aka.ms/coauthorinword

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Skultéti Attila március 24.
Advertisements

ECM/DMS A GYAKORLATBAN E-SZÁMLA KIBOCSÁTÁS ÉS BEFOGADÁS E-SZÁMLA KIBOCSÁTÁS ÉS BEFOGADÁS
Hogyan készüljünk a francia nyelvi érettségi változásaira?
Állampolgárok lehetőségei A helyi közérdekű adatok nyilvánossgának előmozdításában – Madarász Csaba // Üvegfalu program.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
Beruházási és finanszírozási döntések kölcsönhatásai 1.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
Informatikai rendszerek általános jellemzői 1.Hierarchikus felépítés Rendszer → alrendszer->... → egyedi komponens 2.Az elemi komponensek halmaza absztrakciófüggő.
Iskolai információs rendszer. Alapkövetelmények Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett Oktatási, nevelési intézmények részére fejlesztett.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
KÉPZŐ- ÉS IPARMŰVÉSZET ISMERETEK ÁGAZATI SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGA (középszintű) május-június.
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
FÉNYMÁSOLÓ TÖRTÉNETE.
Nemzeti Audiovizuális Archívum
Berényi Eszter – Damásdi Judit
Nagyméretű állományok küldése
Az „első lépés” TÁMOP
Gyűjtőköri szabályzat
30.óra Keresés a weben.
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
TESZTSOR.HU REGISZTRÁCIÓ, VÁSÁRLÁS ÉS TESZTKITÖLTÉS ELKEZDÉSE
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
Bevezető az EndNote X6-ba
Biztonságos Internet Nap február 7.
PHP - függvények.
A KINOVEA mozgáselemző rendszer használata
Sz&p prof.
Osszuk meg az információt!
Igazán hasznos értekezletek
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Tartalékolás 1.
Szombatiskola, mint baráti kör
Adatbázis-kezelés (PL/SQL)
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ez a címdia 1. szövegdoboza
Meghatározása, formái, mikéntje és „forrásai”
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
PowerPointban A közös munka 7 módja a Közös szerkesztés
Alapvető tudnivalók Írásjelek mindig előtte lévő szóhoz tapadjanak
Kódolj és építkezz! Szabó Imre
Számítógépes vírusok.
Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot
B M Java Programozás 4. Gy: Java GUI IT A N Tipper, MVC kalkulátor
Az új kari vendégoldal Csendes Tibor.
OKOSTELEFONOS ALKALMAZÁS AZ ASZTMA GONDOZÁSBAN
A Microsoft SharePoint testreszabása Online webhely
Ez az előadás alcíme vagy a tárgy neve vagy a konferencia neve
Oktatóbemutató címe Előadó név
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
9-10.-es bemeneti mérések és a fejlesztő munkánk
Könyvtárhasználati alapismeretek II. Olvasószolgálat
Sok szeretettel….
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
Nagytakarítás? Segítünk!
KRÉTA-ESL Bemutató.
Üdvözöljük a PowerPointban!
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
Áramlástan mérés beszámoló előadás
Informatika Oktató: Katona Péter.
Erasmus+ hallgatói mobilitásra jelentkezéshez
A POWERPOINT 2007 újdonságai
OpenBoard Kezelő Tananyag közzététele a KRÉTA rendszerben.
Előadás másolata:

aka.ms/coauthorinword 5 új módszert próbálhat ki a Wordben Együttműködés bárhol, bárkivel Nem kell számítógépközelben maradni a fájlok küldözgetéséhez. Mostantól többen is valós időben szerkeszthetik ugyanazt a példányt. Mentés a felhőbe A felhőbe mentett fájlokhoz bárhonnan hozzáférhet, és egyszerűen megoszthatja őket a csapatával. Megosztás Egyetlen kattintással meghívhat másokat a dokumentum szerkesztésére vagy olvasására. Valós idejű közös munka Valós időben dolgozhatnak együtt. A módosítások mindenkinek rögtön megjelennek. Ötletbörze Nyomon követheti a változásokat, és megjegyzéseket írhat a gondolatairól. A beszélgetésbe bárki bekapcsolódhat, így senki sem marad le semmiről. aka.ms/coauthorinword

aka.ms/wordlearningtools aka.ms/translateinword A tartalom meghallgatása Nincs ideje elolvasni a dokumentumot? Hallgassa meg inkább! A Word Felolvasás funkciója sorban kiemeli és felolvassa a dokumentum szavait. Módosíthatja a felolvasás sebességét és a narrátor hangját. A Felolvasás egy a Taneszközök közül, és a diszlexiában és diszgráfiában szenvedő felhasználóinknak készült, de bárki használhatja olvasási készségének javításához. aka.ms/wordlearningtools Fordítás Küzdje le a nyelvi akadályokat! A szöveget felolvastathatja a saját nyelvén, vagy lefordíthatja olvasója anyanyelvére a Word elhagyása nélkül. A Translator lefordítja Önnek a szavakat és kifejezéseket. A szöveg egy részét vagy egészét lefordíttathatja 60 nyelvre. aka.ms/translateinword

Diktálhatok a számítógépnek Diktálás Az írás időrabló dolog. Miért ne használhatná a hangját az üzenetek megírásához vagy dokumentumok felvázolásához? A Wordben már szóban is írhat, szerkeszthet és formázhat. Minden szava írott szöveggé válik. Diktálhatok a számítógépnek Elérhető a Wordben, az Outlookban és a PowerPointban. Lapként megjelenik a menüszalagon. aka.ms/dictate Korrektúra írás közben A Word Szerkesztő funkciójával magabiztosabban gépelhet. A Szerkesztő ellenőrzi a helyesírást és a nyelvhelyességet, valamint stílusbeli javaslatokat is tesz. aka.ms/editorinword

aka.ms/WordHelp Még több tipp, videó, segítség és oktatóanyag A Word 2016 felsorolt funkciói az Office 365-ben érhetők el.