Régi típusú Városkártya Egyszerű kedvezménykártya, felmutatása után jár kedvezmény. Ennek hátránya, hogy nem nyomon követhető a használata, a vállalkozók.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakképzési hozzájárulás év. Legfontosabb változások Új törvény: évi CLV. törvény Módosult a felnőttképzésről, és a felsőoktatásról szóló.
Advertisements

Közművelődési szakmai továbbképzések, helyük a felnőttképzés rendszerében; az akkreditáció folyamata A közösségi művelődés felnőttképzési feladata Nemzeti.
A kártyanyomtatás fortélyai Csákvári Krisztián Kártya és címke gyártás
MMIK – „a befogadó intézmény” tradicionális múlt tradicionális múlt felkészült szakember gárda (humán erőforrás) felkészült szakember gárda (humán erőforrás)
A környezetvédelmi megbízott szerepe a vállalkozások tevékenységében és Önkormányzati munkakörben Önkormányzati munkakörben.
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
Természetbeni juttatások – egyes béren kívüli juttatások.
A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
A kifizetési kérelem összeállítása TÁMOP-3.2.9/B-08 Audiovizuális emlékgyűjtés.
AZ ISKOLA–EGÉSZSÉG KÖZPONT – FORMA ÉS TARTALOM A TÁMOP KIEMELT PROJEKT KÖZNEVELÉSI ALPROJEKTJÉNEK CÉLJAI, A MEGVALÓSÍTÁS MÓDSZEREI ÉS A SZAKMAI.
A munkahelymegőrző támogatás. Alapja  Az évi IV. tv. (a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról) 18. §.  A 6/1996. (VII.16.)
TÁMOP B-13/ SZAKMAI-MÓDSZERTANI TÁMOGATÁS A KOMPLEX TELEPPROGRAM ÉS AZ ELNÉPTELENEDŐ FALVAK TÁRSADALMI GAZDASÁGI FOLYAMATAINAK MEGFORDÍTÁSÁT.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
BINARIT TIMESHEET Több, mint munkaidő nyilvántartás Virág Zsolt (BINARIT Informatikai Kft.)„Hogyan legyek milliomos?” konferencia – BKIK ( )
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
A KÖNYVTÁRELLÁTÁSI SZOLGÁLTATÓ RENDSZER HATÉKONY MŰKÖDTETÉSE ÉS A SZOLGÁLTATÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE VI. KSZR MŰHELYNAP – ZALAEGERSZEG NOVEMBER 11. A KSZR.
CÉLCÉLCSOPORT  Egészségügyi szakmai tájékoztatás és betegtájékoztatás, az egészséges életvitelhez szükséges információk szolgáltatása, publikálása, áttekint-
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
XXIV. Országos Jegyző-Közigazgatási Konferencia Wi-Fi és HD kamerarendszer Borbély Olivér
„Mocsolád-Civilház” NKFT megalakulás I.Alsómocsolád méretéből (346 fő) és zsákjellegéből adódó intézményi és egyéb háttér hiányosságainak kiküszöbölése:
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
Önkormányzatok épületenergetikai beruházásai pályázati forrásból!
A Szociális intézményi férőhely kiváltási szakmai koordinációs műhely munkája – EFOP VEKOP/15 TÁRS PROJEKT bemutatása EFOP VEKOP
Intelligens céginformációs megoldások
TÁMOP / „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)”
Tájékoztató a munkahelyteremtő pályázati programról
LEHET JOBB A GYEREKEKNEK!
Az iskolai könyvtár telepítése, térszervezése és felszerelése
Kihívások a LEADER program eredményes végrehajtásában
Mayer József Budapest február 27.
Miért éri meg a jövő sportolóit támogatnia Önnek?
Microsoft Office Publisher
HUNTÉKA Integrált Könyvtári (Közgyűjteményi) Rendszer
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
TÁMOP E-13/1/KONV „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások.
Az üzlet működésével kapcsolatos szabályok
Foglalkoztatási Paktumok az EU-ban

Az iskolai könyvtár szolgáltatás típusai
Tóth Gábor Heves Megyei Kormányhivatal Jogi és Koordinációs Főosztály
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
1993-as közoktatási törvény
A HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONTJÁNAK 2011
A szociális gazdaság jogi háttere Szlovákiában
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály egyetemi tanár
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
A POSTAPARTNER munkaerő-piaci program
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Szabványok, normák, ami az ÉMI minősítési rendszerei mögött van
Zanáné Haleczky Katalin október 09.
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
TÁRGYI ESZKÖZÖK ELSZÁMOLÁSA
REKLÁMESZKÖZÖK ÉS REKLÁMHORDOZÓK
Készletek transzformációja
Lorem ipsum.
(Geolevel Geoinformatikai és Szolgáltató Kft.)
SOTER-LINE Soter-Line Oktatási, Továbbképző és Szolgáltató Kft.
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
Célegyenesben vagy a rajtvonalnál?
Iskolai szociális segítő
Baranya Megyei Önkormányzat
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Generali Alapkezelő beszámolója Gyöngyház Nyugdíjpénztár részére
A részekre bontás tilalma és annak gyakorlati alkalmazása
Kovács Ibolya szociálpolitikus Foglalkoztatási és Szociális Hivatal
Kórházi és ágazati gazdálkodást érintő informatikai fejlesztések és az azokban rejlő lehetőségek Horváth Tamás Vezérigazgató CompuTREND Zrt.
Előadás másolata:

Régi típusú Városkártya Egyszerű kedvezménykártya, felmutatása után jár kedvezmény. Ennek hátránya, hogy nem nyomon követhető a használata, a vállalkozók kevéssé szeretik, mert az alkalmazottak könnyen visszaélhetnek vele. További hátránya, hogy mivel nem létezik „virtuálisan”, kapcsolódó funkciókat nem képes ellátni. e-Városkártya Mindent tud, amit a régi típusú városkártya (adható rá kedvezmény felmutatás után is). Azonban az RFID (Radio Frequency Identification, automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia) megoldásnak köszönhetően a kártya virtuálisan is létezik, amely lehetővé teszi számtalan bővített funkció használatát.

Kártyabirtokosok oldaláról:  Hűségpontok a vásárlások után, amelyek ajándékkatalógusból választható termékekre/szolgáltatásokra válthatók be Elfogadóhelyek/vállalkozások oldaláról:  helyi vállalkozások lesznek elfogadóhelyek, így erősítve a helyi vállalkozásokat és támogatva a vásárlóerő helyben maradását  Marketing eszköz  Törzsvásárlói kör kialakítása

Klasszikus hirdetési forma  Az elfogadóhelyek megjelennek az Városkártya portálon és az ajándékkatalógusban Direkt marketing eszköz  A vállalkozások direkt marketing kampányokat indíthatnak célcsoportjuk felé ( , postai levél, telefon, sms) Loyalty card  Személyre szabott kedvezmények adhatók (törzsvásárlói szintek)

A minőségi kedvezmények és termékek hatására a kártyaigénylések és így az elfogadó partnerek száma folyamatosan nő. Az elfogadó partnerek tranzakciós díjat fizetnek, mellyel növelhetik az Önkormányzat bevételeit, továbbá a különböző reklámfelületek értékesítései is hozzájárulnak ehhez a folyamathoz. Így az egész rendszer likviddé és rentábilissá válik.

Bővített funkciók elemeiből tevődik össze, melyben az Önkormányzatot érintő szolgáltatások találhatóak. Ezek kifizetéssel, pénzbeszedéssel, azonosítással kapcsolatos funkciók. A szinteket a Városkártyával összekapcsolva egyedülálló komplex rendszert kapunk.

A szociális juttatásokat a jogosultak nem készpénzes kifizetés formájában kaphatják meg, hanem kártyabirtokoshoz rendelt virtuális folyószámlán kerül beállításra, olyan keretként, amelynek terhére a jogosult vásárolhat. A rendszer kiépítésével az Önkormányzat meghatározhatja, hogy a kártya a szociális juttatás céljainak megfelelő helyeken kerüljön felhasználásra (boltok, gyógyszertárak). Így kiküszöbölhető annak nem rendeltetésszerű felhasználása.

Néhány példa a legjellemzőbb szolgáltatások közül:  Parkolás integrálása  Munkaidő nyilvántartás (ki- és beléptetés)  Iskolai ebédfizetés  Egészségügyi rendszerek integrálása

A rendszer zavartalan működéséhez üzemeltető cég létrehozása javasolt, ez lát el minden üzemeltetési és értékesítési feladatot. Az Önkormányzat feladata olyan erőforrások biztosítása, amelyek a szolgáltatók szervezését és a szükséges felhatalmazások megadását látják el. A szerzői jogok birtokosa, vagy annak vagyonkezelője biztosítja a rendszer működéséhez szükséges technológiákat, valamint a rendszer továbbfejlesztését.

 Rendszer indulásához szükséges egyszeri költség (infrastruktúra kiépítése, kommunikáció)  Kártyakibocsátás költsége

 Növeli a település lakosainak összetartozás-érzését  Erősíti a helyi vállalkozásokat  Bevételt termel az Önkormányzatnak  Új kommunikációs csatornát nyit az Önkormányzat és a lakosság között  Magas fokú integrálhatóságának köszönhetően sok területen alkalmazható

 Integráció más rendszerekkel  Szociális kártya  Turisztikai kártya  Diákkártya  Nyugdíjas kártya  Betegellátás integrálása  Iskolai funkciók, ebédbefizetés integrálása  Városi közműszolgáltatók integrálása  Parkolás integrálása  Önkormányzati ügyintézési funkciók integrálása  Egészségügyi rendszerek integrálása  Közlekedési kártya  Egyéb kedvezmény - vagy más város által indított programok kiépítése, támogatása (szűrőprogramok, sport programok) Könyvelés Munkahely Kereskedelem Bárok, klubok Autómosók Benzinkutak Számítógépek Tisztítók Edzőtermek Szállodák Befektetések Könyvtárak Ingatlanpiac Éttermek

Köszönöm a figyelmet!