Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kezelések 2017 Kezelések 2011 www.guinot.com.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kezelések 2017 Kezelések 2011 www.guinot.com."— Előadás másolata:

1 Kezelések 2017 Kezelések 2011

2 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
HYDRACLEAN MÉLYTISZTÍTÓ KEZELÉS Tiszta és ragyogó arcbőr fél óra alatt Az új Hydraclean thermoelektródás géppel végzett arckezelés hatására rövid idő alatt a bõr fellélegzik, megtisztul és megszabadul a a méreganyagoktól. A kezelés sajátossága, hogy jelentős mértékben növeli a bõr befogadóképességét a maximális hatékonyság érdekében. Normál és zsíros bőrtípusra külön meghatározott szérum hatóanyagú termékekkel ajánljuk. A kezelés lépései: A bőr letisztítása, előkészítése Az ápoló aktív szérum gélek thermoelektródával történő mélyrejuttatása Szépségmasszázs Nappali ápolás (30 perc) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

3 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
AGE SUMMUM Látványos bőrfiatalító hatás 50 perc alatt! A bőr öregedésének látható jelei ellen látványos eredményeket ígérő, saját technikájú, 15 lépéses arcmasszázst is tartalmazó manuális arckezelés A korszerű hatóanyagokat tartalmazó, négy lépésében alkalmazott dermabrázió, szérum, arcmasszázs és ragyogást fokozó maszk a biztosíték arra, hogy a kezelés végére enyhülnek az öregedés jelei, feszesebb lesz a bőr és visszanyeri fiatalos ragyogását. A kezelés lépései: A bőr letisztítása, előkészítése Dermabráziós Hámlasztó Krém Regeneráló Anti-ageing Szérum 15 lépéses exkluzív GUINOT Arcmasszázs hialuron savas masszázskrémmel Age Summum Arcmaszk pro-kollagénnel Nappali ápolás (50 perc -1 óra) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

4 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
HYDRADERMIE, LV SOLEIL és HYDRADERMIE AGE LOGIC A sztárkezelés, élmény és hatékonyság a szépségápolásban Az új kettős ionizációs Hydradermie egy kivételes, egyedülálló kezelés: hatására rövid idő alatt a bõr ismét hidratált, friss és ragyogó lesz. A kezelés sajátossága, hogy optimálissá teszi a bõr befogadó-képességét a maximális hatékonyság érdekében. Minden bőrtípusra külön meghatározott szérum hatóanyagú termékekkel ajánljuk. A kezelések lépései: A bőr letisztítása, előkészítése Az ápoló aktív szérum gélek kettős ionizációval történő mélyre juttatása A szemkörnyék és a dekoltázs szérum-ápolása A bör oxigenizációja, felfrissítése Formázó masszírozás Arc-, nyak- és szemmaszk 7. Nappali ápolás (1 óra) A kezelések árai (Hydraderm Cellular Energy géppel: +10%) Hydradermie Express (30 perc) Ft Hydradermie Longue Vie Soleil: Ft Hydradermie: Ft Hydradermie AGE LOGIC: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

5 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
HYDRADERMIE LIFT Korszerű feszesítés már az első alkalommal látható eredménnyel A kezelés felfrissíti a bőrt és mélyen megdolgoztatja az arc izmait, amelyek így visszanyerik tónusukat, feszes-ségüket, a sejtaktivitás felerősödik és ezek hatására az arc vonalai megemel-kednek. A kezelés után az arca simábbnak és feszesebbnek fog látszani, az apróbb ráncok láthatóan kisimulnak. A kezelés lépései: A bőr letisztítása, előkészítése Mikroáramú méregtelenítés és lifting: bőrfeszesítés az AGE LOGIC Szérum Zselével A különleges szérumok bemasszírozása Formázó masszírozás Arc-, nyak- és szemmaszk Nappali ápolás (1 óra) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

6 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
HYDRADERMIE LIFT YEUX Megfiatalítja a szemkörnyéket A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl A kezeléssel különösen a szemkörnyéki izmokat dolgoztatjuk meg új tónust és feszességet adva neki. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik. A kezelés lépései: A szemkörnyék letisztítása A szemkörnyék mikroáramú méregtelenítő és lifting kezelése Különleges szérum gyengéd bemasszírozása Szemkörnyéki masszás és formázó masszírozás Nappali ápolás (40 perc) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

7 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
EYE LOGIC Szemkörnyék ápoló Kezelés Megfiatalítja a szemkörnyéket három lépésben A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl A kezeléssel különösen a ráncok, a puffadtság és a sötét karikák kialakulása előzhető meg, illetve ezek a tünetek kezelhetők. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik. A kezelés lépései: A szemkörnyék letisztítása A szemkörnyék mikroáramú kezelése különleges szérummal Szem kontúr masszázs Hármas hatású Szemkontúr Maszk Nappali ápolás (40 perc) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

8 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
AROMA ARCKEZELÉS A növények minden ereje a bőr megszépítésének szolgálatában Az aktív elemekben rendkívül gazdag növények az energizáló illóolajok kifogyhatatlan forrásai. Kellemes illatuk, selymesítõ hatásuk bámulatos ered-ményeket mutatnak a bõrápolásban. Mivel minden bõrtípusnak más és más az igénye, ezért az anti-age hatású növényi kivonatokkal dúsított Aroma Arcmaszk és öt illóolaj kivonat áll a kozmetikus rendelkezésére, hogy azok nagyszámú kombinációjával kezelhesse a különbözõ bőrtípusokat. A kezelés lépései: A bőr letisztítása, előkészítése Nyugtató masszázs nyomópontos mozdulatokkal és esszenciális olajokkal Aroma arcmaszk növényi koncentrátumokkal Nappali ápolás (45 perc) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

9 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
LIFTOSOME Ráncfeltöltés és feszesítés Az idő előre haladtával és a fáradtság jeleként a bőr megereszkedik és veszít rugalmasságából. A Pro-Kollagén, C és A vitamin valamint feszesítő, botox hatású peptid tartalmú kezelés fiatalosságot és feszességet ad bőrének, eltörölve korának jeleit, visszaállítva ragyogását és vitalitását, eltüntetve a fáradtság jeleit. A kezelés végén örömmel fogja tapasztalni, hogy bőre fiatalosan ragyog, relaxált és feszes lesz! A kezelés lépései: A bőr letisztítása, előkészítése A Pro-kollagén Koncentrátum felvitele A Masque Thermolift feszesítő maszk alkalmazása Gyengéd arc-, nyak- és dekoltázs masszázs a feszesítő Sérum Anti-Age-el Nappali ápolás (45 perc) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

10 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
BEAUTÉ NEUVE Kettős hámlasztó hatás a megújult bőrért A fáradtság, a stressz vagy az elmúló évek hatására a bőr rugalmassága és ragyogása csökken, felszínén pigmentfoltok jelenhetnek meg A hámréteg vízhiányos sejtekkel lesz körülzárva, a sejtmegújulás lelassul, az arcszín fakóvá válik. Már egy kezelés visszaállítja a ragyogó arcszínt, elhalványítja a pigmentfoltokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket , így bőre újra szabadon lélegezhet, fiatalossá és ragyogóvá válik. A kezelés lépései: A bőr letisztítása, előkészítése A Peel’In Sejtközi Aktivátor felvitele A Peel’Out Semlegesítő Hab alkalmazása Gyengéd arc-, nyak- és dekoltázs masszázs a Dermanove Sejtregeneráló Szérummal Clarimasque Halványító Maszk Nappali ápolás (45 perc) A kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

11 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
TECHNISPA TESTKEZELÉSEk Hármas támadás a cellulit ellen és a feszesebb bőrért Az egyedülállóan hatékony testkezelés során három különböző eljárás együttes alkalmazásával érhetjük el a legtökélete-sebb eredményt: Izomstimuláció: eltávolítja a méreganya-gokat és a zsírt, feszesíti a bőrszövetet Vákuumasszázs: Eltávolítja és összetöri cellulitot Ionizáció: biologiailag  feloldja a cellulitot A kezelések lépései: A bőr letisztítása, előkészítése, leradírozása Lipo-Dermo-Sculpting mozdulatok vagy Feszesítő Lifting mozdulatsor a TECHNISPA géppel A karcsúsító termék alkalmazása (45 perc) Az Anticellulit kezelés ára: Ft A Feszesítő kezelés ára: Ft A Könnyű Lábak kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

12 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
AROMA TESTKEZELÉSEK A tökéletesen karcsú, feszes és ellazult testért Manuális feszesítõ, relaxáló kezelések, amelyek tökéletes és természetes megoldást jelentenek narancsbõr esetén, a bõr feszességének hiányában, valamint stressz kezelésére. A kezelések során felhasznált természetes növényi- és gyümölcsolajok valamint a Relaxáló-Energetizáló vagy az Anti-Cellulit Karcsúsító masszázs jótékony hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt. A kezelések lépései: A bőr letisztítása, előkészítése, leradírozása Relaxáló-Energetizáló vagy Anti-Cellulit Karcsúsító masszázs (kivétel a Cukor-kiwi bőrpuhító és a Bőrpuhító önbarnító kezelés) Bőrápolás, önbarnító vagy vízmegkötő Szauna Maszk használata A kezelésnek megfelelő befejező testápoló használata ( perc) A Karcsúsító – Anti-cellulit kezelés ára: Ft A Cukor-kiwi Bőrpuhító kezelés ára: Ft A Bőrpuhító Önbarnító kezelés ára: Ft A Bőrpuhító Relaxáló - Energetizáló kezelés ára: Ft A Relaxáló - Energetizáló Masszázs ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

13 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
ÚJ! TECHNI MINCEUR és FERMETÉ Anticellulit és Feszesítő TESTTEKERCSELÉSEK A tökéletesen karcsú, feszes és ellazult testért Manuális, célzott anticellulit és feszesítõ, relaxáló kezelések, amelyek tökéletes és természetes megoldást jelentenek narancsbõr esetén, a bõr feszességének hiányában, valamint stressz kezelésére. A kezelések során felhasznált természetes és biotechnológia szérum anyagok valamint a Karcsúsító masszázs jótékony hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt. A kezelések lépései: A bőr letisztítása, előkészítése, leradírozása Karcsúsító masszázs célzott szérum termékkel Tekercselés a szérummal átitatott tekercsekkel A kezelésnek megfelelő befejező testápoló használata (60 perc) Az Anticellulit testtekercselő kezelés ára: Ft A Feszesítő testtekercselő kezelés ára: Ft Szépség a szalonkezelések élvonalából!

14 Szépség a szalonkezelések élvonalából!
STICK HAIR és EPIL SMART exkluzív szőrtelenítés Sokkal hatékonyabb! A szőrszálak nem törnek el, nem nőnek a bőr alá. Sokkal kellemesebb! A különleges gyanta nem éget, nem ragad a bőrre, nem allergizál. A barázdált spatulák segítségével vékony rétegben vihetjük fel a gyantát az érzékenyebb területekre, amely a tövétöl a végéig bevonja a szörszálakat. A nejlonszál hálóval integrált gyantához (STRICK HAIR) nem kell lehúzó papírt használni, az tökéletesen eltávolítja a szőrszálakat. A szőrtelenítés után használja a GUINOT saját szőrnövekedés gátló termékcsaládját a fokozott hatás érdekében! A GUINOT exkluzív gyantázórendszerével végzett kezelések csak 10%-al drágábbak a hagyományos eljárásoknál, de a hatékonyságuk jóval nagyobb! Szépség a szalonkezelések élvonalából!


Letölteni ppt "Kezelések 2017 Kezelések 2011 www.guinot.com."

Hasonló előadás


Google Hirdetések