Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Merre tartunk 2017-ben és utána?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Merre tartunk 2017-ben és utána?"— Előadás másolata:

1 Merre tartunk 2017-ben és utána?
Farkas Attila és Farkas Erika

2 Honnan indultunk? 2016-os eredmények: 12 tovább fejlesztet termék
Bankkártyás fizetés Bővítettük a termék átvételi lehetőségeket Elértük, hogy a megrendelt árut 48 órán belül bárki megkapja az országon belül Mintegy 80 000 db eladott termék

3 Kik azok akik kiemelt eredményeket értek el?

4 Mindenkinek köszönjük a tavalyi évet
De, itt az idő belehúzni és megvalósítani a 2017-es év új céljait és feladatait! Ilyenkor fontos, hogy nem csak a célokat kell meghatározni, hanem meg is tervezni, hogy hogyan fogjuk azokat elérni. Webkonferencia előadás : Biyovis – TV és Youtube Biyovis oldalon- Farkas Attila: hogyan váltsam a tudást pénzre” Vizsgáld meg hol tartasz most és hová akarsz tartani. Fontos változtatni a dolgokon, szokásokon, hogy változzanak az eredmények is, hogy 2017 év végére más anyagi állapotban legyél és nagyobb sikereket érjél el. A változtatások nem csak gondolatban, hanem cselekedetben is meg kell, hogy történjenek. Ehhez lehet, hogy új gondolkodásra, új tudásra és képességekre van szükséged. De mindenképen tervre amit tudatosan követsz minden nap!

5 Biyovis piaci erősségei és előnyt segítő tények
100 % termék visszafizetési garancia Engedélyezett termékek Természetes hatóanyagok Ellenőrzött származású alapanyagok Ellenőrzött gyártási folyamatok 0,5% alatti reklamáció 95% feletti megelégedettség vevőkörünk – minimum 30%-a elégedett vásárlónk és partnerünk már több mint 10 éve. Új technológia – kisebb térfogatban nagyobb mennyiségű hatóanyag

6 Mire összpontosítunk 2017-ben?
Fő hangsúlyt a Biyovis üzleti lehetőség megismertetésére és a pénzkeresetére tesszük. Fogyasztók kiszolgálásának minőségi javítására- még több átvételipont. Biyovis Aplikáció hogy a mobil eszközökön még egyszerűbb legyen a rendelés. ÜP és kereskedelmi partnereink számára még több segédeszköz az értékesítéshez és a vevőbázis tájékoztatására. Külön támogatási rendszer a kereskedő és szolgáltató ÜP partnereink számára. ÜP partneri létszám és az értékesítési pontok dinamikus növelése. Célunk minden olyan magyar településen ahol legalább 10 000 fő lakos van, legyen értékesítési és kiszolgáló pontunk. Olyan programok és lehetőségek melyek lehetővé teszik egy dinamikus fiatalos ÜP csoport létrehozatalát.

7 Mire összpontosítunk 2017-ben?
BIP tevékenység aktívabb alkalmazása, újabb felmérők kinevelése minden olyan régióban ahol, aktív értékesítés folyik, hogy ott is elérhető legyen a BIP támogatói szolgáltatás. Olyan programok elindítása mely támogatja az aktívan dolgozó ÜP partnereink jövedelem növelésének lehetőségét. Termékek további fejlesztése a piaci előnyök, trendek, használhatóság, hatékonyság növelésének szemszögeit , előtérbe helyezve.

8 Mit tervezünk 2017-ben? Folytatjuk a termékek területén a fejlesztéseket. Máj és Epe terület – egy termékbe, Kálcium és magnézium termékek- egy termékben. Tüdő és légző szervi problémák, cukorbetegség, Parazitális kérdések megoldása. Organikus és Bio Kozmetikai termékek. Év utolsó negyedében műszaki termékek forgalomba hozatala stb. Biyovis Angel újra indítása – minden eladott termék árából 100 Ft –ot jótékonysági és támogatási célokra fordítunk. Részletek a Biyovis Angel menü alatt a Karrier és a Biyovis weboldalon. Biyovis belép az okos informatikai megoldások világába, a Microsoft első osztályú partnercégével közösen, megoldásokat kínálunk az „Okos városok” „Okos mezőgazdaság”, valamint az emberi élet kényelmét biztosító szolgáltatásokkal. Ezzel egy új dimenziót nyitva a Biyovis ÜP partnereinek. Ezen belül egy sor olyan szolgáltatás és termék melyet az ÜP partnereink alkalmazhatnak, értékesíthetnek- kimagasló jogdíjas kereseti lehetőségek.

9 ÜP támogatói rendszer – képzések és programok 2017-ben

10 Szaküzleti nap – termék és az üzlet Vezetői konzultáció
Webkonferencia – minden hétfői napon – több gyártó és szakértő bevonásával Szaküzleti nap – termék és az üzlet jegy bérlet Vezetői konzultáció meghívásos alapon azoknak akik konstruktívan , előrelátóan a megoldásokra akarnak koncentrálni- tervezni- majd tenni azért, hogy a saját és közös terveink is megvalósuljanak. Hajlandóak tenni a Biyovisért.

11 Biyovis Piknik nap Szakértő konzultáció Biyovis évzáró gála
Egy nap ami a Biyovis-ről szól kötetlenül, mindazon családoknak akik Biyovisesnek érzik magukat azok vevőinek és szimpatizánsainak. Legyél ott a cég vendégeként Szakértő konzultáció Konzultáció azon természetgyógyászok, orvosok,szakértők, fejlesztők , gyártók részére akiknek fontos, hogy megismerjék és megismertessék munkájuk során elért eredményeiket és módszereiket a Biyovis termékekkel kapcsolatosan. Fontos számukra, hogy milyen új termék legyen a rendszerben a meglevőket milyen irányba fejlesztjük. Fontos számukra a Biyovis család tagjai és azok vásárlói. Biyovis évzáró gála ez a nap az elismerésről szól és a legjobbakról ez a nap az új célkitűzésekéről szól Kiket díjazunk?: Legtöbb Üzleti partnert csatlakoztattak Legtöbb regisztrált fogyasztót csatlakoztatták Legtöbb D.V. csatlakoztatója A heti webkonferenciának kiemelt előadója Legtöbb B.I.P. felmérést végző Legtöbb személyes forgalmat lebonyolító légy ott azok között akik közül kiválasztják a legjobbakat, légy te valamiben a legjobb. Megéri: kiemelten nagy elismerések és díjak. Teljesítsd az alapfeltételeket, hogy ott lehess a cég vendégeként. Részletes információk a Biyovis karrier oldalon a rendezvény résznél. JANUÁR 10-től.

12 Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan gondolkodók vannak. Ezért a mi meggyőződésünk, hogy közösen eltudjuk érni a kitűzött céljainkat. Így egyként, egymásért és egymással közösen összefogva, segítve érjük el a kimagasló eredményeket, ez álltal erősítve a Biyovis család tudatos küldetését.

13

14 Kiváló minőségű termékeinkkel és üzleti modellünkkel megteremtjük minden család részére, azon lehetőséget, hogy anyagi szabadságban és egészségben éljék az életüket.

15 Biyovis keretein belül kész üzleti modellt és működő eszközöket hoztunk létre 20 éves tapasztalat alapján, az Ön vállalkozásának felépítésére és annak támogatására. Mindezt pénzügyi rizikó nélkül és gyorsan megtérülő befektetéssel.

16 Számunkra kiemelkedően fontos, hogy minden Üzleti Partnerünk sikeres legyen a Biyovisben.
Ezért kötelességünk és egyben felelősségünk is, hogy olyan üzleti megoldásokat kínáljunk és professzionális oktatási, valamint támogatói rendszert mely sikeresé teszi Üzleti Partnereinket.

17 A Biyovis segít, megismerni az egészséges élethez szükséges módszereket, technikákat másképpen, mint eddig. Több éves kutatás eredményeként létrehozva a Biyovis egészség koncepciót. A Biyovis egészség koncepcióba foglaltak nemzetközi kutatásra alapozva.

18 Biyovis egy olyan vállalkozás mely a profikat és a tapasztalatot fogja össze 20 éve. Ezáltal megadva a lehetőséget minden egyes üzleti partnere számára az egészség és a pénzügyi sikerek elérésében. Mindezzel lehetővé téve a magyar emberek és családok számára a fejlődési lehetőséget egy jobb élet megteremtéséhez.

19 Mi készen állunk arra, hogy megoldásokat adjunk mindazoknak akik az egészségre és a pénzügyi kérdésekre keresik a megoldást. Mi készen állunk arra, hogy támogatást, lehetőséget adjunk mindazoknak, akik Magyarországon akarnak maradni és itt boldogulni. Mi készen állunk arra, hogy egy olyan üzleti modellt és csomagot adjunk át, mely nyugat európai jövedelmet biztosít Magyarországon is.

20 2017-ben Fő hangsúly, az ÜP partneri pozíciók támogatásán, megerősítésén és bővítésén lesz. Fontosnak tekintjük ÜP jövedelmemének növelését és stabilabbá tételét. Célunk olyan vezetőket kinevelni és támogatni, akik az átadott tudásunk által kompetensek, szenvedélyesek, megértőek és emberi módon vezetik a csapatukat az élet két legfontosabb területtén céljai elérésében, ez az egészség és a pénzügyi terület. Felelősek, tudatosak abban, amit csinálnak. Jól csinálják, mert értenek hozzá. Megmutatni magyar polgártársainknak, hogy egy kis tudatossággal vannak megoldások és van jövő még ebben az országban is.

21 Küldetésünk Egy tudatos magyar társadalom kiépítésének elősegítése, mely megszabadul a pénzügyi adósságaitól és egy jobb életminőséget teremt magának, mint az egészsége és mint az életének pénzügyi területén. Mindehhez, a Biyovis tudást, eszközt, termékeket biztosítva és megfelelő tudatossággal támogatva ezen küldetést. Mindezt úgy téve, hogy a Biyovis tagjainak életminősége ugrásszerűen javuljon.

22 Jövő heti előadónk:

23 Mindenkinek Biyovis sikerekben gazdag 2017-es évet kívánunk
Mindenkinek Biyovis sikerekben gazdag 2017-es évet kívánunk. Sokk új ÜP-t , sok pontot, sokk kifizetett jutalékot és árrést. És rengeted élményt abban, hogy másoknak segíthettél az életének egészségi és anyagi területén. Nem utolsó sorban a Biyovis csapaton belüli élményekben gazdag és új barátságokkal növelt évet.


Letölteni ppt "Merre tartunk 2017-ben és utána?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések