Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry BCD.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A levéltár Országos Tudományos és Felsőoktatási Szakmai Központ tevékenységei.
Advertisements

Akkreditált Felnőttképzési Intézmény Együttműködés a szakképzés területén a kamarák és az érdekképviseleti szervek között Dávid Lajos FMKIK alelnök Székesfehérvár,
A felhasználói interfész A felhasználói interfész az a felület, amellyel a szoftver az ember felé „fordul”; amellyel a felhasználó nap mint nap találkozik.
…több, mint 20 éve a piackutatásban… TREND BUDAPEST PIACKUTATÓ ÉS MARKETING KFT. TREND INTERNATIONAL MARKET RESEARCH LTD. TREND BUDAPEST PIACKUTATÓ ÉS.
Fókuszban az önkormányzati tagsággal rendelkező szociális szövetkezetek _ A pályázatkezelői felület bemutatása.
A Végrehajtó Ügynökség, a pályáztatást támogató elektronikus rendszerek, valamint az elszámolhatóság főbb kérdéseinek bemutatása Németh Veronika – NFFKÜ.
A képzett szakemberekért SZMBK KERETRENDSZER 2.1. előadás.
Hogyan készüljünk a francia nyelvi érettségi változásaira?
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
Útmutató az adatbázis használatához. − 1957 – ODK - Orvostudományi Dokumentációs Központ − 1960-tól: OOKDK - Országos Orvostudományi Könyvtár és Dokumentációs.
European Commission Enterprise and Industry Az INNO-Way program bemutatása Székesfehérvár november 05.
1 „Országos Foglalkoztatási Közalapítvány INFORMÁCIÓS NAP 2009” Gosztolai Géza OFA- Hálózat Közép-dunántúli Regionális Iroda Székesfehérvár, július.
Komárom – Esztergom Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság Hiányszakmák.
Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár szeptember 7. Könyvtárosok Teadélutánja / „Next Generation” Önképzőkör Beke Gabriella Semmelweis Egyetem Központi.
A képzett szakemberekért AZ ÖNÉRTÉKELÉS FOGALMA, LÉNYEGE, SZEREPE A MINŐSÉGFEJLESZTÉSBEN 3.2. előadás.
 Alap tudnivalók Alap tudnivalók  Az If és a While folyamatábrák Az If és a While folyamatábrák  Probléma Probléma  A while ciklus (általános alak,
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Mit tegyünk és mit ne tegyünk? A BCD profilok az EACI validátorok szemszögéből.
Turisztikai desztináció- menedzsment és klaszter Tóthné Bánszki Zsuzsa Észak-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
KERESÉS ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRI KATALÓGUSOKBAN Kiss Annamária Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár 2013.
Open SKM Agency Kft. - „...a nyílt szabványok választása egyértelműen okos üzleti döntés...” „... az EU nem válhat a zárt forráskód rabjává,
FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK WEBOMETRICS RANGSORÁNAK VIZSGÁLATA GOOGLE PAGERANK TEKINTETÉBEN DOSz – Tavaszi Szél Konferencia 2016 Losonczi György.
Oktatói elvárások, oktatói vélemények a hallgatókról Cserné dr. Adermann Gizella egyetemi docens DUE.
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
Dr. Pók László SZECSKAY ÜGYVÉDI IRODA Köthetünk-e útján szerződést? „INFORMÁCIÓVÉDELEM MENEDZSELÉSE” LXII. SZAKMAI FÓRUM szeptember.
Jó gyakorlatok a tanórán kívüli tevékenységekhez kapcsolódóan Kasza Georgina témavezető.
A három lépcsőfok… 29% - A megoldás 52 heti stratégia sikeres üzleti kapcsolatépítéshez (Avidor András - Michelle R. Donovan - Ivan R. Misner) Az emberek.
ERASMUS+ DISSZEMINÁCIÓS PLATFORM
Munkalapok védelme az Excelben
Tanulószerződés-kötés
Gyűjtőköri szabályzat
Pályaválasztási tanácsadás
Dr. Kovács László Főtitkár
Integráció a felsőoktatási könyvtárak szolgáltatásfejlesztésében
A közigazgatással foglalkozó tudományok
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
videós team Team vezetője: Tariné Péter Judit Tagok:
SZÁMVITEL.
Miért volt jogbiztonságos a BÜK javaslata ?
I N N O V Á C I Ó KUTATÁS-FEJLESZTÉSI HAJLANDÓSÁG A RÉGIÓBAN
Kereskedelmi szerződések joga
KERESÉS ELEKTRONIKUS KÖNYVTÁRI KATALÓGUSOKBAN
Tájékoztató a évi OSAP teljesüléséről
A weboldalon történik a bevallás az E-ügyintézés menüpontban Az ügyfélkapus bejelentkezés után meg kell adni a személyes adatokat és azokat.
Projektmunka Földrajzolok
ADAT ÉS TECHNOLÓGIA ORIENTÁLT MARKETING TEVÉKENYSÉG, VÉGE A MEGÉRZÉSEK ÉS AZ ÉRZELMI ALAPÚ DÖNTÉSHOZATALNAK.
Kiskunfélegyháza Város Polgármesteri Hivatal
A márkázás Marketing gyakorlat 6..
Dr. Hubai Ágnes Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége, elnök
„Mindegy, hogy képességeid mekkorák, fő, hogy a tőled telhető legjobbat formáld belőlük és általuk.” (Weöres Sándor)
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Nap és/vagy szél energia
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Szoftverrobotok vs biorobotok Bemutatkozik Albert, a vállalati robot
Új pályainformációs eszközök - filmek
Northwind Traders Kik vagyunk?
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL I. HELYZETFELMÉRŐ SZINT FOLYAMATA 8
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Kérdőív a Pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzésének és megakadályozásának ellenőrzésére Készítette: Dancsné Veres Mária 2/24/2019.
Vállalati brosúra A cég általános célkitűzése
Helyi támogatási kérelmek benyújtásának ügymenete
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
DIGITÁLIS MEGOLDÁSA.
Szakmai gyakorlat tájékoztató
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
A program értékelése Kerekasztal beszélgetés
A tehetséggondozás kihívásai
Előadás másolata:

Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry BCD

Title of the presentation | Date |‹#› Egy profil létrehozása 4 területet említhetünk: 1. Általános információ a profillal kapcsolatban 2. A céggel kapcsolatos információk 3. A keresett együttműködés leírása 4. A keresett partner leírása HCE All Staff Training - Szeged, augusztus

Title of the presentation | Date |‹#› 1. Általános információk HCE All Staff Training - Szeged, augusztus A cég nemzetisége 2. Tevékenységi terület 3. Az összes keresett/ajánlott együttműködési forma

Title of the presentation | Date |‹#› 2. A cégre vonatkozó adatok HCE All Staff Training - Szeged, augusztus

Title of the presentation | Date |‹#› 2. A cégre vonatkozó adatok A cég fő tevékenységének leírása, ami az ajánlathoz szorosan kötődik

Title of the presentation | Date |‹#› 3. A keresett/ajánlott együttműködés leírása Kizárólag a Hálózat által lefedett országokat választhatjuk ki!

Title of the presentation | Date |‹#› 3. A keresett/ajánlott együttműködés leírása - A profil kötelező eleme - A kiválasztott együttműködés leírása

Title of the presentation | Date |‹#› 4. A potenciális partner leírása

Title of the presentation | Date |‹#› Általános megjegyzések Minden mező kötelező Kizárólag a földrajzi területeden székelő ügyfél profilját töltheted fel az adatbázisba Kollégád ellenőrizze a feltöltött információkat a validálásra való beküldés előtt A cég, termék neve ne kerüljön soha kiírásra a profilban Ne használj „mi”, „a miénk” kifejezéseket

Title of the presentation | Date |‹#› Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor a profilt elutasítják!! A profil fegyverekkel, erkölcstelen magviseletre okot adó, állatokat kínzó dologgal foglalkozik? Az ajánlat sértő, bántó, agresszív? Direkt marketingre alkalmas a profil? A profilban megjelenik a cég neve?

Title of the presentation | Date |‹#› Tippek a jó BCD elkészítéséhez Mielőtt elkezdenénk megírni a profilt Gondoljuk végig, hogy az összegzést látja először az olvasó! Ezt fogják disszeminálni újságokban, hírlevelekben, weboldalakon Feleljen meg a BCD felhasználói útmutatónak

Title of the presentation | Date |‹#› Tippek a jó BCD elkészítéséhez Mielőtt elkezdenénk megírni a profilt Használjunk ellenőrzőlistát Van-e benne gépelési hiba? Az összefoglaló jól lett megírva? Elég egyértelmű?

Title of the presentation | Date |‹#› Hol található a BCD felhasználó útmutató!?

Title of the presentation | Date |‹#› Gyakori hibák Hibás/nem teljes összefoglaló Gépelési hibák (nyelvtani) Hasonló profil kerül feltöltésre többször A kiválasztott együttműködési formát nem fejtjük ki szövegesen

Csepcsányiné Oszlánczi Tünde Projektmenedzser Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara H-8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. Telefon: Köszönöm a figyelmeteket!