ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A fényképezés alapjai Szerző: Erdei-Gulyás Gabriella Origo Web Team HQL 2010 Kft.
Advertisements

Digitális világ 4. foglalkozás Mobilfónia 1. Eszközök, lehetőségek.
Picasa 3 Kovács Viktória III. Informatikus könyvtáros.
V-Screen Digital Video Monitor VS-1 Aputure BEG Marketing anyag
Videókonferencia rendszerek használata Moodle 2.x környezetben
IP vagy Analóg Videó Megfigyelő rendszer
VI. Interaktív Tábla Konferencia
Számítógépes ismeretek 5. óra
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Szilágyi Róbert, Lengyel Péter Magyar Agrárinformatikai Szövetség.
Belső memóriák tipusai
MP4 lejátszók.
Az emberek életében kellemes élmény a jól megszervezett nyaralás. És ezt a legtöbb esetben meg is akarják örökíteni. Csak az nem mindegy mivel teszik.
Prototípuskészítés Verilog nyelven Screen Saver Készítette: Mészáros Péter.
JÓ GYAKORLAT Digitális taneszközök használata történelem órán
LabView használata PTE PMMK MIT Nagyváradi Anett
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Buris Katalin V. földrajz - informatika
A mikroprocesszor frekvenciája (mérete)
A lencsék gyakorlati alkalmazása Využitie šošoviek v praxi
A számítógép teljesítménye
A személyi számítógép részei:
Panasonic Rendszertelefonok
Számítógép legfontosabb paraméterei
Page 1. Egyesítse a Lézeres Távolságmérő előnyeit egy iPhone előnyeivel !
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
Bementei és kimeneti eszközök ismertetése
Okoskamera és megfigyelőrendszer
Kreatív, figyelemfelkeltő kezdés Merj más lenni!
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Kedvenc mobilom Nokia Lumia 920: Készítette: Gera Imre
Mindig a legdrágább a legjobb?
Ismerkedjünk tovább a számítógéppel
50M Lumia activations achieved globally Windows Phone #2 phone in 14 market swith >10% share in 8 markets 390% increase in monthly app downloads.
Sony fényképezőgépek Készítette: Lerch Gergely. Sony Cyber-Shot DSC-S effektív megapixeles felbontás a színvonalas képalkotásért és a részletgazdag.
Felkészitő tanár : PaedDr. Spek Krisztina Készitette : Gubien Dávid, 1.D Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola Gúta.
Az én kedvenc mobiltelefonom
ASZTALI GÉPEK KONTRA TABLETEK Melyiket válasszam? Készítette: Kiss László IALMGR)
Kedvenc telefonom Készítette: Szakonyi Ádám Felkészítő tanár: Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred Iskola u.
Téma: Kedvenc mobilom Készítette: Présing Zsófia Osztály: 7.G Felkészítő tanár: Huschekné Szabó Ildikó Iskola: Türr István Gimnázium és Kollégium 8500,
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
A kedvenc mobilom Készítette: Rokonál Zoltán Felkészítő tanár: Orosz Tibor Tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 4450,
Digitális fotózás Alapok.
Az én kedvenc telefonom… Készítette: Szamosi Rozina Felkészít ő tanár: Kiss Csaba Iskola: Hernád-Pusztavacs Általános Iskola Pusztavacsi Tagintézménye.
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
Készítette: Fekete Máté LIVL04
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
ETailer Kit Lenovo IdeaCentre Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
LILIN Újdonságok és hasznos információk Csobó Gábor
Film, videó történet, videókamerák 5. témakör. A film napjaink egyik legnépszerűbb információs, ismeretterjesztő, szórakoztatási és művészeti célú technikai.
ETailer Kit Lenovo Tab Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
Bevezetés. Alapok: szövegszerkesztő alkalmazás (Word) megnyitása: Start gomb  Minden program  Microsoft Office  Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő.
ETailer Kit Lenovo VIBE P Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
ETailer Kit Lenovo Yoga Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!
A diag.duf.hu oldal fejlesztési terve Fehér Mátyás Hallgatói tudományos és szakmai műhelyek fejlesztése a Dunaújvárosi Főiskolán TÁMOP-4.2.2/B-10/
ÚTI BESZÁMOLÓ Tanártovábbképzés Barcelonàban
Ilyen számítógépet szeretnék
Neumann János Informatikai Kar
Rajzprogramok Bevezetés a Paint program használatába.
Mozgásvizsgálat gyakorlat
5 tipp a munka egyszerűsítésére
Beérkezett üzenetek Rendszerezett A mappa tisztítása
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

eTailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva

Lenovo Internal. All rights reserved. A Lenovo VIBE Shot eTailer Kit tartalma: Prezentáció −Javasolt tartalom (Összegzés, Áttekintés, Főbb jellemzők) −Képes ismertető −Videó linkek Termék és életmód képek

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Javasolt tartalom

Lenovo Internal. All rights reserved. Összegzés A kamera, amit imád, a telefon, amire szüksége van. Kapja el a pillanatot, alkosson és ossza meg a pillanatait. A Lenovo VIBE Shot egy olyan okostelefon, amit imádni fog, és úgy működik, mint egy fényképezőgép. 16 megapixeles hátlapi kamerával, manuális exponáló gombbal, OIS és IR autófókusszal felszerelve, a VIBE Shot minden alkalommal tökéletes képet készít. Használja az összegzőt egy gyors bevezetésre a termékről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Áttekintés  Kiváló kamera infravörös autófókusszal  Manuális exponáló gomb, fotó-javító kiegészítők  Optikai képstabilizáló, alacsonyfényű szenzor  Fantasztikus nagyfelbontású kijelző, erős processzor  Hatalmas tárhely és memória, gyors internetkapcsolat  Elérhető kárminvörös, gyöngy fehér és grafitszürke színekben Használja az áttekintést, hogy bepillantást adjon a termék legfontosabb jellemzőiről. Az ajánlott elhelyezés a jobb felső sarokban van, a terméknek szentelt ekereskedelmi oldalon.

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 1 16 megapixeles hátlapi kamera A VIBE SHOT-ot hat darabos moduláris lencsékkel felszerelt 16 megapixeles kamerával, valamint 16:9 BSI alacsonyfényű szenzorral és optikai képstabilizálóval szerelték. 2 Háromszínű vaku Magasabb CRI értékkel a háromszínű vaku segítségével sokkal természetesebb fényképek készíthetők. 3 Manuális exponáló gomb és IR fókusz A manuális exponáló gombnak köszönhetően, ami másodpercek alatt felébreszti a kameráját az IR autófókusz kétszer gyorsabban reagál, mint a standard. A VIBE Shot mindig fókuszál, minden képkockán és minden pillanatban. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

Lenovo Internal. All rights reserved. Főbb jellemzők: 4 Okos, innovatív és szórakoztató Csempésszen vidámságot a fotóiba! A VIBE Shot segítségével úgy fotózhat akár egy profi akármilyen forgatókönyvvel, a panoráma szelfi funkció pedig úgy működik, akár egy virtuális szelfibot. Lehetővé teszi, hogy három különálló fotó témáját egy képre zsúfolja rá, így sokkal több ember elfér a szelfijén. 5 Kettős felvételi módok Pillanatok alatt tud váltani Pro és Auto felvételi módok között. Válassza a Pro módot, ha manuális kontrollt szeretne vagy váltson Auto módra és hagyja a VIBE Shot-ot dönteni. 6 Erőteljes teljesítmény 64 bites, nyolcmagos Qualcomm® Snapdragon™ processzorral, 3GB RAM-mal és 32 GB beépített memóriával a VIBE Shot teljesítménye nem okozhat csalódást. A főbb jellemzők fontossági sorrendben vannak. Másolás és beillesztés szükséges. Mindig fordítsa le a helyi nyelvre. (A kisérő fotók csak javaslatok, válogasson az eTrailer kép mappából.)

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Fotóalbum

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termék hero fotó Ez a elsődleges termékfotó, ami mutatja a Lenovo VIBE Shot összképét és kialakítását, jól láthatóan a kamerával.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Termék hero fotó- jellemző Ez a másodlagos termékfotó, ami mutatja a különleges kamerát a háromszínű vakuval a Lenovo Shot telefon hátlapján. Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Szituációs termékfotó Mutatja a terméket egy adott szituációban vagy helyszínen.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Termékfotó - életmód Használat közben mutatja a terméket, így segít a vásárlóknak a méret és a forma érzékeltetésével

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Mintafotó Mutatja, hogy a Lenovo VIBE Shot kamerája milyen csodálatos fotókat tud készíteni.

Lenovo Internal. All rights reserved. Képes ismertető: Válassza ki a képeket az eTrailer kép mappából az alábbi útmutató szerint. Az alábbi linken, a Lenovo Galériában még több fotó elérhető.

2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Videók

Lenovo Internal. All rights reserved. Videók Termékbemutató videók Lenovo VIBE Shot Termékbemutató: Közösségi videók VIBE Anyával: Lenovo VIBE Shot / TVC Videó #1 DIY Kontúrozóval #2 DIY Rúzzsal #3 DIY Szitával #4 DIY Ékszerekkel #5 DIY Esernyővel #6 DIY Panoráma Szelfi #7 DIY Akciókép #8 DIY Könnyű Graffiti Használja a Lenovo Videó eszközöket a Lenovo termékek jobb és mélyebb megértésének elősegítésére.