Fény Királya Ő, fenségbe öltözött. Örüljön a Föld!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Advertisements

Sámuel királlyá keni Sault
A karmesternek: Zsoltárének. Örvendj, egész föld, az Istennek
Vegyetek erőt! Folk Iván.
Gitáros énekek.
Vigasztaljátok, vigasztaljátok népemet, így szól Istenetek
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Feltámadt ! – húsvét után…
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Jó reggelt!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
Atya teremtő szeretet Lelke, áradj szét
A fény Királya Õ, fenségbe öltözött
BETLEHEM.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
Itt van Isten köztünk; Jertek őt imádni, Hódolattal elé állni
Teremtő Istenünk, Hű alkotónk nekünk, Hallgass mi ránk! Hol éj van, s vak sötét, Ahol Te szent Igéd Fényét nem szórja szét Gyúljon világ! Dicséretek –
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Szent bizonyosság: Jézus enyém. Földi utamra sugárzik e fény
Jöjj lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye!
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Csendes éj, szentséges éj! Mindenek nyugta mély; Nincs fenn más, csak a szent szüle-pár Drága kisdedük álmainál. Szent Fiú aludjál, Szent Fiú aludjál!
A földön túl a boldog drága hon vár, Hol annyi szent az üdvös körben él; Hol széráf, kérub áldást zeng a trónnál, Himnusz és Sanctus nem szűnve kél; A.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Szent győzedelmes élet, Melyből erő fakad. Legyen te osztályrészed
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
Légy áldott Isten, Fiad úgy szeretett, Hogy a fán szenvedett értem és mennybe ment! Halleluja, hála néked, Halleluja, ámen! Halleluja, hála néked, Ébreszd.
Add ide szívedet, ne zárd be hát! Vágyva így szól neked égi Atyád. Bárhová mégy szava egyre követ: Bízd magad rám, nekem add a szíved! Add át szíved,
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Föld és nagy ég, ezernyi csillag, Zengjetek Istennek új éneket! A mindenség víg dalra bíztat: Zengjetek Istennek új éneket! Csodáin ámulva ujjong szívem.
Az Ige Liturgiája Olvasmány Mózes első könyvéből Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. Így szólt Isten: «Teremtsünk embert képmásunkra. Isten.
Isten így szól mindenkihez, ki fényt hord szívében és szeretetet:
I-036.
55.
I-091.
Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk.
nincs más Isten, nincsen más.
Kezem felemelem, úgy várok Rád, Neved vigasz nekem, úgy várok Rád.
JÓ REGGELT ! 4.
Te adtad nékem lelkemet,
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
Érezd és lásd meg, mennyire jó hozzád.
…MIVEL EZ NEM NAGYON MEGY,
Kegyelmed elég, több mint elég, Igédben bízom én.
A gyenge szól: Erős vagyok, És a szegény felkel, így szól:
JÉZUS ISTENSÉGÉBE VETTET HIT ALAPJAI
„…Jézus megüresítette önmagát, szolgai formát vett fel, emberekhez hasonlóvá lett, és magatartásában is embernek bizonyult; megalázta magát, és engedelmeskedett.
71 b.
JÓ REGGELT ! 4.
44.
364.
a mézzel folyó földeken, Hol nincs hiányom semmiben, áldom nevedet.
35.
Előadás másolata:

Fény Királya Ő, fenségbe öltözött. Örüljön a Föld! Mert fény veszi körül, a sötétség menekül, Megremeg, ha szól, megremeg, ha szól. eredeti cím: How Great is our God zene és szöveg: Chris Tomlin / magyar szöveg: Lakatos Péter

Mily’ nagy Istenünk. Énekeld: mily’ nagy, Istenünk Mily’ nagy Istenünk! Énekeld: mily’ nagy, Istenünk! Lásd meg: mily’ nagy, mily’ nagy Istenünk! eredeti cím: How Great is our God zene és szöveg: Chris Tomlin / magyar szöveg: Lakatos Péter

Örökkévaló, időn uralkodó, kezdet és a vég, kezdet és a vég Örökkévaló, időn uralkodó, kezdet és a vég, kezdet és a vég. Ő az Atya Isten, a Fiú, Szent Szellem, a győztes oroszlán, a megölt bárány. eredeti cím: How Great is our God zene és szöveg: Chris Tomlin / magyar szöveg: Lakatos Péter

Mily’ nagy Istenünk. Énekeld: mily’ nagy, Istenünk Mily’ nagy Istenünk! Énekeld: mily’ nagy, Istenünk! Lásd meg: mily’ nagy, mily’ nagy Istenünk! eredeti cím: How Great is our God zene és szöveg: Chris Tomlin / magyar szöveg: Lakatos Péter

Minden név felett való, dicséretre méltó Minden név felett való, dicséretre méltó. Szívem énekel: mily’ nagy Istenünk! eredeti cím: How Great is our God zene és szöveg: Chris Tomlin / magyar szöveg: Lakatos Péter