Itt a tavasz, a megújulás az ébredés időszaka! …ha azt hiszed, máshová juthatsz el, miközben ugyanazt cselekszed, nem vagy bölcs ember… Albert Einstein.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÉRZÉKENYÍTÉS Siketvakok. 1. Siketvakság definíciója: A siketvakságba olyan fogyatékos állapotok tartoznak, amikben a látás és a hallás is annyira sérült,
Advertisements

Étrend-kiegészítő vagy gyógyszer? Határterületi termékek elhatárolásának szempontjai Medical Tribune konferencia október 1. Dr.
TAMOP B-11/ „A fiatalok családi életre nevelését, a kismamák munkaerő piaci elhelyezését segítő, innovatív családbarát szolgáltatások.
Csorna A Harmadik legyakoribb halálok Évente 4-5 millió haláleset a világon 2020-ra millió 30% halálozás további 30% maradandó rokkantság.
A felhasználói interfész A felhasználói interfész az a felület, amellyel a szoftver az ember felé „fordul”; amellyel a felhasználó nap mint nap találkozik.
Klikk a folytatáshoz!. Mi a vércukor? A vércukor a vérben lévő szőlőcukor, idegen szóval glukóz. A vércukor szintje egészséges embernél 4,5 - 6,5 mmol/l.
Fontosabb szja és járulék változások január 1.
A Szociális Szövetkezeti forma bemutatása Tanai Tünde Rehabilítációs tanácsadó.
Az étrend-kiegészítők, kozmetikumok forgalmazásának hatósági felügyelete Kereskedők Napja Június 4. Szabó Nikolett Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal.
PUREX Phase-2 Program. REGENER Á L Á S É S A SZERVEZET Ú JRA FORM Á BA HOZ Á SA.
AZ EMÉSZTŐRENDSZER B.I.P. SZEMMEL Kerepesi Istvánné Ilona.
KÖZGAZDASÁGTANI ALAPFOGALMAK I. Előadó: Bod Péter Ákos.
ÁLLATI KÖRNYEZETVÉDELEM Adatok, lehetőségek és eredmények az állattenyésztés környezetvédelmi szerepéhez Seregi János, Holló Gabriella, Holló István, Zsarnóczay.
MELISSAN kapszula A stressz korunk népbetegsége A stressz fogalma a 30-as években Selye János kutatói munkássága nyomán vált ismertté. Selye azt vetette.
1 Az önértékelés mint projekt 6. előadás 1 2 Az előadás tartalmi elemei  A projekt fogalma  A projektek elemei  A projekt szervezete  Projektfázisok.
Biyovis Teakeverék. A teakeverékben található gyógynövények célja a szervezetben felgyűlt ártalmas salakanyagok lebontása, eltávolítása, valamint a napi.
TARTALOM BREVIÁRIUM – RÖVID MAGYARÁZATOK NÉGY ESZKÖZ BERUHÁZÁSTERVEZÉS ÉS -MENEDZSMENT Bevezetés Főszereplők Az eszközök Tanulság ESZKÖZÖK és ERŐFORRÁSOK.
A PAPRIKA, MINT NÉPÉLELMEZÉSI CIKK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi.
1 BIYOVIS TÁJÉKOZTATÓ. Krónikus betegségeket okozó fő problémák (1) A szervezet sav-bázis egyensúlyának a felbomlása –”savasodás” A salakanyagok, nehézfémek,
Informatikai rendszerek általános jellemzői 1.Hierarchikus felépítés Rendszer → alrendszer->... → egyedi komponens 2.Az elemi komponensek halmaza absztrakciófüggő.
A vállalatok marketingtevékenysége és a Magyar Marketing Szövetség megítélése Kutatási eredmények az MMSZ részére (2008. július)
A szaktanácsadás szolgáltatási terület dokumentációja Némethné Józsa Ágnes Intézményfejlesztési referens.
John Sheridan BVetMed CVPM DMS MRCVS A Te praxisod, a Te karriered, a Te életed – gond van?
EU pályázati programok A szervezet / változások 1.A pályázók adminisztrációs terheinek csökkentése a projektfejlesztési, pályázati szakaszban.
Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben Konferencia és kiállítás november 9. Nagy létesítmények használati melegvíz készítő napkollektoros rendszereinek.
Réztextiliák A gyógyító réz. Oldja az izom- és érgörcsöt, árnyékolja az elektroszmogot. Hatására a blokkolt testrészekben fokozódik a vér- és a nyirokkeringés.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Ismétlés. Mit jelentenek az alábbi kifejezések? Cyanosis: Szederjesség (kékes elszíneződés) Dyspnoe: Nehézlégzés, erőltetett légzés Bronhoscopia: Hörgőtükrözés.
A szakiskolák aktuális problémái
Gazdasági informatika - bevezető
Palotás József elnök Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS
NIIF VoIP projekt aktualitások
Mozgásszervi rehabilitáció
Dobrik-Lupták Sára szeptember 19.
OLVASÓSZOLGÁLATI TEREK
Szociális kompetencia
WE PROVIDE SOLUTIONS.
AMIT A STROKE-RÓL TUDNI KELL
Résztvevői létszám Év Létszám Összesen: 2110 Budapest Regionális 456
A napsugárzás jótékony hatásai:
Vízkeresők csoport: Beke Szabolcs Bojtor Cintia Hegedüs András
Az Európai Uniós csatlakozás könyvtári kihívásai
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan PhD Menedzsment alapok
A MOTIVÁCIÓ SZEREPE ÉS HATÁSKÖRE A KÖZOKTATÁSBAN ÉS A FELSŐOKTATÁSBAN
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
Colorianne Reinforce-B
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Konferenciája
Nyílt nap Iskola neve Dátum.
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Az egészséges nő A HPV-ről és a méhnyakrák megelőzéséről
A SIKERES MEGHÍVÁS TITKA!
rendellenességei, betegségei
Környezeti Kontrolling
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Regionális workshop Zétényi Ákos.
Felnőttképzés a közművelődésben
AZ ONKOLÓGIAI SZAKÁPOLÓ FELADATA A DAGANATOS BETEGEK OTTHONI HOSPICE ELLÁTÁSÁBAN Készítette: Lénártné Olasz Eszter onkológiai szakápoló Hódmezővásárhely.
HPV.
Könyvbemutató rendezvény, OEE Bajai Csoport, Pörböly,
STABIL FORGALOM – STABIL JÖVEDELEM TITKA
TUDATOSSÁG ÉLJÜNK A JELENBEN.
TIENS PROPOLISZ TABLETTA
„Vásárolj okosan” Mobil kiegészítők vásárlási szokásai
Szülőként mi foglalkoztatja ÖNT leginkább gyermekével kapcsolatban?
TIENS FOKHAGYMAOLAJ KAPSZULA.
Energetikai Intézkedési tervek végrehajtása
Miért veszélyes a gyógyszerhamisítás?
Az aktív korúak ellátására való jogosultság megállapítása
Előadás másolata:

Itt a tavasz, a megújulás az ébredés időszaka! …ha azt hiszed, máshová juthatsz el, miközben ugyanazt cselekszed, nem vagy bölcs ember… Albert Einstein

TERMÉK

idő eladások fejlesztés bevezetés növekedés 1 növekedés 2 érettség telítettség hanyatlás TERMÉK ÉLETGÖRBE

HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek

Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel

Hatóanyag minőség Olyan hatóanyagok kerülnek a fogyasztókhoz, melyeknek megkérdőjelezhető az eredete- hatása!

A Biyovis termékben található gyógynövény- kivonatok mindegyike standardizált, azaz szabályozott és ellenőrzött mennyiségben tartalmazza az élettani hatásért felelős természetes vegyületeket Tehát tudja azt, amit mondunk róla!

idő eladások fejlesztés bevezetés növekedés 1 növekedés 2 érettség telítettség hanyatlás TERMÉK ÉLETGÖRBE

A Biyovis Hungary cégben mindenki és jómagam is abban hiszek, hogy nekünk értéket kell teremtenünk. Ha értéket állítunk elő, az nem csak egy éven belül lesz érték, hanem több éven keresztül. Nekünk egy a faladatunk! Termékeinkkel egyre több gyógyult, megelégedett vevőt szerezni!

Túl jó a termék!

STRESSZ ÖRÖKLETES HAJLAM ÉLETKOR IMMUNRENDSZER GYENGÜLÉSE SZERVEZET VÁLASZREAKCIÓJA EGYENSÚLY FELBOMLÁSA BŐRTÜNETEK, BETEGSÉGEK

Mi 20 éve értéket teremtünk-közvetítünk! A Biyovis életében a 2016-os év is erről szól: 2016-os év januárjában a Flavonoid King 2016 márciusában: Gránátalma ital Május 1-től a VEvis vesetámogató gyógynövény kivonat

Gránátalma ital hozzáadott vitaminokkal

Összetevők: 30ml tartalmazz: B1 Vitamin 1,4mg(100% NRV) Folsav 200mcg(100%NRV) B2 Vitamin 1,6mg(100%NRV) Pantoténsav 6mg(100%NRV) B6 Vitamin 2mg(143%NRV) B12 Vitamin 1mcg(40%NRV) E Vitamin 10mg(100%NRV) C Vitamin 120mg(150%NRV) Biotin 150mcg(300%NRV)

Kinek ajánlható? A gránátalmalé erős antioxidáns hatású készítmény, tehát mindenkinek rendkívül ajánlott a fogyasztása erős egészségvédő hatása miatt. A 11 leggyakoribb cél, amiért fogyasztjuk: Szív és érrendszeri panaszok Változókori panaszok Menstruációs problémák miatt Csontritkulás, lassítja a porckárosodást Bőrfiatalítás céllal Magas koleszterinnel küszködők Paraziták, vírusok és baktériumok ellen hatékony Immunerősítési céllal Belső gyulladásos problémák miatt Candida fertőzés Daganatos betegségek

VEvis gyógynövénykivonat

A vesebetegségekről dióhéjban A vesebetegség néha olyan észrevétlenül alakul ki, hogy nem is tudunk róla, amíg a súlyos tünetek elő nem jönnek. Leggyakrabban előforduló vesebetegségek: Vesemedence gyulladás Vesekő

Vesemedence gyulladás okai Az okai között szerepel a visszatérő, kikezeletlen felfázás, bélből eredő baktériumok (a végbélből származó baktériumok a húgycsövön keresztül bejutnak a vesemedencébe, és ott gennyes gyulladást okoznak), megfázás, általános immungyengeség. Bár a nőknél gyakrabban fordul elő, de ugyanúgy mindkét nemet érinti.

Tünetei: Vizelési fájdalom Gyakori vizelési inger Erős vesetáji fájdalom Szédülés Fejfájás Magas vérnyomás Ödéma Kevesebb vizelettermelődés

VEvis = Megelőzés - Megoldás Termékünk a veseműködést támogató gyógynövények egyvelege, melyek segíthetik a vizeletkiválasztó szervrendszer működését. A gyógynövények hatékonyságát és a megfelelő vízmennyiség bevitelét a Biyovis Teakeverékkel tudjuk biztosítani. Összetevők: Víz alkohol( 17 vol%), Aranyvessző levele Orthosiphon aristatus levele Mezei zsurló Orvosi medveszőlő levél

Használati utasítás: Jótékony hatása lehet antibiotikumos kezelés alatt. Fogyasztása ajánlott a Biyovis teával együtt. Ajánlott napi adag: 2x 10 ml, 2 dl vízzel étkezés előtt. A termék használat előtt felrázandó. A termék használata 1 hónapig ajánlott, majd1 hónap szünetet kell tartani. Amennyiben indokolt, a kúrát meg lehet ismételni. Felbontás után a terméket hűtőszekrényben kell tárolni. Ellenjavallat: Azon egyének, akik egy vesével élnek vagy veseelégtelenségben szenvednek a termék használata nem ajánlott! 12 éves kor alatt nem ajánlott a termék fogyasztása. 40 kg testsúly alatt nem ajánlott a fogyasztása.

Tavasz – Megújulás – Értékteremtés Pajzsmirigy funkciót támogató egyveleg Cukorbetegség esetén alkalmazható gyógynövény komplex

Célunk, hogy a Biyovis stabil pontot képviseljen az emberek szemében. Olyat, amely a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógyászat szempontjait, eredményeit egyaránt figyelembe veszi. Hisszük, hogy e két terület nem létezhet egymástól elszigetelten, értékeik összegzésével viszont utat mutathatnak és emberek millióinak segíthetünk.

A Biyovis abban segít, hogy minél többen elérjék azt az állapotot, amikor kezükbe veszik a sorsuk, életük irányítását, és elkezdenek cselekedni testi-lelki egészségükért. Azt szeretnénk, hogy amikor eljön ez a pillanat egy ember életében, mi ott legyünk. Megbízható információkkal és kiváló termékekkel. Számíthatnak ránk! Számíthatnak a Biyovisre!

Köszönöm a figyelmet!