félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Olasz Nap Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Március 20. “Olasz Külkereskedelmi Intézet (ICE): Promóciós tevékenység és szolgáltatások.
Advertisements

Anyagtudományi tehetséggondozó program. A program célja Olyan anyagtudomány-anyagtechnológia oktatás, amelyben a résztvevő hallgatók összefüggéseiben.
SZKENNER BÓNUSZOK. Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy.
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
Az új közbeszerzési törvény megalkotásának körülményei, várható jövőbeli változások május 26. Dr. Kovács László Miniszterelnökség Közbeszerzési Szabályozási.
Aktualitások és változások a pedagógiai szakszolgálati feladatellátásban 2016 őszén 1.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Származtatott termékek és reálopciók Dr. Bóta Gábor Pénzügyek Tanszék.
2016. január A jelenlegi KÁT működési modell pénzügyi lezárása.
Történelmi bázisjogosultságok Szerletics Ákos Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal október 18.
Dorottya Szabo IRTA Europe/Azsia Elnöke Lánctartozás! Hörcsög az ördögi körben. Generation NINJA.
„A kis- és középvállalkozások együttműködésének erősítése a szlovák-magyar határmenti régióban” Projekt indító konferencia Losonc, szept. 27. Időtartam:
MINTAKÉRDÉSEK. A pénzügyi számvitel információs rendszere elsősorban a gazdálkodó szervezetek vezetőinek információs igényeit elégíti ki. A beszámoló.
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Kereskedelmi jog V. Előadás Egyes társasági formák A korlátolt felelősségű társaság.
Gazdasági jog IV. Előadás Egyes társasági formák Közkeresleti társaság, betéti társaság.
Steierlein István ÁHO-hálózatfejlesztési szakreferens
Sallai Ilona - ÉFOÉSZ Szeged,
Lendületben a Pénziránytű Iskolahálózat
Pénztárgépek beszerzésének támogatása 2016
A legjobb Kompenzációs terv, hogy pénzt csinálj!!
A szerkezetátalakítási programban bekövetkezett változások
Modern vállalkozások programja
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
Merre tovább magyar mezőgazdaság?
Pályaválasztási tanácsadás
Összeállította: Horváth Józsefné
Iratbetekintés, másolat készítés május 14-15
Quality 4 Children: a minőségi gyermekgondozás sztenderdjei az európai családon kívüli gondozásban.
TESZTSOR.HU REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS ÉS TESZTKITÖLTÉS ELKEZDÉSE
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
Az „Út a munkához” program évi változásai
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
2010 Havi naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné változtatni.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Finish Rendszer Súgó Finish Rendszer - Súgó.
szakképzési és felnőttképzési szakértő
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet
Dr. Hubai Ágnes Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége, elnök
„Általunk lesz jobb!” EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉT 2008.
Quality 4 Children: a minőségi gyermekgondozás sztenderdjei az európai családon kívüli gondozásban.
Bemutatkozik az iskolapszichológus
Közfoglalkoztatásból a versenyszférába- segítő munkaerőpiaci program
Alsó-ausztriai alapfokú oktatási intézmények
SZKENNER BÓNUSZOK.
HELLO MÁRCIUS Promóciós időszak: től ig.
Merre tovább a középiskola után?
Környezeti Kontrolling
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Háztartási termelés, család, életciklus
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
Posteinerné Toldi Márta
SWIFT csatlakozás Wittmann György
VÁLLALKOZZ! Pénzügyi és Vállalkozói Témahét 2019 Órai segédanyag
Családi vállalkozások
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
GDPR – Adatvédelmi kihívások a könyvtárakban
Az „Út a munkához” program évi változásai
Vidékfejlesztési pályázatok megvalósításához útravaló
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
Intézményvezetők tájékoztatása Nyíregyházi Egyetem
Az ELTE Fogyatékosügyi Központ bemutatása
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Szabálytalanságkezelés
A tehetséggondozás kihívásai
Előadás másolata:

2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január

2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár Program *Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

Toborzó Program - GYIK Kérdés 1: Az a szponzor, aki 1 Tanácsadót toboroz 200PV-vel, kap 25 USD-t? Válasz 1: Nem. Kérdés 2: A szponzor bónusza kétszeres vagy háromszoros lesz, ha 4 ill. 6 új Tanácsadót toboroz 200 PV-vel? Válasz 2: Igen. Kérdés 3: 2017. december 27. után csatlakozó Tanácsadó is részt vehet a programban? Válasz 3: Igen. Kérdés 4: Megkapja a szponzor az 50 USD-t, ha 2018. januárban és júniusban toboroz 1-1 új Tanácsadót 200 PV-vel? Válasz 4: Igen, a júniusi zárást követően. Kérdés 5: Érvényes 200 PV-s vásárlásnak számít, ha a toborzott csatlakozási csomaggal vagy ismétlődő vásárlással csatlakozik? Válasz 5: Igen, mindkét módon történő vásárlás érvényesnek számít. Kérdés 6: Mikor kerül kifizetésre a díj? A sikeres teljesítést követően vagy a program legvégén? Válasz 6: Minden hónap végén kifizetésre kerülnek a sikeres teljesítések.

Toborzó Program - GYIK Kérdés 7: A 4 új Tanácsadóm regisztrálásakor alkalmazhatom a besorolási szponzorálás technikáját? (A,B,C,D mind a négyen új Tanácsadók) Válasz 7: Igen, az új Tanácsadó regisztrációjakor bármely alsó vonaladban lévő Tanácsadódat megadhatod besorolási szponzorként.

2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

Szuper Sztár Program - GYIK Kérdés 1: Ha a Tanácsadó májusban 6*-os szintre lépett, augusztusban teljesítette 3500 GPV-s forgalmat és szeretné megkapni a 300 USD díjat, akkor augusztusban kell 50 PPV-s személyes vásárlást teljesítenie? Válasz 1: Igen. Kérdés 2: És ez azt jelenti, hogy a Tanácsadónak nem kell aktívnak lennie a többi hónapban? Válasz 2: A program szempontjából nem elvárás, de a folyamatos aktivitás biztosítja számára a nagyobb göngyölített AGPV-t, továbbá a folyamatos aktivitás által részesülhet a Hűség Program előnyeiből is. Kérdés 3: Ha az 5* Tanácsadó 2018. márciusban 6*-os szintre lépett, augusztusban teljesítette az 50 PPV személyes vásárlást és a 3.500 GPV göngyölített forgalmat (2018. januártól 2018. augusztusig számolva), van továbbá 2 fő 5* lába, akkor megkapja a 300 USD díjat? Válasz 3: Igen, megkapja 2018. szeptemberben a 300 USD díjat. Kérdés 4: Mikor jut hozzá a Tanácsadó a díjhoz? Válasz 4: A sikeres teljesítést követő hónapban. Kérdés 5: A sikeresen teljesítő Tanácsadó miután megkapta a 300 USD díjat, elindulhat a további 1500 USD és 3000 USD díjakért is, amennyiben a 7* és 8* szintre lépett? Válasz 5: Igen, sikeres teljesítés esetén maximum 4800 USD (300+1500+3000) díjat tud megszerezni.

Szuper Sztár Program - GYIK Kérdés 6: A GPV-be beleszámít a PPV (személyes vásárlás)? Válasz 6: Igen. Kérdés 7: 2017. decemberben 6* Tanácsadó voltam és már van egy 6* lábam (aki 2017 novemberben lett 6*-os). 2018 februárban a másik struktúrám (lábam) is eléri 6*-os szintet, én magam pedig 7* szintre lépek. Ha 2018 februárban teljesítem a PPV és AGPV elvárásokat is, megkapom márciusban az 1500 USD-t? Válasz 7: Igen.

2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

Hűség Program - GYIK Kérdés 1: 4* és 5* Tanácsadók is részt vehetnek a programban? Válasz 1: Igen. Kérdés 2: Egy Platina Tanácsadó teljesíti 4 hónapon keresztül a programot. Platinaként is 25% lesz a maximum elérhető kedvezmény számára a májusban megvásárolható 10 db (5x2) termékre? Válasz 2: Igen, a Hűség Program kedvezménye NEM adódik hozzá a Platina kedvezményéhez. A Tanácsadó által a programban elérhető árengedmény az 5x2 db teremékre maximum 25%. Kérdés 3: A Marketing Terv értelmében egy 8*-os Platina Tanácsadó 15% árengedményre jogosult. Ha ez a Tanácsadó 2 hónapon keresztül teljesíti a 200 PV-s személyes vásárlást, milyen árengedményt fog kapni a 10 db termékre? Csak 10%-ot vagy 15%-ot? Válasz 3: A Tanácsadó 15% árengedményt kap. Kérdés 4: Ha a 8* Tanácsadó elmulasztotta teljesíteni márciusban a 200 PPV-t, jogosult lehet a 25%-ra, ha áprilisban 400 PPV-t teljesít? Válasz 4: Nem, minden hónapban folyamatosan aktívnak kell lennie 200 PPV-vel. Kérdés 5: A kedvezmény érvényesítésekor a PV és BV is csökken az árengedmény mértékével? Válasz 5: Igen. Kérdés 6: Ha a Tanácsadó rendelkezik Platina kedvezménnyel (15%), melyik árból kerül levonásra a Hűség Program 10-15-25%- os engedménye? A Platina árból vagy az eredeti teljes árból? Válasz 6: Az eredeti teljes árból.

Hűség Program - GYIK Kérdés 7: Egy 7 *-os Platina Tanácsadó vagyok. Bármikor jogosult vagyok45%-os árengedménnyel termékeket vásárolni (30% értékesítési bónusz + 15% Platina kedvezmény). Ha 4 hónapon keresztül aktív vagyok a Hűség Program kiírásának megfelelően, 25% engedménnyel vehetek meg bizonyos termékeket 2018. májusában. Ebben az esetben a PV és BV is lecsökken 25%- kal, igaz? Mi számomra akkor ebben a programban a motiváló, ha egyébként is 45%-kal olcsóbban vásárolhatok? Válasz 7: A program sikeres teljesítése által Ön nagyságrendileg 30%+25%=55% árengedménnyel történő vásárlásra lesz jogosult (30% értékesítési bónusz + 25% Hűség kedvezmény). Ez több a szokásos 30%+15%=45%-os árengedményénél. Ez azt is jelenti, hogy a Marketing Tervben szereplő értékesítési bónuszát a programban való részvételkor is megkapja. Kérdés 8: Igaz, hogy miután levonásra került a Hűség Program kedvezménye, a fizetendő összegem csökken még a szintemnek megfelelő értékesítési bónuszommal is? Válasz 8: Igen, igaz. Mivel az értékesítési bónusz a Marketing Terv része, azon a Hűség Program nem változtat.

2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

Utazási Ösztönző Kijev- GYIK Kérdés 1: Mikor tartják a kijevi konferenciát? Válasz 1: 2018. június 2-án Kérdés 2: Mikor kapja meg a sikeresen teljesítő Tanácsadó a díjat? Válasz 2: 2018. áprilisban Kérdés 3: Ha nem tud részt venni a Tanácsadó a konferencián, kaphat helyette készpénzt vagy termékeket? Válasz 3: Nem. Kérdés 4: Ha a Tanácsadó nem tud részt venni a konferencián, családtagja vagy alsó vonalának Tanácsadója elmehet helyette? Válasz 4: A sikeresen teljesítő Tanácsadó kiválaszthatja EGYIK aktív alső vonalában lévő Tanácsadóját, aki részt vehet helyette a konferencián. Kérdés 5: Az díjat „megöröklő” Tanácsadónak közvetlen alsó vonalnak kell lennie? Válasz 5: Nem, besorolási szponzor is átadhatja a helyét. Kérdés 6: Az a Tanácsadó is megkaphatja a Szuper Sztár díjat, aki már korábban sikeresen teljesítette a kijevi útra vonatkozó ösztönző programot? Nyerhet újra? Válasz 6: Igen. Kérdés 7: Ha a Tanácsadó sikeresen teljesített a 2017 2. félévére vonatkozó kijevi ösztönzőt és most újra teljesíti a Szuper Sztár Programot, mi fog történni azzal az összeggel (többlettel), ami nem kerül felhasználásra az úthoz? Felhasználható termék vásárlására vagy kifizetésre kerül bónuszként? Esetleg átadhatja a fennmaradó részt családtagjának vagy egy másik Tanácsadónak? Válasz 7: A fennmaradó összeg nem fordítható termék vásárlásra vagy bónusz kifizetésre. A győztes Tanácsadó házastársa vagy alsó vonalában lévő Tanácsadója fel tudja használni kijevi útjához.

2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések * Toborzó Program * Szuper Sztár Program * Hűség Program * Utazási Ösztönző Kijev * 8* TNPV Elvárás Promóció

8* Tanácsadó TNPV elvárása - GYIK Kérdés 1: Meddig maradnak érvényben a promócióban szereplő változások? Válasz 1: 2017.12.27-2018.09.26-ig Kérdés 2: A TNPV-be beleszámít a csatlakozási csomag és ismétlődő megrendelés is? Válasz 2: Igen. Kérdés 3: Az aktív 8*-os szinthez történő minősülés 2000 TNPV-s elvárása érvényes a Marketing Tervben szereplő Kiválósági Bónusz, Tiszteletbeli Bónusz és Speciális Díjak esetén is? Válasz 3: Igen, kezdjék el gyűjteni pontjaikat a Speciális díjakra minél előbb.