MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
ÜDVÖZÖL a WowWe.
IWOWWE: AMEDDIG NEM FÁJ, NEM VÁLTOZTATSZ! iWowWe Technikai Tréning 04.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
ÜDVÖZÖL a.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Ha valóban szeretnél változtatni
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
A z o n l i n e m a r k e t i n g l e h e t ő s é g e i SZAKDOLGOZAT.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WorldVentures – Vállalati információk Alapítási év: december Alapítási év: december Vállalati központ: Dallas, TX Vállalati központ: Dallas,
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
LifeCareBusiness A TE LEHETŐSÉGED. 1 másodperces prezentáció: Előtte Köszönöm a figyelmet, viszontlátásra a regisztrációnál ! Az Ön tanácsadója: Kriminál.
1 Hogyan startolj el az értékesítési tölcsérekkel? + ÚJDONSÁG LELEPLEZÉSE!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Biyovis a mi üzletünk.
Ezek a stratégia elemek sorban
Integrált ügyfél-kommunikáció a weben
MIT ígér neked a Kampányépítő Mesterkurzus?
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
CÉL: Akkora hatalmas hálózattal rendelkezni, ami 150
Előadás másolata:

MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?

EGY PIACVEZETŐ NAGYVÁLLALAT

MÁR 100 ORSZÁGBAN, CÉGES PARTNERREL 300%-os növekedés!

STABIL HÁTTÉR, KIVÁLÓ TULAJDONOSOK DICK CONRAD Hewlett Packard, DELL ROD CANION COMPAQ BILL STARKEY CEO és a vállalat elnöke

KÉT ÉV ÉS MEGVÁLTOZIK A KOMMUNIKÁCIÓ! GLOBÁLIS ÜZLET: 2015-RE A KOMMUNIKÁCIÓ 70%-A VIDEÓBAN FOG ZAJLANI

AZ AJÁNLAT: ANYAGI ELISMERÉS

HOGYAN KERESHETSZ TE IS EGYSZERI 299 DOLLÁRBÓL… A VÁLTOZÁSSAL ÚJ PIACOK NYÍLNAK, ÚJ IGÉNYEK LÉPNEK FEL. PROFITÁLJ BELŐLE TE IS! A TÖKÉLETES ÜZLET RECEPTJE: Egy kiváló vállalat + egy zseniális jövedelemforrás + prémium termékek!

AZ IWOWWE A PROFITOT MEGOSZTJA VELED! MEGELÉGSZEL A MOSTANI ÉLETEDDEL VAGY VÁLTOZTATNÁL? TE ISMERSZ KÉT OLYAN EMBERT… akik Hozzád hasonlóan szeretnének egy jobb életet? akik szeretnének a munkájukért igazi anyagi elismerést kapni? akik szeretnék az idejük nagy részét a családjukkal tölteni? akik szeretnének egy kiváló és motiváló közösséghez tartozni? akik szeretnek drága, esetleg egzotikus helyekre utazni?

AZ IWOWWE AJÁNLÓI PROGRAMJA ÉRTÉK SZÁMODRA! NEM KUPONOKKAL, MATRICÁKKAL DOLGOZIK, HANEM JÖVEDELMET BIZTOSÍT SZÁMODRA! $ $ $ $ $ $ $ $ $ $

A LEGJOBB INDULÁSOD: A PROFESSIONAL CSOMAG 1.) Professional $249+$25 / $25 2.) iWowWe $25+$25 / $25 MI MEGTANÍTUNK ARRA, HOGY HOGYAN KERESHETSZ SOK PÉNZT!

ELKÉPESZTŐ JÖVEDELEMFORRÁS! 7

A SZEMÉLYES AJÁNLÁSOD EREDMÉNYE TE Plusz minden direkt munkatársad havidíjának a 10%- a!

HA GYORSAN SZERETNÉL ELINDULNI Ha Neked van min. 2 személyes ajánlásod az üzletben, és Nekik is megvan a saját min. 2-2 személyes ajánlásuk, és ez 30 napon belül megvalósul: DIREKTORI BÓNUSZ: +100 USD! TE

A JÖVEDELMED KÉT NAGYÁGYÚJA! KÉT FOLYAMATOS BEVÉTELI FORRÁS – TARTÓS ÉS STABIL JÖVEDELEM! TE Minden 250 pontegyezés a lábaidon, korlátlan mélységig: újabb dollár azonnali jövedelmet jelent!

SUPER AFFILIATE USD / hó DIRECTOR USD / hó NATIONAL DIRECTOR USD / hó INTERNATIONAL DIRECTOR USD / hó FIELD VICE PRESIDENT USD / hó PRESIDENTAL DIRECTOR USD / hó IGAZI ANYAGI ELISMERÉS AZ IWOWWE-VAL NEMCSAK GYORS, DE TARTÓS PÉNZKERESETET NYÚJT SZÁMODRA AZ IWOWWE!

IDŐSZAKBAL LÁBADJOBB LÁBAD HAVI KERESETED 1. HÓNAP USD 2. HÓNAP USD 3. HÓNAP USD 4. HÓNAP USD 5. HÓNAP USD 6. HÓNAP 950 USD 7. HÓNAP USD 8. HÓNAP USD 9. HÓNAPTÓL TOVÁBBRA IS NÖVEKVŐ ÉS KORLÁTLAN JÖVEDELEM! TE

TOVÁBBI ELISMERÉSEID: LUXUS ÉLETSTÍLUS MOST ELÉRHETSZ MINDENT, AMIRE CSAK VÁGYTÁL!

AKIK MÁR ELÉRTÉK AZ ÁLMAIKAT MÜLLER IMRE Igazi anyagi elismerés GAÁL MIKLÓS Minden szempontból jobb élet ELEK TAMÁS Szabadság és függetlenség MI MINDANNYIAN HOZZÁD HASONLÓAN INDULTUNK EL AZ ÜZLETBEN!

PRÉMIUM TERMÉKEK

TERMÉK: VIDEÓ A MINDENNAPOKBAN SZEMÉLYES ÉS EGYEDI, HISZ VALÓDI ÉLMÉNYT AD ÁT BARÁTAIDNAK, ISMERŐSEIDNEK! Baráti és családi események megosztása, különleges élmények átadása Egyedi, látványos és különleges Nagyon egyszerűen használható 1000 féle kész vagy egyedi háttér Abszolút személyre szabható Prémium kategória

TERMÉK: VIDEÓ A VÁLLALKOZÁSOKBAN TÍZSZER HATÉKONYABB MARKETINGESZKÖZ, MINT BÁRMELY MÁS ! Jelentős árbevétel növekedés, A leghatékonyabb marketingeszköz A személyes kommunikáció mesteri kiegészítése Teljes mértékben a cégedre szabható Automatizálható folyamatok Kapcsolatok kezelése

ÜZLETI MEGBESZÉLÉSEK – SPÓRÓLJ PÉNZT ÉS IDŐT! TERMÉK: WEBKONFERENCIA RENDSZER Akár 50 fős élő előadások Cégvezetőknek, csoportvezetőknek, értékesítőknek, ügyfélszolgálatoknak Egyszerre akár 8 webkamerakép kezelése, tökéletes hangminőséggel Online chat, felmérés és megosztás Teljes prezentációs lehetőség: PDF vagy PowerPoint, és videók megosztása

TERMÉK: ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK (BROADCAST) Akár 500 fős előadások Oktatóknak, trénereknek, vezetőknek, értékesítőknek Egyszerre 5 webkamerakép kezelése, tökéletes hangminőséggel Online chat a nézőkkel Teljes prezentációs lehetőség: PDF és PowerPoint fájlok, illetve videók megosztása TÖBB BEVÉTEL: ÉLŐ SZEMÉLYES KOMMUNIKÁCIÓ!

SZERETNÉL EGY JOBB ÉLETET?

HOGYAN TUDNÁD ELÉRNI A CÉLJAIDAT? AZ INTERNET A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA …ezért teljesen jogos a kérdésed: miért pont mi és az iWowWe? … hogyan tudok ebben én jövedelmet szerezni? …kikkel tudok én elkezdeni dolgozni, csapatot építeni? A KÉRDÉSED MOST CSAK AZ: HOGYAN TUDSZ TE ELINDULNI ÉS ÉRVÉNYESÜLNI? AZ IWOWWE-BAN A TE SIKERED A MEGHÍVÓD SIKERE!

MEGTANÍTUNK MINDENRE, AMI TÁMOGAT A CÉLJAID ELÉRÉSÉBEN! A TÁMOGATÁSUNK LEGFONTOSABB ELEME 8 1)Kezdő online bemutatók 2)Haladó online tréningek 3)Élő előadások Budapesten 4)iWowWe Infófal! hírlevél 5)Zárt FaceBook közösség 6)Személyes konzultációk 7)iWowWe Sikerprogram ***** 8)Egész napos képzések

NAGY ÉS JÖVEDELMEZŐ ÜZLET, NYOMULÁS NÉLKÜL EGYSZERŰ ÉS KÖNNYEN MÁSOLHATÓ MÓDSZEREKET KÍNÁLUNK A JÖVŐDHÖZ! Megtanítunk arra, hogy hogyan tudsz úgy (nyomulás mentesen) felépíteni egy jövedelmező üzletet, hogy minden barátoddal és ismerősöddel kiváló maradjon a kapcsolatod!

ÖSSZEGEZVE: MIT NYÚJTUNK MI ÉS AZ IWOWWE? NEM AZ A KÉRDÉS, HOGY „IGEN” VAGY „NEM”: HANEM AZ, HOGY „SZERETNÉL-E EGY JOBB ÉLETET?” Kiváló minőségű szolgáltatást Elit ajánlói programot Stabil és maradandó jövedelmet Karriert és elismerést Professzionális képzést („mit- hogyan”) Kiváló közösséget

A PROFESSIONAL CSOMAGOD ELŐNYEI MÁR RÖVIDTÁVON IS AZ AZONNAL LÁTHATÓAK! UGYANAZZAL A MUNKÁVAL SOKKAL NAGYOBB BEVÉTEL! PROFESS. IWOWWE PROFESSIONAL CSOMAG IWOWWE CSOMAG MINDÖSSZE 4 AJÁNLÁSSAL 360 DOLLÁR! MINDÖSSZE 4 AJÁNLÁSSAL 10 DOLLÁR!

LÉPJ MOST BE A CSAPATUNKBA! CSATLAKOZZ MÉG MA ÉS SZEREZZ VALÓDI ANYAGI ELISMERÉST AZ ÉLETEDHEZ!