
Kezelések 2017 Kezelések
2015 Június.
Kezelések 2018 Kezelések
ELÉRKEZETT A LEHETŐSÉG Hogy Önmagam legyek.
BRELIL s.r.l. | via Solferino Milano
TARJÁN GLASS KFT Salgótarján
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
Előadás másolata:

AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus? a sötét foltok vagy az öregedési foltok? a sárgás bőrtónus?

AZ ÖN BŐRE JELENLEG SZERETNÉ, HOGY BŐRE... fényes, áttetsző hatású, egyenletes tónusú legyen?

A MEGOLDÁS Ha bármelyik kérdésre IGENNEL válaszolt.… … az ARTISTRY™ bőrápolási termékei tökéletes megoldást kínálnak ÖNNEK!

EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT! MIÉRT ÉPPEN AZ ARTISTRY IDEAL RADIANCE? Ezt az új Kollekciót kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy csökkentse a sötét foltokat, az elszíneződést és felfedje a sugárzó bőr 3 dimenzióját: EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT! Egyenletes bőrtónus Ragyogás Áttetsző hatás

HIPERPIGMENTÁCIÓ – egyike a 3 leggyakoribb szépségápolási problémának világszerte KORCSOPORT (ÉV) JELMAGYARÁZAT Egyenetlen bőrtónus Fakó bőr ÖREGEDÉSSEL JÁRÓ JELENSÉG A KÁROSODÁS KEZDETE AZ ELSŐ ÉSZREVEHETŐ JELEK MEGJELENÉSE Melasma / barna foltok Öregségi foltok Sárga / sápadt bőrtónus 10-es 20-as 30-as 40-es 50-es 60-as 70-es

MI AZ A HIPERPIGMENTÁCIÓ? A hiperpigmentáció megjelenésének formái: elszíneződés, sötét foltok és más bőrhibák. Az UV-sugárzás fokozza a melanin termelődését, és a felgyülemlő melanin sötét foltokat okoz. Jelzőmolekula Melanociták Melanoszómák

A SUGÁRZÓ BŐR 3 DIMENZIÓJA EGYENLETES BŐRTÓNUS A termékek gondosan korrigálják az elszíneződést, a sötét foltokat és más bőrhibákat. RAGYOGÁS A nyugodt, hidratált bőr természetesen ragyogó és hibátlan megjelenésű. ÁTTETSZŐ HATÁS Az elszíneződéstől mentes, optimálisan hidratált bőr tisztább, és belülről sugárzik.

3 SZINT ÉS A FŐBB ÖSSZETEVŐK FELSŐ FELSŐ RÉTEG – MultiFlora hatóanyag-együttes nyugtat, hidratál és véd az irritációtól KÖZÉPSŐ KÖZÉPSŐ RÉTEG – Gyöngy protein csökkenti az irritációt és a sötét foltok és elszíneződések megjelenését LEGALSÓ LEGALSÓ RÉTEG – 3D Technológia Egy liposzóma, amely hatékonyan gondoskodik az aktív összetevők bejutásáról és felszívódásáról

MINDEN ARTISTRY IDEAL RADIANCE TERMÉKBEN MEGTALÁLHATÓ MIT JELENT A 3D TECHNOLÓGIA? 3D TECHNOLÓGIA – egy exkluzív szállítórendszer, amely: Eljuttatja a legfontosabb növényi összetevőket a bőrfelület legmélyebb rétegeibe. Gyors, célzott és példátlan eredményeket ígér. Nyugtató hatás: Édesgyökér Ragyogást fokozó hatás: Acerola cseresznye MINDEN ARTISTRY IDEAL RADIANCE TERMÉKBEN MEGTALÁLHATÓ Hidratálás: Ceramide 3

Miben MÁS?

A KÜLÖNBSÉG ARTISTRY IDEAL RADIANCE: A sugárzó megjelenésű bőr mindhárom dimenzióját érinti. Összetevői hatékonyan kiegészítik egymást. A 3D Technológia segítségével mélyre hatol. Tartós előnyöket biztosít.

FEDEZZE FEL AZ KOLLEKCIÓT!

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító eszencia Selymes és gyorsan felszívódó, koncentrált eszencia, tele aktív összetevőkkel. A vizsgálatban részt vevő hölgyek -a úgy vélekedett, hogy az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító eszencia hozzájárult ahhoz, hogy 2 hét alatt ragyogóbb legyen a bőrtónusuk. A vizsgálatban részt vevő hölgyek -ának bőre mindössze 4 hét alatt láthatóan világosabb, sugárzóbb lett. Rendelési szám: 116409

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Korrektor Kiemelkedően koncentrált összetételű termék, amely a legmakacsabb sötét foltokkal és elszíneződésekkel is megbirkózik. A hölgyek -a szerint alig 4 hét alatt csökkent a hiperpigmentáció megjelenése. A vizsgálatban részt vevő hölgyek -ának bőre láthatóan világosabb, ragyogóbb lett 12 hét alatt. Rendelési szám: 116413

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító arckrém Egy rendkívül sűrű, intenzív hidratáló krém, amely segít helyreállítani a bőr természetes nedvességgátját, és egyenletesebb bőrtónust biztosít. A nők -a egyetértett abban, hogy a bőr már mindössze 8 hét elteltével egyenletesebb megjelenésű lett*. A bőr mindössze 15 perc múlva -kal hidratáltabbá vált (ez a hatás 8 óráig tart)*. Rendelési szám: 116411 *Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Hatékony bőrápoló rendszer részeként használva.

EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT! ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Power System (hatékony bőrápoló rendszer) Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Hatékony bőrápoló rendszerrel maximálisan kihasználhatja a sugárzó bőr előnyeit. EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT! Rendelési szám: 256551

HALVÁNYÍTÓ ESZENCIA MIK AZ ÚJDONSÁGOK? A SUGÁRZÓ BŐR 3 DIMENZIÓJA EGYENLETES BŐRTÓNUS ÁTTETSZŐ HATÁS RAGYOGÁS ÚJ ÖSSZETÉTEL ÚJ TECHNOLÓGIA ÚJ, FÉLHOLDAT MINTÁZÓ CSOMAGOLÁS ÚJ ILLAT Rendelési szám: 105711 Rendelési szám: 116409

ÚJ BŐRÁPOLÁSI RUTIN ARTISTRY™ Arctisztító ARTISTRY Arctonik Bőrtónus-kiegyenlítő eszencia Korrektor Halványító arckrém Szemránckrém ARTISTRY fényvédő krém, pl. ARTISTRY Sokoldalú arcvédő krém SPF30

HASZNÁLAT Bőrtónus-kiegyenlítő eszencia Reggeli és éjszakai használatra. Az optimális hatás érdekében használja utána a Korrektort és a Halványító arckrémet! Korrektor Reggeli és éjszakai használatra. Vigye fel a sötét foltokra, szeplőkre és elszíneződésekre! Halványító arckrém Reggeli és éjszakai használatra!

HATÉKONY KOMBINÁCIÓ Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Kollekció tökéletesen használható más ARTISTRY™ bőrápolási termékekkel.

IDEAL RADIANCE ÉS YOUTH XTEND Fiatalos, sugárzó megjelenésű bőrre vágyik? Az ARTISTRY YOUTH XTEND™ és az ARTISTRY IDEAL RADIANCE együttes használatával Ön is átélheti az ARTISTRY FORWARD BEAUTY™ (Haladó szépség) jelmondatának lényegét, hiszen e két termékcsalád együttesen csökkenti a finom vonalak és a ráncok, valamint a sötét foltok és az elszíneződések megjelenését.

IDEAL RADIANCE ÉS CREME LUXURY Luxus, fiatalos megjelenésű bőrre vágyik, de az egyenetlen bőrtónus miatt mindez csak álom? Élje át a luxus és a ragyogás érzését! Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE kijavítja a bőrtónus hibáit és ragyogóvá teszi a bőrt, míg az ARTISTRY™ CREME LUXURY Kollekció luxus érzést és felpezsdítő hatást nyújt a bőrnek, így hibátlan, fiatalos megjelenést biztosít.

IDEAL RADIANCE ÉS INTENSIVE SKINCARE Fiatalosabbnak és frissebbnek szeretne látszani? Feszesebb, simább és sugárzó megjelenésű bőrre vágyik? Adja vissza a bőr feszességét az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Kollekcióval, és fedezze fel a simább és sugárzóbb megjelenésű bőr érzését az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Kollekcióval kombinálva!

ÜZLETI LEHETŐSÉG ÖNNEK ARTISTRY IDEAL RADIANCE: Tökéletesen együttműködik az ARTISTRY™ bőrápoló rendszerekkel – nem helyettesíti azokat. Lehetőséget nyújt arra, hogy többet érjen el, kompromisszumok nélkül. A gyorsan jelentkező bőrápolási előnyök felpörgetik az értékesítést.

Power System Mintakártyák (5 darabos készlet) Rendelési szám: 118899 OSSZA MEG MÁSOKKAL IS AZ IDEAL RADIANCE EREJÉT! A Power System mintakártyák már megrendelhetők. Ismertesse meg vásárlóival is ezeket az előnyöket, és profitáljon belőle saját üzlete számára! Power System Mintakártyák (5 darabos készlet) Rendelési szám: 118899

JÖVEDELEMSZERZÉSI LEHETŐSÉG Összes PÉ 186,65 Összes PÉ 103,47 Összes PÉ 69,27

Kizárólag az -től