Hogyan indítsd el az új Üzleti Partnered!. A Módszer Mit: Eszközt amely követhető és ütemezhető 7 x 3 nap azaz 21 nap alatt képzési rendszer Miként: Személyesen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Emberi Erőforrás Menedzsment Az emberi erőforrások fejlesztése
Minőségmenedzsment alapelvek
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Az állást kereső kerületi lakosoknak nyújtott szolgáltatások a Baross utcai munkaügyi kirendeltségen és a Kesztyűgyári állásbörzéken Szakmai gyakorlat.
SZERVEZETFEJLESZTÉS Dr. Magura Ildikó.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Fejlesztési, stratégiai útmutató
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
Magasszintű automatizált marketing megoldások az e-kereskedelemben
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Gazdasági Mediáció Konferencia április 28. vitából egyezség Varga Tamás, gazdasági mediátor Gazdasági Mediáció Konferencia Április 28. Varga.
Civil szervezetek kapcsolatai Egészségügyi Szakdolgozók Együttműködési Fórum Alapítás 2001.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
Üzleted tervezése, kiépítése a Maximális jövedelmezőség elérése céljaként Farkas Attila.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
HEINNOVATE OECD-EU partnerségi projekt Magyarország részvételével, 2016 Kovács István Vilmos, ELTE PPK Felsőoktatási és innovációkutató csoport.
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1119 Budapest, Tétényi. u  Tel/Fax: , web: 
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
Az üzletek operatív működtetése
Kereskedelmi Eszközök Specialista
Biyovis a mi üzletünk.
Országos nagykereskedelmi menedzser
Karrier.
Sales Back Office Specialista Dolgozz velünk az Élet habos oldalán!
Üzleti terv bemutatása
Merre tartunk 2017-ben és utána?
Vállalati terv bemutató
Partnerség és együttműködés
Üzleti terv bemutatása
Merre tartunk 2017-ben és utána?
Irány Pécs! kártya.
A VEZETÉS FOGALMA, FUNKCIÓI
Az SZMBK Intézményi Modell
Kik vagyunk A Babagenetika mozgalom egy személyes történeten alapuló
Előadás másolata:

Hogyan indítsd el az új Üzleti Partnered!

A Módszer Mit: Eszközt amely követhető és ütemezhető 7 x 3 nap azaz 21 nap alatt képzési rendszer Miként: Személyesen vagy telefonon, vagy Skype-on a lényeg, kapcsolatban és csoportban Hogyan: Módszert adunk kezedbe amely követhető és másolható bárki számára o Biyovis célja küldetése, eszközök, termékek o Hogyan add el a Biyovis Egészség Koncepcióját, termékeit o Hogyan add el a Biyovis Üzleti lehetőségét o Hogyan indítsd el az új Munkatársad, hogy sikeresek legyetek

Biyovis vállalkozás Kit keresel? ÜP, DV, RF? Üzleti Partnert keresel, találsz majd olyanokat is akik vevőkörödet gyarapítják Fogyasztóként vagy leendő Üzleti Partnereidet regisztrálod DV csatlakoztatásakor. Mutasd meg és egyeztesd a Start csomag leveleinek tartalmát, gyakoroltasd, hogy magabiztos és meggyőző lehessen Dinamikus fejlődés – havi legalább 3 új Üzleti Partner csatlakoztatása

Heti indító Csapatod motorja: Összetartozás, rendszeresség, lehetőség, kommunikáció Közös célok, célkitűzések Eredmények fóruma, ahol mintát, tapasztalatot, lelkesedést, elismerést, lehetőséget kapnak a résztvevők Rendezvényekre való figyelem fontossága (web konferencia, Szakmai napok, Üzleti fórum, csoporttalálkozók, kirándulások, események…) Sikerprogramok, akciók, ösztönzés, csapat erősítése Üzleti és termék tapasztalatok megosztása A 7 lépést tanítása.

Biyovis Egészség Koncepció Miért fontos a Biyovis Egészség Koncepció? o Objektív, sejt szintű megközelítés o Irányt és megoldást mutat o Lehetőséget ad, valódi bevált megoldásokhoz o Részletes leírás és példák az Eubiotikában o Rendszeres fogyasztást érhetsz el vele Biyovis termékek és előnyeik B.I.P. az egészségügyi célkitűzésben ad segítséget Saját egészség példamutatása 100 pont forgalom – stabilitás Biyovis Egészség Koncepció – bemutató

Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött a mai kor technológiájával.

Az egészség Mindenki számára a család egészsége a legfontosabb. Legjobb befektetetés a saját és családunk egészsége!

Változtatás i terv Napi tevékenys ég TUDATOSSÁG = Probléma felismerés e

Biyovis Egészség koncepció: Az emberi szervezetet sejtek építik fel, amelyek szöveteket alkotnak, szövetek szerveket és a szervek az emberi testet. Mi érdekli a sejtet? 28 aminosav 70 organikus, szerves kötésű ásványi anyag Élő vitaminos 12 típusa 3 telítetlen zsírsav 7 enzim Ezen felül mozgás, negatív ionnal dúsított levegő és megfelelő víz. Eubiotika magazin 14. oldal

A Biyovis termékek: Biyovis olyan termékeket fejleszt és állít elő valamint állít forgalomba amelyek támogatják a sejtek egészséges működését. Pótolja a hiányzó elemeket a szervezetben Tehermentesíti a szervezetet a környezeti ártalmaktól. Magas ellenőrzési folyamatokkal készülnek a termékek, nemzetközi hírű szakértők felügyelete mellett Szigorú nemzetközi elvárásoknak is megfelelő alapanyagok kerülnek a termékekbe, amelyek klinikai tesztelésen esnek át Kizárólag standardizált hatóanyagokat alkalmaz Minden termék maximalizált hatóanyag tartalommal rendelkezik Minden Biyovis termék szinergén hatással rendelkezik, azaz a hatóanyagok egymást erősítve fejtik ki jótékony hatásukat Katalógus – termék táblázat

Támogatja: Megfelelő minőségű és tisztaságú táplálékot fogyasztunk Megfelelő minőségi és mennyiségű vizet iszunk Tiszta levegővel vesszük körbe magunkat Élő környezetben tartózkodunk Akadályozza: Nem megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag Környezeti szennyeződés és méreganyagok bekerülése a szervezetbe, stressz… Ekkor a működési folyamatok és az önregenerációs képességek akadoznak,felborulnak, leállnak és fellépnek különböző egészségügyi problémák. Testünk egy tökéletes egység tökéletes működéssel!

Tudatos gondolkodás Élő, tiszta levegő és víz Szervezet tisztítása Hatóanyag bevitel és megfelelő táplálkozás Rendszeres napi mozgás Eredmények ezrei igazolják vissza a Biyovis Egészség Koncepciójának sikerességét!

Amennyiben keres megoldást egészségügyi céljaihoz, a Biyovis termékei közül megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Keressünk most konkrét megoldást? Eubiotika magazin és Biyovis katalógus

Biyovis Írisz Program! Biyovis által szabadalmaztatott technológiával működő Írisz elemző rendszer, pár percen belül megmutatja, hogy szervezetedben esetlegesen milyen rizikófaktorok vannak, valamint testre szabott ajánlat készül, az egyéni igényekre. A B.I.P. ajánlás a legköltséghatékonyabb megoldást adja számodra. B.I.P. szórólap

Mit tegyél az bemutató után? Döntési pont: Eubiotikát elkérte és időpont egyeztetés történt o Következő alkalmon egyeztess vele B.I.P. elemzési időpontot, termék igényt egyeztetni Eubiotikát megvette tőled o Egyeztess B.I.P. elemzés időpontot, kérdés van-e olyan termék ami már most érdekelné Terméket rendelt tőled o Szolgáld ki és tartsd meg vevőnek Érdeklődik az Üzleti lehetőség felöl o Mutasd meg számára a Biyovis Üzleti Modellt

Biyovis Üzleti Modell Üzleti Partner szerepe: o Bővítési és értékesítési pont o Záloga a forgalom növelésének o Vevők elérésének biztos alapja Üzleti célok kitűzése, amely a Biyovis Üzleti Modell segítségével partnered elérhet. Milyen előnyökkel jár a Biyovis partnerség? Hogyan lehet a Biyovis Üzleti Modell használatával valódi jövedelmet elérni? - bemutató Milyen stratégiát érdemes követni, hogy a kitűzött célok elérhetőek lehessenek? - bemutató

Biyovis Üzleti Modell

Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási díj amely Ft. tartalmazza az üzleti induló csomagot amely használatával azonnal elérhető az automatizált segédrendszert kapsz, amelyben 20 év tapasztalat van, teljes képzési rendszert, valamint teljes körű web irodát amely napi szinten támogat a munkádban. Jogosultsággal rendelkezel, nagykereskedelmi áron átlagosan 25% kedvezménnyel érheted el a Biyovis termékeit!

Mitől más a Biyovis? Biyovis Egészségügyi Koncepciója megoldásokat ad, miként lehetsz hosszútávon egészséges, hogyan őrizheted meg szervezeted önregenerációs képességét. Biyovis termékek minősített és ellenőrzött alapanyagokat, standardizált hatóanyagokat, maximalizált hatóanyag mennyiséget alkalmaz, valamint a termékekben a hatóanyagok szinergia hatással az eredményességet jelentősen növelik. Biyovis Írisz Program szabadalmaztatott technológiával néhány percen belül megmutatja szervezeted rizikó faktorait, amelyekre célzott, hatékony megoldásokat ad javaslatra.

Biyovis Üzleti modell Rizikómentes befektetés Ft. 20 év tapasztalat! Automatizált megoldások! Képzési rendszerek! 1 hónap alatt visszakereshető a befektetés, negyedév alatt elérhető Ft jövedelem! Biyovis termékek az egészségért! 25% kedvezmény a csatlakozástól Csatlakozási díj Ft Termékek Ft

Biyovis Üzleti modell Hogyan tudsz valós és tisztességes jövedelemhez jutni? Havonta legalább 3 üzleti csomag Minden új Üzleti Partner – egy-egy üzleti pont ahol a terméket adják el, üzleti pontjaid hozzák a forgalmat! Automatizáld üzleti folyamataid a Biyovis karrier oldal támogatásával. Válj valódi Üzleti vezetővé, légy példa a csapatod számára! Adj el terméket, így vevőköröd folyamatos bevételt hoz számodra, ápold a kapcsolatokat és elégedett jövőd lesz.

ÜPÜP DVDV RFRF ÜPÜP DVDV DVDV RFRF RFRF DVDV ÜPÜP RFRF RFRF Biyovis Üzleti modell első hónap

az első hónap eredménye: összesen: Ft. 3 x üzleti Partner (ÜP) 4 x Diszkont Vásárló (DV) 5 x Regisztrált Fogyasztó (F) Regisztrációs bónusz (ÜP): 3x 9000 = Ft Regisztrációs Bónusz (DV): 4x 2000 = Ft Szponzorálási bonusz: 3x ~ = Ft Gyöngy bónusz: ~ Ft Árrés: ~ Ft

3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF Biyovis Üzleti modell ¼ évre 3ÜP3ÜP 4DV4DV 5RF5RF

Mit építettél fel? 54 Üzleti Partnert (ÜP) akik aktív termékhasználók és arra törekednek, minél nagyobb hálózatot építsenek fel aktív partnerekkel együtt. 72 Diszkont Vásárlót (DV) akik nem építenek hálózatot, viszont aktív termékfelhasználók és családjukat, ismeretségi köreiket is ellátják a Biyovis minőségi termékeivel, amelyhez a Biyovis kedvezményt biztosít. 90 Regisztrált Fogyasztót (F) elégedett termékhasználók, akiket az Üzleti partnerek kiszolgálnak, Üzleti Partnerek több száz Fogyasztó kiszolgálásával jelentős, folyamatos bevételt ér el extra jövedelmek

Mit értél el negyed év alatt? Első hónapban visszakerested a befektetésed Negyed év alatt kerestél Ft bevételt Kiépítettél működő kereskedelmi hálózatot Kiépítettél vevő hálózatot Megalapoztad negyed év alatt a vállalkozásodat amely folyamatos bevételt hozhat számodra Negyed év alatt megtanultál egy új szakmát Elindítottál automatikusan termelő vállalkozást Szánj rá negyedévet, hogy a jelened és a jövőd biztos lehessen!

Melyik csatlakozást választod? Üzleti Partner akarok lenni, szeretnék valós, jogdíjas jövedelmet elérni a Biyovis segítségével, csatlakozni akarok a Biyovis csapatához! Diszkont Vásárló akarok lenni, mert kedvező áron szeretnék minőségi termékekhez és tudáshoz jutni. Regisztrált fogyasztó akarok lenni a minőségi termékek érdekelnek saját magam számára.

Csatlakozási folyamat: (regisztrációs szám) megnyitása Termékek kiválasztása Regisztrációs forma kiválasztása Üzleti Partner (ÜP) Diszkont Vásárló (DV) Regisztrált Fogyasztó (RF) Szállítási adatok megadása Regisztráció zárása Visszaigazoló és PIN kód megérkezése

Hogyan lesz eredmény? Gyakorlás

Személyes Üzleti és termék referenciák! Azaz tedd közzé az eredményed! Eredmények folyamatos kommunikációja (Siker program eredmények, előrelépők, értékesítési tapasztalatok, termék használati tapasztalatok, vevő tapasztalatok, stb.….) o Heti indítókon (személyes vagy Skype, de havi egy személyes mindenképpen) o Csoport megbeszéléseken o Web konferenciákon o Rendezvényeken o Karrier oldalon a Vezetői Csoportoknál o Hírlevélben való megjelenés az eredményekkel, tapasztalatokkal o Folyamatos szerepeltetés, megjelenés az eredmények alapján Felépítés és kölcsönös elismerés minden fórumon

A Biyovis nem embereket keres, hanem közösen gondolkodókat akik összefogják, közösen tűzik ki és érik el a céljukat egy csapatban!