TÁMOP-5.6.3-12/1-2012-0001 A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje A büntetés-végrehajtás.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MENTORHÁLÓZAT SZEREPE A KIVÁLTÁSI FOLYAMATBAN Intézményi Férőhely Kiváltást Támogató Országos Hálózati Találkozó November 17.
Advertisements

Gyermekek a leszakadó világban Társadalmi állapotrajzok konferencia MTA Szociológiai Kutatóintézet november 19.
Az új közbeszerzési törvény megalkotásának körülményei, várható jövőbeli változások május 26. Dr. Kovács László Miniszterelnökség Közbeszerzési Szabályozási.
Dél-alföldi Regionális Igazgatósága SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ MÁJUS 17.
Az Országos Felnőttképzési Szakmai Központ éves tevékenysége, eredményei Évzáró értekezlet Budapest, december 16.
A Non-Profit teljesítménymérés problémái (mérési és fejlesztési lehetőség) Márkus Gábor CVS, PVM, TVM, igazgató Stúdium Kft. Oktatás és Projekt menedzsment.
Szabadulás előtt megváltozunk? Mentori tapasztalatok Nagy Kornél október 11.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
Az akkreditáció szerepe a megváltozott munkaképességű munkavállaló személyének társadalmi reintegrációjában Készítette: Dézsi Gabriella Melinda Budapest,
Parenterális elegyítések gyakorlati problémái, támpontok (vitaindító) MGYT KGYSZ Parenterális Munkacsoport Budapest Szabóné dr. Schirm Szilvia,
Aaa. Nők és családon belüli erőszak elleni lépések  től a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (jogelődje ICSSZEM)és a civil szervezetek egyeztetése.
A magyarországi vállalatok információszerzési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink H-1024.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET 2007 Menner Ákos. A minőségfejlesztés intézményi ritmusa Önértékelés 2006 Önértékelésből származó fejlesztési célkitűzések.
TÁMOP / Képzésfejlesztés ma és holnap EU-s forrásból a KIH-ben.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
„ Tágas városom kis lakásra cserélem” Hajléktalanok önálló lakhatásának elősegítése, munkaerő-piaci integrációjának megalapozása TÁMOP /
A vállalatok marketingtevékenysége és a Magyar Marketing Szövetség megítélése Kutatási eredmények az MMSZ részére (2008. július)
Az események bejelentésének és kezelésének folyamata Nagy Zsigmond, balesetvizsgáló október 19.
Új irányok az emberi erőforrás gazdálkodásban Fiatal regionalisták VIII. országos konferencia Győr, október Szűcs Ágnes Nyíregyházi Főiskola.
„A helyi innovációk keletkezése, terjedése és rendszerformáló hatása az oktatási ágazatban” (K ) Az „Innova” kutatás „A helyi innovációk keletkezése,
A székesfehérvári fiatalok helyzete
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
A nemzetközi üzleti élet etikája
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Munkaközösségek támogatása, bemutatófoglalkozások szervezése
Szakálné Kanó Izabella Bajmócy Zoltán
KSH Statisztikai koordinációs főosztály
CIB Stafétabot KKV KUTATÁS 2015
Hogyan lett Szentgotthárd energiaváros?
Intézményfejlesztés a román-magyar határmentén
Kispálné Horváth Mária
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
Ács Szabina Kommunikáció és Médiatudomány
A közigazgatás személyi állománya
Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Mátészalka
2016.május-június érettségi vizsga eredményei 2016.augusztus 29.
Vörös-Gubicza Zsanett képzési referens MKIK
Követelményelemzés Cél: A rendszer tervezése, a feladatok leosztása.
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
A földrajzi kísérletek szervezése és végrehajtása
Tájékoztató a évi OSAP teljesüléséről
Szakmai tanulmányút az SZFPII
Piaci kockázat tőkekövetelménye
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Konferenciája
Vállalati értekezlet Cégnév.
TÁMOP / A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje Kísérleti módszerek.
Innovációs képesség és jólét összefüggései
2017.május-június érettségi vizsga eredményei 2017.augusztus 28.
Fazekas Ágnes – Halász Gábor-Horváth László
tanév 1. félévében szakmai gyakorlatot teljesítőknek
Áttekintés a HÉTFA Kutatóintézet Önkormányzati témájú kutatásaiból
Diplomás kompetenciák elégedettség a munkával
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Logisztikai Rendszerek Tervezése és Üzemeltetése. Tápler Csaba
2010. I-IV. hónap közlekedési baleseti statisztikája,
Zanáné Haleczky Katalin október 09.
A felsőoktatási kompetenciamérés bevezetése
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
Szakképzési Önértékelési Modell II. Fejlesztési szint EREDMÉNYEK 4. 8
Az EU támogatások ellenőrzésének rendszere
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
I. HELYZETFELMÉRÉSI SZINT FOLYAMATA 3. FEJLESZTÉSI FÁZIS 10. előadás
Kérdőív a Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzésének és megakadályozásának ellenőrzésére Készítette: Dancsné Veres Mária 2/24/2019.
A GWP KKE régió aszálykezelési útmutatója
Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ által végrehajtott TÁMOP program eredményeinek bemutatása.
KOHÉZIÓS POLITIKA A POLGÁROK SZOLGÁLATÁBAN
Üzlezi információelemző specializió
A statisztikus elemző specializió
Előadás másolata:

TÁMOP-5.6.3-12/1-2012-0001 A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje A büntetés-végrehajtás személyi állományára irányuló kutatás főbb keretei, eredményei 2015. október 30.

EMPIRIKUS VIZSGÁLAT MODELLKÖRLET I. A kutatás keretei EMPIRIKUS VIZSGÁLAT MODELLKÖRLET ELMÉLETI HÁTTÉR FÓKUSZCSOPORTOS INTERJÚK ORSZÁGOS REPREZENTATÍV VIZSGÁLAT

II. Elméleti háttér – Fókuszcsoportos interjúk EMPIRIKUS VIZSGÁLAT HAZAI MODELLKÖRLET KÍSÉRLETEK FÓKUSZCSOPORT 2013. ÁPRILIS-MÁJUS; 31 FŐ - 28 ÓRA A KÉRDŐÍV MÓDSZERTANI ALAPJA GONDOLATI ELEMEK VISZONYOK JELLEGE NÉGY ALKALOM AZONOS SZINTEK, ELTÉRŐ BEOSZTÁSOK PARANCSNOKI SZINT

III.I ORSZÁGOS REPREZENTATÍV VIZSGÁLAT 758 fő - 4 ELTÉRŐ VIZSGÁLATI IRÁNY 1. MUNKAHELYI ATTITŰD VIZSGÁLAT 2. A BÜNTETÉS-VÉGREHAJTÁS LEGÉGETŐBB PROBLÉMÁINAK ÉSZLELÉSE 3. SZAKTERÜLETI JELLEMZŐK 4. FOGVATARTOTTAKRA ÉS FOGVA TARTÁSRA VONATKOZÓ ATTITŰDÖK

III.II ORSZÁGOS REPREZENTATÍV VIZSGÁLAT AZ ETIKÁTLAN VISELKEDÉS, VAGY VISSZAÉLÉSEK (KORRUPCIÓ, FOGVATARTOTTAL SZEMBENI ERŐSZAK, VEZETŐI ALKALMATLANSÁG) A LEGJELLEMZŐBB 10 PROBLÉMA KÖZÉ EGYETLEN ESETBEN SEM KERÜLTEK BE SZERVEZETEN KÍVÜLI STATIKUS ASPEKTUSOK (TÚLZSÚFOLTSÁG, LÉTSZÁMHIÁNY) A SZERVEZET BELSŐ MŰKÖDÉSÉRE VONATKOZÓ DINAMIKUS TÉNYEZŐK

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! STRATÉGIAI, ELEMZÉSI ÉS TERVEZÉSI FŐOSZTÁLY TÁMOP-5.6.3-12/1-2012-0001 A fogvatartottak többszakaszos, társadalmi és munkaerő-piaci reintegrációja és az intenzív utógondozás modellje KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! SOMOGYVÁRI MIHÁLY BV. ŐRNAGY STRATÉGIAI, ELEMZÉSI ÉS TERVEZÉSI FŐOSZTÁLY somogyvari.mihaly@bv.gov.hu