Mi a klorofil? A klorofil a mély, sötétzöld pigment, ami a növényekben található Zöld „növényvér” Porfirinvázas magnéziumtartalmú komplex vegyület Chloros.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

Kémiai reakciók és energia az élő szervezetekben
Táplálkozási alapfogalmak
Alap Termékek.
A napsugárzás jótékony hatásai:
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
A belek „alagútjain”.
Formula 2: Multivitamin-komplex
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Sportolás hatása szervezetünkre
Készítette: Hokné Zahorecz Dóra 2006.december 3.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
A vitaminok és ásványi sók
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
A Tüdő Légzés nélkül nincs élet.
Táplálkozás Az egészséges táplálkozás alapelvei
Medvehagyma k-Roy. Medvehagyma Lat. Allium ursinum Lat. Allium ursinum Népies elnevezés: cigányhagyma Népies elnevezés: cigányhagyma vad /erdei fokhagyma,
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Reformtáplálkozás.
TÁPLÁLKOZÁS.
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
A belek „alagútjain”.
Самовар=Szamovár.
A növények ásványianyag-felvétele
A növények táplálkozása
Készítette: B ő cs-Kovács Renáta Dénes Dorina. ×Napsugárzás Fontos, hogy télen is érjen napfény, hiszen e nélkül a D-vitamin börben tárolt provitaminja.
ANATÓMIA-ÉLETTAN.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
A szervezet természetes védekezőképessége
Nano Silver.
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Lucerna (Medicago sativa)
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
A kifürkészhetetlen búzafűlé. Arany középút Egészséges egyensúlyt teremt a modern medicina és a komplementer eszközök között. A daganatos betegnek.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
VITAMINOK.
Vas-kobalt-nikkel A periódusos rendszer VIII/B csoportja
 A z emberi szervezetben a csontban található és a vérben oldott állapotban. Sejten belüli információt közvetítő anyag. A kalcium ion beáramlása okozza.
Egyed alatti szerveződési szintek
Készítette: A No cigi csapata
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
Táplálkozás A mai táplálkozás legfőbb problémái Káros hatások
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
Tápanyagaink.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
TÁPLÁLOKOK, TÁPANYAGOK
Környezetünk gázkeverékeinek tulajdonságai és szétválasztása.
30. Lecke Az anyagcsere általános jellemzői
Réti gyógynövények.
10. rész :Táplálékunk összetevői
HUMIFERR kapszula.
Szervetlen vegyületek
Pulyka az egészséges táplálkozásban
TIENS KANGLI.
Előadás másolata:

Mi a klorofil? A klorofil a mély, sötétzöld pigment, ami a növényekben található Zöld „növényvér” Porfirinvázas magnéziumtartalmú komplex vegyület Chloros ═ zöld és phyllon ═ levél Klorofil „a”: C 55 H 72 MgN 4 O 5 Klorofill „b”: C 55 H 70 MgN 4 O 6

A klorofil szerkezeti képlete

A klorofil élettani szerepe Fotoszintézis napfény energia →kémiai energia szervetlen →szerves széndioxid → oxigén ELENGEDHETETLEN az ÉLETHEZ! Az energiát a növény szénhidrátként elraktározza, amit aztán az állatok és az emberek felhasználnak, amikor elfogyasztják a növényeket. Így lép be az energia a táplálékláncba

Klorofil és hemoglobin Klorofil - magja magnézium Hemoglobin – magja vas Klorofil: CO 2 -t vesz fel, O 2 -t ad le Hemoglobin: O 2 -t vesz fel és szállít a sejtekhez, onnan CO 2 -t szállít a tüdőbe

Klorofil Támogatja és erősíti a sejtfalakat Fertőtlenítő tulajdonság Segíti az emberi szöveteket a baktériumok elpusztításában A szövetek erősítésével a klorofil növeli a sejtek ellenálló képességét egyben megakadályozza a baktériumok elterjedését

Mi is az a Liquid Chlorophyll? A Chlorophyll javasolt a test és a vér tisztítására, az általános egészség javításra. A Chlorophyll az egészség termékek csúcsa. Egyben táplálék, tisztító, energizáló és gyógyító. Segíti a sav-bázis egyensúly fenntartását Segít a szervezetnek eltávolítani a mérgező anyagokat, és eközben pótolja a szükséges ásványi anyagokat.

Fő összetevő: lucerna A Liquid Chlorophyll egy speciális klorofil folyadék komplex, ami kiváló lucerna levelekből származik. A lucerna a legnagyobb vitamin- és ásványisó tartalmú zöldféle Tartalmaz: vasat, kálciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, ként, nikkelt, valamint az összes ismert vitamint.

Klorofilok, klorofillinek és a rákmegelőzés I. Prokarcinogén → karcinogén ↑ citokróm P450 enzim Klorofillin: gátolja a citokróm P450 enzim aktivitását Csökkenti az egyes vegyi anyagok és a káros sugárzások okozta rákfajták kockázatát

Klorofilok, klorofillinek és a rákmegelőzés II. Interceptor molekulaként a klorofillin, molekuláris csapdát képez, elérhetetlenné teszi a karcinogéneket a célsejtek számára Így blokkolja az aflatoxinokat és az étrendünk egyéb, rákkeltő összetevőit (az aflatoxin májkarcinogén, penészes gombákban található)

A klorofillinek és a méregtelenítés Fontos szerep a belső méregtelenítésben – toxinok semlegesítésében, eltávolításában Légzőszervek – tüdő, légcsövek, torok, arcüregek, és orr Gyomor- bélrendszer – máj, epehólyag, vastagbél - a teljes gyomor-bélrendszer Húgyutak – vese, húgyhólyag, és húgycső Bőr – verejték, faggyúmirigyek és könny Nyirokrendszer – nyirokcsatornák és nyirokcsomók

Klorofillinek mint belső dezodor A klorofillinek belső dezodorként szolgálnak es és 1950-es évek - klorofillel való helyi kezelés szagtalanítóként hatott a bűzös sebekre. Számos esettanulmány tanúsága szerint az orálisan adagolt klorofil csökkentette az inkontinenciás betegek ürülék- és vizelet szagát.

A klorofillin és a sebgyógyulás Az 1940-es évek végén és az 1950-es években nehezen gyógyuló sebeknél (érrendszeri fekély, felfekvés) - klorofillel való helyi kezelés - hatékonyabb sebgyógyulást 50-es években kémiai sebtisztításra használt kenőcsökhöz, a helyi gyulladások és a szag csökkentésére klorofilt is tettek Klorofil – elsavasodott vért lúgosítja →jobb sebgyógyulás!

Légzőszervi betegségek és a klorofil Felső légúti megbetegedések Tüdő asztma Allergia Arc-és homloküreggyulladás Segíti a felhalmozódott nyálka kiürülését a szervezetből

A klorofillin és a táplálék- kiegészítés I. A Liquid Chlorophyll, mint táplálék-kiegészítő lucernából kivont klorofillint tartalmaz A lucerna az egyik legjobb fehérje, klorofil, karotin, A vitamin, D vitamin, E vitamin, B6 vitamin és K vitamin, valamint emésztő enzim- forrás( lipáz, amiláz, proteáz, invertáz, peroxidáz). Mély gyökérrendszere által, mely lehetővé teszi az ásványi anyagok jó felszívódását, az alfalfa jó kalcium, magnézium, foszfor és nyomelem- forrás.

A klorofillin és a táplálék- kiegészítés II. Világszerte régóta alkalmazzák takarmánynövényként. A kísérletek tanúsága szerint inaktiválhatja az étkezési kémiai karcinogéneket a májban és a vékonybélben, mielőtt azok kárt tehetnének a szervezetben. Elősegíti a toxinok kiürítését és a savak semlegesítését. A magas klorofiltartalmú tápanyagok lúgosítják és méregtelenítik a testet, különösen a májat.

Használat Belsőleg Az átfogó jó egészségért: Felnőtteknek: Adjon 1-3 teáskanállal egy pohár vízhet vagy gyümölcsléhez naponta 4 évnél idősebb gyerekeknek: ½ teáskanállal vízhez vagy gyümölcsléhez keverve naponta Szájöblítőként és gargarizálóként: Adjon egy teáskanállal ½ csésze vízhez és öblögessen vagy gargalizáljon alaposan. Külsőleg Itassa a vattát vagy a kötszert alaposan Liquid Chlorophyllal, és helyezze a sebre

Figyelem! A természetes klorofilokról nem ismeretes, hogy mérgezőek lennének, és a klorofillinhez sem társítható toxikus hatást Ha szájon át fogyasztják, a vizelet és a széklet zöldes elszíneződését okozhatja, valamint sárga vagy fekete elszíneződéseket a nyelven. Esetenként előfordulhat hányinger a klorofillin orális szedése során. A klorofillin szedése miatt a guajakol-próba nem valós pozitív eredményeket mutathat. Mivel a klorofil vagy klorofillin kiegészítők biztonságosságát terhes és szoptatós anyákon még nem tesztelték, használata terhesség és szoptatás idején nem javasolt. Túladagolási esetről nem tudunk.

A termék adatai Név: Liquid Chlorophyll Márka: CaliVita Szegmens - MÉREGTELENÍTÉS 16 Oz. (473 ml) Fogyasztási adag: 1-3 teáskanál (5 ml) A teljes mennyiségben: kb. 95 adag Bevezetés: január Ár: ~ 30 USD

Kommunikációs eszközök Általános: CaliNews: szeptember, március Katalógus Szórólap Mérgezett szöveg szórólap Sales prezentáció Orvosoknak: hosszabb szakmai szöveg