Új Boatcare- ápólószerek az International ® -tól.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A NÖVEKEDÉS ÉS A TÁPLÁLTSÁGI ÁLLAPOT ÉRTÉKELÉSE C. PROGRAM BEMUTATÁSA
Advertisements

Alap Termékek.
Ismerje meg bőrtípusát!
AZ ÚJ BELÉP Ő K ÉS AZ INAKTíV MUNKATÁRSAK SIKERESSÉ TÉTELÉNEK TITKA.
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
Simalube Automatikus, újratölthető – kenőanyag adagolók
Intranet portál bemutató
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Mosodai innovációk, fertőtlenítő mosás
ÚJ. A tél a legnagyobb igénybevételt jelentő évszak TÉLI Összetett Bármi előfordulhat: NYÁRI Viszonylag egyszerű Csak ez fordul elő: Nedves út HóJég Száraz.
Hatékonyságnövelés IT biztonsági megoldásokkal Szincsák Tamás IT tanácsadó 2012.Október 17.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
Baumit NanoporTop vakolat
Protective Paint Car Chemicals Variodur aqua - MultFinish Mixable Coating (keverhető bevonóanyag) Professzionális színesfestési javításokra. Védőanyag,
Intelligens anyagok.
Az anyagok közötti kötések
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
Készítse fel szervezetét a télre!
A Forever Living Products termékkatalógusa alapján
Ajándék ötletek Karácsonyra
Napjaink háttértárolói
Hálózat kiépítésével lehetőségünk nyílik más számítógépek erőforrásainak használatára. Osztott háttértár használat: egy számítógép merevlemezének megosztásával.
ÖNTÉSZET.
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
NEMZETI TANKÖNYVKIADÓ Panoráma sorozat
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
Szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő program „Legyél te is válogatós!” 6. Előzd meg a hulladékképződést!
The-i Language Zone Francia nyelvtanfolyam kiegészítő oktatóanyaga – értékelés Rózsa Gábor 2004.
MEGVÉDENDŐK - MEGELŐZÉS!!!!!!
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
 SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK.
Sun All in 1 ECO tabletta. Sun All in One ECO Jellemzők és előnyök 0% Foszfáttartalom, 0% Illatanyag EU Ecolabel jóváhagyott Erős mosogatószer-, öblítőszer-
Tejszűrő Standard, cserélhető rozsdamentes acél tejszűrővel
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Okoskamera és megfigyelőrendszer
Nanotechnika az iparban és az autóiparban
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
3D Nyomtató Lindner Péter.
ASIMO Fejlesztésének története Felépítése, specifikációi
Csak egy kattintás Fontos információk egyszerűen.
Gépek, járművek és alkatrészeik tisztítása, oxidmentesítése
„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.
Tartalom Piaci trendek... A termékek
IC BT CPS -Jobb szabályozási jellemzők -Áramlási zaj nélkül -Könnyebb szerelés -Versenyképes ár Új keverőcsapok fűtésszabályozáshoz.
Hick törvénye Készítette: Kalmár Norbert. Bevezetés William Edmund Hick egy angol pszichológus volt Híres törvénye leegyszerűsítve azt mondja ki, hogy.
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
SERENAD ÉPÍTÉSI RENDSZER Orosz Zsuzsanna Ügyvezető Orosz Zoltán Okl. Gépészmérnök, feltaláló.
Digitális tábla az oktatásban Class Mate PC és a digitális tábla alkalmazása az iskolai tanórán.
Elérésük Win7 alatt: Windows gomb> Minden program> Kellékek> Rendszereszközök> …
Biyovis a mi üzletünk.
CLASSIC CAR Harminc év fejlesztési folyamatának eredménye
UTP (Unshielded Twisted Pair)
Címkenyomtatás.
JÓGA ÉS FITNESS SZŐNYEGEK
Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik
MINŐSÉG BS 4778 "Egy termék vagy szolgáltatás jellemzőinek és sajátosságainak összessége, amelyek együttesen egy adott szükséglet kielégítésére képesek".
Biztonságos, és hatékony
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
PowerTag – Monitorozás és védelem az elektromos áramkörökhöz
Előadás másolata:

Új Boatcare- ápólószerek az International ® -tól

EU Boatcare a kínálatban Tíz – gélezett, festett és lakkozott felületen alkalmazható - termék, amik funkcióinak megkülönböztetése egyszerű. „Clean”-Tisztítás, „Restore” – kezelés, „Protect” – védelem és „Mantain” – Karbantartás. A termékek a piacon kipróbált, bevált anyagok, Minden termék biztonsággal alkalmazható műanyag, lakkozott és fényezett felületeken,

Boatcare rendszer Három rendszer (specifikáció) a gélezett és/vagy lakkozott felületekre. Gyors, Alapos and Precíz A minél több a ráfordított idő/energia – annál jobb a végeredmény Egy rendszerrel alkalmazható teak ápolás

Gélezett / Festett felületek

Super Cleaner Nagy teljesítményű lemosó, Eltávolítja a kosz-, wax és zsír lerakódásokat Nincs erős szaga Tisztít és zsírtalanít anélkül, hogy rongálná a gélt Hatóanyagai elillannak a felületről Környezetbarát, lebomló Alkalmazását követően a műanyag felület ápolható, karbantartható

Nagy teljesítményű gél tisztítószer, Könnyen alkalmazható, Gyorsan eltávolítja a műanyag felületről a vízkő- és kosz lerakódásokat, mint Pl: Vízvonal, kipufogó kivezetés, stb. Eltávolítja a rozsdát a műanyag és fém felületekről, Olaj-, zsír oldó anyagokat tartalmaz, Nem rongálja a kezelt felületet, Nem folyik el gyorsan ha függőleges felületen alkalmazzák, Nem súrol, Nem szükséges a felületen dörzsölni, Stain Remover

Liquid Rubbing Nagyobb szemcseméretű folyékony polírszer, rosszabb minőségű műanyag és lakkozott/fényezett felületeken alkalmazható, Biztonságosan eltávolítja a vízkő- és egyéb lerakódásokat, magas fényt biztosít, Visszahozza a gél eredeti fényét, Alkalmazható közvetlen napfényben Nincs wax és szilikon tartalma, Alkalmazható kézzel- és géppel ( rpm)

Marine Polish Finom szemcsés folyékony políranyag, amely magas fényű, sima, tükröződő felületet biztosít. Nincs olaj- és szilikon tartalma, Alacsony szagú Alkalmazható kézzel- és géppel ( rpm)

Polish and Wax „All in One” (Minden egyben) közepes szemcséjű polír és wax Gyors és könnyű alkalmazás ami időt takarít meg, mindezek mellett eredményes, Védő wax tartalma tartós fényt biztosít Biztonsággal alkalmazható gélezett és fényezett/lakkozott felületeken, Kézi- és gépi alkalmazás ( rpm)

Marine Wax Védő wax a műanyag, gél és festett felületekre, Kiváló védelmet biztosít a polírozott felületeken Nincs szilikon és olaj tartalma Könnyen alkalmazható akár nagy felületeken, Kézi- és gépi alkalmazás ( rpm)