Urunk, olyan jó, hogy a nevedben együtt lehetünk

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Isten hozta a Dajkatalálkozó résztvevőit!
Advertisements

Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Assisi Szent Ferenc Ima.
Zsikazsu Emlékkönyve.
ANTOINE DE SAINT-EXUPERY:
Szent Teréz rózsakertje
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Névnapodra Szeretettel!
Névnapodra Szeretettel
Antoine de Saint- Exupéry:
Nagyböjt, az újrakezdés lehetősége!
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Céline Dion és Andrea Bocelli
„Törd össze köveim! Könyörgök Uram! Taníts engem különbséget tenni, Mustármag mértékkel hinni és remélni Fabárkával szivárványt menteni Testvért, -ki.
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
Hálaadás Dsida Jenő.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Folyamodjatok az Úrhoz,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Istentõl el nem állok, Õ sem áll tõlem el; Szüntelen vele járok, átfogom hitemmel. Gondot visel reám, és este úgy, mint reggel Õ áld meg segítséggel, kegyelmes,
Adj erőt Uram, adj fénysugarat,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Dávid imádsága..
Ki a szívét osztja szét....
A TÉKOZLÓ FIÚ (Tizedik lecke) Újra felöltözés III. rész.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Ádvent 1. vasárnapja A VÁRAKOZÁS ÖRÖME
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
Azért, hogy az isteni kegyelem által megtaláljuk ezt az utat, nagyon segít, ha sok módon keresünk és próbálkozunk, hogy azon az úton járjunk, amely.
1 Továbblépés - Az üzenet.
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Gazdagabb vagy bárkinél,
Dalton-tervvel a tehetségekért Kisalföldi Tehetségsegítő Tanács „Fókuszban a tehetségek”
1. Üdvözlégy Mária, kegyelmek Anyja! Kiért az ég Ura csodáit adja. ||: Ave, Ave, Ave Maria! :||
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
(olvasmány). „Örül a szívem és ujjong a lelkem, testem is biztonságban van. Megismerteted velem az élet útját, Teljes öröm van tenálad.” (Zsoltárok 16,
JÓ REGGELT !.
Igeolvasás.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
JÓ REGGELT! ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐ!.
A mennyei világ lelki áldásai 1. rész
Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékezünk
Isten hozott, hogy megáldjon!
Antoine de Saint- Exupéry:
Szent Teréz rózsakertje
Antoine de Saint- Exupéry:
Előadás másolata:

„Az imádkozásban legyetek kitartóak, és legyetek éberek: ne szűnjetek meg hálát adni.” Kol.4,2.  

Urunk, olyan jó, hogy a nevedben együtt lehetünk Urunk, olyan jó, hogy a nevedben együtt lehetünk! Köszönjük, hogy egymás szeretetén keresztül megtapasztalhatjuk a Te szeretetedet, jóságodat, kegyelmedet. A Te őrző kezed véd minket.

Uram, tégy a béke eszközévé, hogy szeretetet vigyek oda, ahol gyűlölet van, hogy megbocsássak, ahol bűn van, hogy egyesítsek, ahol széthúzás van, hogy hitet vigyek, ahol sötétség van, hogy örömet vigyek, ahol szenvedés van…

…mert amikor adunk-kapunk amikor megbocsátunk- bocsánatot nyerünk amikor meghalunk – új életre kelünk. (Assisi Szent Ferenc)

“Az Isten iránti szeretet akkor tiszta, ha az öröm és a szenvedés egyenlő hálára indít.” (Simone Weil)

“Utolsó leheletemmel is köszönöm a sorsnak, hogy ember voltam, és az értelem szikrája világított az én homályos lelkemben is. Láttam a földet, az eget, az évszakokat. Megismertem a szerelmet, a valóság töredékeit, a vágyakat és a csalódásokat. A földön éltem és lassan felderültem. Egy napon meghalok: s ez is milyen csodálatosan rendjén való és egyszerű! Történhetett velem más, jobb, nagyszerűbb? Nem történhetett. Megéltem a legtöbbet és a legnagyszerűbbet, az emberi sorsot. Más és jobb nem is történhetett velem.” (Márai Sándor: Füves könyv - Önmagamról)

Antoine de Saint-Exupéry: Fohász Uram, nem csodákért és látomásokért fohászkodom, csak erőt kérek a hétköznapokhoz. Taníts meg a kis lépések művészetére! Tégy leleményessé és ötletessé, hogy a napok sokféleségében és forgatagában idejében rögzítsem a számomra fontos felismeréseket és tapasztalatokat! Segíts engem a helyes időbeosztásban!

Ajándékozz biztos érzéket a dolgok fontossági sorrendjében, elsőrangú vagy csak másodrangú fontosságának megítéléséhez! Erőt kérek a fegyelmezettséghez és mértéktartáshoz, hogy ne csak átfussak az életen, de értelmesen osszam be napjaimat, észleljem a váratlan örömöket és magaslatokat! Küldd el hozzám a kellő pillanatban azt, akinek van elegendő bátorsága és szeretete az igazság kimondásához! Az igazságot az ember nem magának mondja meg, azt mások mondják meg nekünk.

Tudom, hogy sok probléma éppen úgy oldódik meg, hogy nem teszünk semmit. Kérlek, segíts, hogy tudjak várni! Add, hogy az élet legszebb, legnehezebb, legkockázatosabb és legtörékenyebb ajándékára méltók lehessünk! Ne azt add nekem, amit kívánok, hanem azt, amire szükségem van! Taníts meg a kis lépések művészetére!