Győr-Szabadhegy, Panoráma körút

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ciprusi kaland.
Advertisements

Széchényi Ferenc Gimnázium
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
Allergia mentes, tiszta környezet 100% hatékonyság Cleartex szennyfogó szőnyegekkel.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
Rettegi Attila programja
• A világhírű cseppkőbarlang közelében • 25 éve üzemelő vendégház. Négy szinten: • szoba, • öt fürdőszoba, • nappali konyhaszigettel, étkezővel,
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Családi napközi Kaposvár Aprajafalva Kaposvár első kéttannyelvű bölcsődéje és miniovija.
Művészettörténet hazai tájon Kulturális emlékek és művészetek hazai tájon.
Tatabánya Megyei Jogú Város évi költségvetése
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Az ipari parkok fejlődése Magyarországon a Győri Ipari Park kialakulásának tükrében március 12. Győri Ipari Park Minőségi.
Hogy élted egyáltalán túl??
Végig a Pozsonyi úton - Újlipótvárostól Angyalföldig
Budapest XIII. kerületi Cigány Kisebbségi Önkormányzat felmérése család bevonásával készített kérdőív kiértékelése.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM
A városi tömegközlekedés III.
Innovatív elképzelések Győr közösségi közlekedésének fejlesztésére
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Készítette:Szőke Gréta
ÖKO iskola, de hogyan?. Miért akart az iskola pályázni? Iskolai élet TevékenységekPÁLYÁZAT Fenntartói támogatás.
Környezetünk levegő minősége
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
Solymár – családi ház prezentáció.
Lakossági fórum szeptember 15. Szentendre HÉV végállomás és térsége szabályozási terve Szentendre Egres út alatti 2. számú fejlesztési terület (Tegez.
„KÉT KERÉKEN SZEKSZÁRDON” OKTÓBER 6. Baka György Zöldtárs Alapítvány Elnök.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Egy világváros gondjai
„Kontra-fék” Kerékpáros konferencia Győr, szeptember 21.
Lakásbiztosítási Oktatási anyag
Nagycenk-Széchenyi kastély
 Velünk kedvedre dekorálhatod autód hátsó szélvédőjét, megmutathatod családod a világnak,de teheted laptop-ra,notebook- ra,telefonodra üvegre, termoszra.
KEREPES VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA
Hatalyák Péter képviselőjelölt programja
Budapest - Családbarát Város ? Babakocsival és kisgyerekkel a városban.
GPS a gyakorlatban - A NavNGo szoftver megoldásai.
AZ EKF VÁROSRÉSZ KÖZTERÜLETEINEK MEGÚJÍTÁSA. Legfontosabb problémák: foghíjas, rendezetlen beépítés – megoldása már folyamatban Városszéli funkciók.
A Gödöllői Királyi Kastély kiemelt projekt keretében történő fejlesztése Budapest, Vajdahunyad vára, február 24.
Fenntarthatóság, környezettudatosság
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Egészségügyi intézményekben végzett energia hatékonysági beruházások
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
Trabant 601 eladó! Ár: Ft Tel.: MITSUBISHI GALANT, 1800 CM 3, KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ. TEL.:
ZÖLDEK Klaszter Nemzetközi Konferencia A megújuló energia jövője a Közép-dunántúli régióban Edutus Főiskola,
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Varga Zoltán ügyvezető AGRIAPIPE Kft.. Agriapipe Kft. főbb tevékenységei: Szaktanácsadás Csővezetékek mechanikus tisztítása Csővezeték hálózatok vizsgálata.
Budapest XXII. kerület Városház tér, Mária Terézia utca és Kossuth Lajos utca átépítése, megújítása Szilágyi Tibor Szakterületi vezető BKK Zrt
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
AUSZTRIA- LINZ PÄDAGOGISCHE HOCHSCHULE OBERÖSTERREICH.
„Honnan jövünk? - Hová megyünk?” - Dunaújváros és a Római városrész
Bodó Béla, mesteroktató, energetikus
Gyalogos és kerékpáros közlekedés
Trabant 601 eladó! Ár: Ft Tel.:
Mechanikus karbantartó
Regionális marketing igazgató
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
XII. Mátyás Király u. 18. Area 678 m2 Plot 6079 m2 Surroundings
AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, KORSZERŰ, AKADÁLYMENTES ÉPÜLET
A városi problémák.
Szociális város-rehabilitáció Szárazréten október 20.
Trabant 601 eladó! Ár: Ft Tel.:
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Győr-Szabadhegy, Panoráma körút Panoráma Lakópark Győr-Szabadhegy, Panoráma körút www.panoramalakoparkgyor.hu

Elhelyezkedés Ideális környezetet keres családjának, de a legtöbb városrész nem felel elvárásainak? Vizivárost, Bácsát és Révfalut már túlzsúfoltnak érzi? Ráadásul a folyón túlról lassan lehet átérni a hidakon és nem akar 40 perceket autóban ülni? Szigetben továbbra sem bízik a közbiztonságban? Szitásdombon, Pinnyéden és más peremkerületen nincs elég bolt és infrastruktúra? Ezen kívül számít Önnek, hogy a közelben legyen orvosi ellátás, gyógyszertár, posta és igényes óvoda és iskola is? Szeretne családjával egy nyugodt környéken élni? Ne adja fel, mert van olyan városrész, ami minden igénynek megfelel: Győr-Szabadhegy! Alábbi okok miatt méltán népszerű és egyre keresettebb. Közlekedés: József Attila úton kocsival 5 perc alatt az ipari parkba érhet, de két autópálya felhajtót is elérhet ez idő alatt, függetlenül a városi dugóktól. Nyugodt, családi házas övezet révén a közlekedés könnyű Szabadhegyen, mivel nincsen zsúfoltság. Utcákban jó minőségű járdák vannak és több gondozott park is van modern játszóterekkel Tömegközlekedés egyszerű és sűrű járatok jellemzik Belváros több úton könnyen megközelíthető kocsival is

Elhelyezkedés Infrastruktúra: Panoráma Lakóparktól 3 perc sétára van a Jereváni út, ahol több bolt sorakozik egymás mellett, hogy minden igényét kielégítse – Lidl, Coop, Penny, Rossmann, Győr Pláza, két pékség, zöldségesek, szakboltok, posta, gyógyszertár – mindez gyalog elérhető, nem kell mindenért autóba ülnie. Szabadhegy kereskedelmi centruma közelében lakhat. József Attila úton óvoda, iskolák és több felnőtt – és gyermekorvosi rendelő található 5 perc sétára Nyugodt környezet: Új építésű körút túloldalán megmarad a fás, ligetes zöld övezet, így itt valóban madárcsicsergésre ébredhet és nagyokat sétálhat a természetben Új építésű körút kizárólag a Panoráma Lakópark forgalmát szolgálja ki, így alacsony forgalmú lesz, megőrizve a lakópark nyugalmát Lakóparkban igényes parkosítás és saját használatú játszótér is kialakításra kerül, ami Ön és családja pihenését fogja szolgálni Nagy méretű erkélyek panorámával is rendelkeznek, ami ritka győri viszonylatban – vendégelje meg barátait vagy rokonait az erkélyen és élvezzék együtt a naplementét

Minőségi tartalom Eddigi vevőink arról számoltak be, hogy a nálunk jellemző minőségi tartalommal máshol nem találkoztak, ráadásul ilyen kedvező ár-érték arányban. Csúcsminőségű fűtésrendszer: Nagy teljesítményű BOSCH 2500W gázkazán, amit Wifi-s termosztáttal távolból is kezelhet Rehau padlófűtésrendszer 10 év garanciával és kiváló hatásfokkal az alacsony rezsiköltség miatt További minőségi tartalom: Első osztályú 3 rétegű nyílászárók Riasztó - és klímaelőkészítés Rejtett redőnytok kiépítése minden nyílászárónál Külön szellőző csövek kivezetése lakásonként – külön a konyhából és külön a fürdőszobából – így a lakások nincsenek összeköttetésben Minőségi zajszigetelő betéttel ellátott elválasztófalak a lakások között Közös terekben modern LED világítás az alacsony közösköltség érdekében Igényes tervezés és kiváló elosztású lakások: Szobák nem a nappaliból nyílnak – tehát a nyugalmi szféra elszeparált Nagy méretű világos amerikai konyhák Kiváló tájolás és kellően sok nyílászáró a világos terek miatt Élhető méretű erkélyek, amiket társasági élettérként is használhat Magasföldszinti lakások kiemelkedő szigetelése, mivel a garázs födémje a normál kialakítás 160%-nak felel meg, így a hő nem távozhat el és élvezheti a magasföldszint előnyeit is

Egyedi kialakítások – magasföldszinti lakások Magasföldszinti lakások előnyei: Magasföldszinti lakások kiemelkedően vannak szigetelve alulról, mivel a garázs födémje a normál kialakítás 160%-nak felel meg a 35 cm-es masszív vasbeton födém és a 10 cm-es ásványi szigetelőréteg miatt. Igy a hő nem távozhat el és élvezheti a magasföldszint előnyeit is, mivel nincs alsó szomszédja és senkit nem zavarhat esetleges zajokkal Az erkélyek 2 méterre kezdődnek a talajtól, ami által gyakorlatilag első emeletnek is tekinthető, plusz az erkélyek 90 cm-es korláttal rendelkeznek Térdfalak miatt a belátás korlátozott, azonban az üvegfelületeken keresztül gyönyörködhet az erkélyek előtti dísznövényekben és a naplementében 2,9 méter

Egyedi kialakítások – földszinti lakások Földszinti lakások előnyei: Földszinti lakások kiemelkedően vannak szigetelve alulról, mivel a garázs födémje a normál kialakítás 160%-nak felel meg a 35 cm-es masszív vasbeton födém és a 10 cm-es ásványi szigetelőréteg miatt. Igy a hő nem távozhat el és élvezheti a földszint előnyeit is, mivel nincs alsó szomszédja és senkit nem zavarhat esetleges zajokkal A társasház körben parkosítva lesz és esztétikus zöld 3D húzott drótkerítéssel lesz elválasztva a többi társasháztól, ami által egyáltalán nem lesz gyalogos forgalom a a hátsó földszinti teraszok előtt – ezáltal minden terasz körül egy csendes zöld övezet lesz díszcserjékkel és fákkal, megőrizve a teraszok intim szféráját – igya meg kávéját a teraszán, ahol senki sem zavarhatja Továbbá van lehetőség a teraszra mozgásérzékelő szenzor beépítésére és a riasztórendszerbe való bekötésre Földszinti teraszok előtt parkosítás és körben kerítés az intim szféra megőrzése miatt