Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap."— Előadás másolata:

1 „Az érezhető higiénia !”

2 Mi is az a SanOdor?

3 A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap. Főcél / misszió : Egy olyan higiéniai kultúra széleskörű elterjesztése Magyarországon, amellyel egy kellemesebb és biztonságosabb környezetet, jobb életminőséget teremtünk, ezzel hozzájárulva üzleti partnereink sikeresebb működéséhez.

4 Átfogó higiéniai megoldásokat nyújtunk az ügyfeleinknek -Szagtalanítás / dugulás elhárítási rendszerek -Víz nélküli takarítási technológia / 40 éves franchise -Illatosítás / Illatmarketing -Női intim hulladékgyűjtés -Mosdóhigiéniai megoldások, adagolórendszerek, -Enzimes és probiotikus tisztítószerek

5 Szagtalanítás / /dugulás elhárítási rendszerek

6 - Megszünteti a szagok forrását, elérve azokat a helyeket is, melyek a legalaposabb kézi takarítással sem takaríthatóak. - A WC-ket és a piszoárokat 24 órán keresztül tökéletesen fertőtleníti - Megakadályozza és jelenlétével 100 %- osan elkerülhetőek a kálciumos eredetű lerakódások / víz és húgykő / - Garantálja a teljes szagtalanítást egyedi megoldások biztosításával

7 Autosanitizer Környezetbarát, automatikusan eltávolítja a vízkövet és a húgykövet, ezáltal véget vet a dugulásoknak és a kellemetlen szagoknak.

8 Víz nélküli takarítási technológia

9 Impregnált vörös mop -Lecsökkenti 50%-kal a munkaidőt,ezáltal a bérköltségek a felére csökkenthetőek. -Nincs szükség felsöprésre,nincs porfelverődés. -Lecsökkenti a padlók felületkezelésének/fényesítésének a gyakoriságát, mivel kezeli a felületet. ( Ezáltal meg is hosszabbítja a padlók életkorát ! ) -Mindig megfelelő állapotban és rendszeresen, a helyszínre szállítva biztosítjuk a mopokat. - Felfényezi a felületet. - Vége a fáradtságos takarításnak. - A takarítóeszközök mosására / szárítására szánt helyeket más célokra lehet felhasználni. ( Helytakarékosság )

10 Illatosítás - -Illatmarketing

11 Van jobb megoldás is !

12 Szagsemlegesítés A Micro Panel molekulák reakcióba lépnek a szagmolekulákkal és semlegesítik azokat.

13 Mindenki szereti a frissen őrölt kávé intenzív illatát... Az illatmarketingben használt eszközökkel folyamatosan fel tudjuk idézni egy kellemes kávénak az illatát...

14 Tudunk egyedi, speciális illatokat is előállítani. A lehetőségek száma végtelen... ∞

15 Minden méretű teret tudunk illatosítani …

16 Női intim hulladékgyűjtés

17 -Emeli a helyiség image-ét -Professzionális gondoskodás a hölgyek intim problémáiról. - Megöli a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat. - Használatával megelőzhetőek a dugulások. -Higiénikus, mert nem kell megérinteni használat közben. -CSR policy, mert nem szennyezzük ezekkel a hulladékokkal a környezetet.

18 Mosdóhigiéniai megoldások, adagolórendszerek

19 Rozsdamentes adagolók, termékek

20

21 Egyedi igények kielégítése

22 Enzimes, probiotikus tisztítószerek A klasszikus tisztítószerekkel összehasonlítva hatékonyabbak és gazdaságosabbak természetes alapanyagokból állnak környezetkímélő„zöld” termékek

23 Referenciáink közül néhány a teljesség igénye nélkül

24 Néhány szállodai referenciánk :

25 Köszönöm a figyelmüket !


Letölteni ppt "„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap."

Hasonló előadás


Google Hirdetések