Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Babadag leszálló. A hamarosan következő fotók a Törökországban levő Ölüdeniz 500 méter hosszú tengerparti sétányáról készültek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Babadag leszálló. A hamarosan következő fotók a Törökországban levő Ölüdeniz 500 méter hosszú tengerparti sétányáról készültek."— Előadás másolata:

1 Babadag leszálló

2 A hamarosan következő fotók a Törökországban levő Ölüdeniz 500 méter hosszú tengerparti sétányáról készültek.

3 Itt van egy kb. 500 m hosszú tengerparti sétány, amin nincs megtiltva senkinek, hogy sétáljon, megálljon, csak ki van téve néhány helyen olyan tábla, hogy "! Careful, Landing Area !". Ezt és sok helyre szőnyegeket, széljelzőket, alacsony megvilágításokat nem viccből rakták ki, nem véletlenül nincsenek keresztbefutó villanyvezetékek, szúrós/éles/magas tárgyak a sétány közelében, ez a sétány ugyanis a világ egyik legforgalmasabb siklóernyős leszállóhelye. Jó látvány leszálláshoz behelyezkedve, hogy a kukások, árufeltöltők, napernyősök, akik itt dolgoznak, és naponta többször járják a sétányt, már ha a hátuk mögött hallják a levegő suhogását a siklóernyők zsinórján, egyből kimennek a sétány szélére, de mennek nyugodtan tovább, tolják tovább a kocsijukat. Azok a turisták, akik szembe jönnek a leszállási iránnyal van, hogy fejvesztve menekülnek; van, hogy gyorsan előkapják a fényképezőjüket. A sétányon pár percre otthagyott babakocsiban fekvő gyerekek nem éreznek félelmet, a tolókocsiban odatolt öreg nénik annál inkább, amikor a földtől 3 méter magasan, még mindig több, mint 30 km/h- val sikló ember egyszer csak kilógatja a lábát, és elkezd kiabálni, ha még úgy érzi van ember az útjában.

4 Több száz szóló és tandem siklóernyő száll le itt naponta.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Vége


Letölteni ppt "Babadag leszálló. A hamarosan következő fotók a Törökországban levő Ölüdeniz 500 méter hosszú tengerparti sétányáról készültek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések