TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Advertisements

A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
2012 Március 22:A Víz világ napja.
Alap Termékek.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
PRECIZIÓS TESTÖSSZETÉTEL ANALIZÁTOR A Technológiai remekmű
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Body Mass Index vagyis Testtömeg index
Helyes táplálkozás.
Formálja át életét 90 nap alatt!
Sportolás hatása szervezetünkre
Egészséges táplálkozás
Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
Gyermekkori sajátosságok
Autonóm funkciók Molnár Péter, Állattani Tanszék
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
A CUKORBETEGSÉG.
Villamosenergia-termelés
Az elhízás.
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
Táplálkozás Az egészséges táplálkozás alapelvei
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Reformtáplálkozás.
A szervezet energiaforgalma
Az élelmiszereket felépítő anyagok
Az egységes egész.
Mozgás, pihenés, egészség
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Az öregkor.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Az élelmiszerkutatás fő irányai: Jövőkép 2020-ig
A lánc menti együttműködés és az innováció: a képességek és a meghatározó szakértelem kombinálása dr. Sebők András Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.
WELLNESS-SZELETEK WELLNESS AKADÉMIA TERMÉK MODUL
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Oktatás kiemelkedő fontossága
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Táplálékok , tápanyagok
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Gazdasági állataink vízforgalma A víz létfontosságú építőanyaga az állat és az ember szervezetének: –10%-os hiánya már anyagforgalmi zavart okoz, 15%-os.
A szervezet energiaforgalma
Az egészséges életmód és a stressz
Az állati termelés táplálóanyag szükséglete a. Növekedés hústermelés A fejlődés, növekedés során eltérő az egyes szövetek aránya, az állati test kémiai.
Az egységes egész.
A helyes táplálkozás.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Ismétlés Heterotróf életmód Mindenevő Táplálkozás folyamata
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
A szervezet energiaforgalma
Az anyag és energiaforgalom élettana
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
AZ EGYSÉGES EGÉSZ.
Klikk a folytatáshoz!. Az elmúlt évek során a cukorbetegség diétájának fogalma átértékelődött. A hangsúlyeltolódás lényege elsősorban az, hogy a II. típusú.
10. rész :Táplálékunk összetevői Élelmi rostok Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
2. Táplálkozástani Alapfogalmak és Koncepciók
10. rész :Táplálékunk összetevői
Formálja át életét 90 nap alatt!
Az elhízás prevenciója és szövődményei
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
A szervezet energiaforgalma
Pulyka az egészséges táplálkozásban
egészség - mozgás - zene
Előadás másolata:

TR90 Formálja át alakját 90 nap alatt! TR90 PROGRAM  Használata egyszerű és gyors  Egységbe kovácsolja a testet és a lelket a jobb megjelenésért  Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint pl. a citrusfélék, melyek segítenek az anyagcsere fokozásában  Az izomtömeg növelésére és megtartására összpontosít ELŐZETES TANULMÁNY: 22 nő és 47 férfi részvételével*  Átlagosan 15-25%-os testzsírszázalék csökkenés  Átlagosan 7,6 cm derékbőség csökkenés  Izomtömeg veszteség nélkül A TR90 PROGRAMOT AZOKNAK A FELNŐTTEKNEK FEJLESZTETTÜK KI, AKIK CÉLJA:  Az ideális testsúly elérése és megőrzése  Az alakformálás * A weight management program, including a blend of natural compounds, facilitates weight loss in overweight men and women: a pilot study SM Wood, S Poole, D Burke, M Bartlett, A Mastaloudis, Center for Anti-Aging Research, Nu Skin Enterprises, Provo, UT

TR90 je navrhnutý k zacieleniu 3 dôležitýchn faktorov prispievajúcich k zdravej kontrole telesnej hmotnosti Változtassa meg az életét 90 nap alatt A TR90 természetes összetevők egyedülálló kombinációját tartalmazó páratlan súlykontroll program. Segít az alakformálásban és szándékunk megerősítésében. A TR90 az első olyan súlykontroll program a piacon, amely az étrend- kiegészítőket, az étkezéshelyettesítő szeleteket és az egészséges életvitelre vonatkozó tanácsokat ötvözi. A TR90 M-Bar szeletek fehérjetartalma hozzájárul a test izomtömegének növeléséhez és fenntartásához. A TR90 megváltoztatja alakját A TR90 nem a testsúlycsökkentésről szól, hanem az egészséges anyagcsere révén az izomtömeg megtartásáról. A hagyományos diéták az izomtömeg bizonyos fokú elvesztését vonják maguk után, és nem segítik elő az izomtömeg növelését, mely a kor előrehaladtával csökken. Ennek következtében az anyagcsere során szervezetünk egyre kevesebb energiát éget el. Egy hagyományos diéta abbahagyása után a testzsír újraképződhet és az elveszített kilók visszatérhetnek – ezt nevezzük jojó effektusnak. A hagyományos diétáknál az átfogó súlyveszteségből akár 20-40%-ot is kitehet az izomveszteség, ami jelentős mértékben lassítja az anyagcserét. A TR90 az alak formásabbá tételét célozza azáltal, hogy az M-Bar szeletek fehérjetartalmának és az innovatív étkezési tervnek köszönhetően hozzájárul a magas izomtömegarány megtartásához. Ahogy öregszünk, az egészséges anyagcsere lelassul, az izomtömeg pedig megfogyatkozik. 20 éves életkor után az anyagcsere évente átlag 2-3%-kal romlik. Az izomtömeg éves kor között 5 évente 1%-kal, az életkor előrehaladtával pedig évenként további 1%-kal csökken. A TR90 úgy lett megalkotva, hogy az egészséges súlykontroll három fontos tényezőjét vegye célba 1. ANYAGCSERE 2. IZOM 3. AKARATERŐ ÉS ELSZÁNTSÁG A TR90 TARTALMA: JUMPSTART Ez a természetes összetevőkkel teli különleges ital a program első 2 hetében alkalmazandó. Többek között kaktuszfüge-, vérnarancs-, gránátalma- és sáfránykivonatot tartalmaz. COMPLEX F Citrusféléket, hagymát, szőlőt, cayenne paprikát és zöldteát tartalmaz – olyan természetes összetevőket, melyek segítenek az anyagcsere fokozásában. COMPLEX C Segít az akaraterő megerősítésében, valamint a telítettségérzet és az éhség szabályozásában olyan összetevőknek köszönhetően, mint a kakaó, a gránátalma és a meggy. M-BARS Napi egy főétkezés helyettesítésére szolgál. Megfelelő mennyiségben tartalmaz proteineket ahhoz, hogy hozzájáruljon az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához. A szervezet energiaellátása és felvértezése érdekében zsiradékok, szénhidrátok, vitaminok és ásványi anyagok optimális kombinációjával látja el a testet. A TR90 program szerves része a felhasználói kézikönyv, melyben az étkezési tervre és a testmozgásra vonatkozó tanácsokat olvashat. Segítségükkel maximalizálhatja a TR90 program eredményeit. HAGYOMÁNYOS DIÉTÁK Izom-, zsír- és vízveszteség TR90 PROGRAM Zsírveszteség, izomtömeg növekedése és fenntartása.